Το ID. Buzz.
Σαν στο σπίτι σας, παντού.

Το ID. Buzz.
Σαν στο σπίτι σας, παντού.

Το να διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της αυτοκίνησης σημαίνει ηλεκτροκίνηση για όλους. Με ελευθερία, ενθουσιασμό και χαρακτήρα. Δημιουργούμε αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν αυτούς που τα οδηγούν και τον τρόπο ζωής τους. Για αυτό εργαζόμαστε πάνω σε μεγάλες ιδέες και μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν το μέλλον καλύτερο για όλους.

Family portrait in front of the ID. Buzz

Είτε με τη μορφή μικρού compact αυτοκινήτου, ή CUV ή sedan – τα μοντέλα ID. είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ματιά σας στο μέλλον. Όπως το ID. Buzz για παράδειγμα. Aυτό το ηλεκτρικό van αποτελεί την προσπάθεια της Volkswagen να φέρει το θρυλικό camper van στο μέλλον και να δώσει σε σας ακόμη περισσότερη ελευθερία για να ανακαλύψετε τον κόσμο. Για να ζειτε συνεχώς νέες περιπέτειες, όπου και αν βρίσκεστε. Επειδή όμως το ID. Buzz είναι ένα Concept car πρέπει  να περιμένετε λίγο ακόμη πριν βγει στη γραμμή παραγωγής. Αλλά η προσμονή είναι πάντα το καλύτερο μέρος.

--:--

Το ID. Buzz εξοπλισμένο με τις καλύτερες ιδέες, μας ορίζει με νέο τρόπο τι μπορεί να πετύχει ένα αυτοκίνητο σήμερα: να πρωτοπορεί, να είναι ένα κινούμενο σπίτι, αλλά και ένας χώρος για δημιουργικότητα. Αν το επιθυμείτε, το ID. Buzz μπορεί να μάθει τα αγαπημένα σας τραγούδια. Επίσης γνωρίζει πώς να σας υποστηρίζει στο ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, με τη φιλοσοφία μεταβλητού χώρου και με ευρυχωρία για την οικογένειά σας και για περιπέτειες. 

Ταξιδέψτε στην ύπαιθρο και κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Με την οθόνη Head-up AR προσανατολίζεστε ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη. Νιώστε τον άνεμο και τη θάλασσα. Φωτίστε στη μνήμη σας χαμένες αναμνήσεις, όπως ακριβώς και το ID. Buzz σας υποδέχεται με τους έξυπνους προβολείς LED.