Το ID. Buzz.
Σαν στο σπίτι σας, παντού.

Το ID. Buzz.
Σαν στο σπίτι σας, παντού.

Το να διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της αυτοκίνησης σημαίνει ηλεκτροκίνηση για όλους. Με ελευθερία, ενθουσιασμό και χαρακτήρα. Δημιουργούμε αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν αυτούς που τα οδηγούν και τον τρόπο ζωής τους. Για αυτό εργαζόμαστε πάνω σε μεγάλες ιδέες και μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν το μέλλον καλύτερο για όλους.

Family portrait in front of the ID. Buzz

Είτε με τη μορφή μικρού compact αυτοκινήτου, ή CUV ή sedan – τα μοντέλα ID. είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ματιά σας στο μέλλον. Όπως το ID. Buzz για παράδειγμα. Aυτό το ηλεκτρικό van αποτελεί την προσπάθεια της Volkswagen να φέρει το θρυλικό camper van στο μέλλον και να δώσει σε σας ακόμη περισσότερη ελευθερία για να ανακαλύψετε τον κόσμο. Για να ζειτε συνεχώς νέες περιπέτειες, όπου και αν βρίσκεστε. Επειδή όμως το ID. Buzz είναι ένα Concept car πρέπει  να περιμένετε λίγο ακόμη πριν βγει στη γραμμή παραγωγής. Αλλά η προσμονή είναι πάντα το καλύτερο μέρος.

--:--

Το ID. Buzz εξοπλισμένο με τις καλύτερες ιδέες, μας ορίζει με νέο τρόπο τι μπορεί να πετύχει ένα αυτοκίνητο σήμερα: να πρωτοπορεί, να είναι ένα κινούμενο σπίτι, αλλά και ένας χώρος για δημιουργικότητα. Αν το επιθυμείτε, το ID. Buzz μπορεί να μάθει τα αγαπημένα σας τραγούδια. Επίσης γνωρίζει πώς να σας υποστηρίζει στο ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, με τη φιλοσοφία μεταβλητού χώρου και με ευρυχωρία για την οικογένειά σας και για περιπέτειες. 

Ταξιδέψτε στην ύπαιθρο και κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Με την οθόνη Head-up AR προσανατολίζεστε ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη. Νιώστε τον άνεμο και τη θάλασσα. Φωτίστε στη μνήμη σας χαμένες αναμνήσεις, όπως ακριβώς και το ID. Buzz σας υποδέχεται με τους έξυπνους προβολείς LED.

ID. Buzz seen from the side on a country road

Το ID. Buzz της Volkswagen είναι ένας φίλος για όλη την οικογένεια. Και ο πιστός φίλος σας στη δύσκολη καθημερινότητα. Διότι αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ό,τι μπορεί να κάνει τη ζωή σας απλούστερη: υψηλή άνεση, μια εντελώς νέα σχεδίαση του εσωτερικού και στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον πλήρως αυτόνομη οδηγηση. Έτσι ο οδηγός γίνεται επιβάτης. Για να έχετε την ελευθερία να κάνετε ό,τι σας εμπνέει.

Θαύμα ευρυχωρίας. Έτοιμοι για κάθε περιπέτεια.

Για να διατηρείτε την ευελιξία σας με το ID. Buzz, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου. Ο μεγάλος χώρος αποσκευών προσφέρει χώρο για μεγάλες ιδέες. Και αν θέλετε, με λίγες κινήσεις  μπορείτε να δημιουργήσετε  στο εσωτερικό ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Είναι απλούστατο χάρη στο μεταβλητό σύστημα καθισμάτων.

view from the panoramic roof into the interior of the ID. Buzz

Οθόνη Head-up AR. Hightech σχεδιασμός για πρωτοπόρους.

Το ID. Buzz δείχνει τον δρόμο. Η οθόνη Head-up AR που διαθέτει προβάλλει την πλοήγηση άμεσα μπροστά από το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα. Και χάρη στην προβολή Augmented Reality τα βέλη κατεύθυνσης δείχνουν ακριβώς που θα κινηθείτε. Έτσι φτάνετε πάντα στο προορισμό χωρίς να παίρνετε το βλέμμα σας από τον δρόμο.

the AR-Head-Up-Display in the ID. Buzz navigates the driver without them having to take their eyes off the road

Προβολείς LED. Με τα μάτια στα σημαντικά.

Αντί των τυπικών στρογγυλών προβολέων, το ID. Buzz έχει έξυπνους  προβολείς LED τα οποία επικοινωνούν διαδραστικά με οδηγούς και περαστικούς. Αν για παράδειγμα, θελετε να στρίψετε, οι προβολείς κοιτούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Και αν το ID. Buzz αναγνωρίσει πεζούς και ποδηλάτες στο άκρο του οδοστρώματος, τους "κοιτάζει" και τους εφιστά την προσοχή με φωτεινά σήματα. Δεν είναι πραγματικά προνοητικό;

Touchpad. Ανακαλύπτοντας ξανά τον τροχό.

Το ID. Buzz οδηγείται πανεύκολα, διότι τα πάντα είναι προσανατολισμένα προς τον οδηγό. Στο Cockpit δεν υπάρχουν πλέον κουμπιά και πλήκτρα. Χάρη στο touchpad στο τιμόνι, αρκεί ένα ελαφρύ άγγιγμα για τον χειρισμό των λειτουργιών του και είστε έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά σας.

Steering wheel with touchpad of the ID. Buzz

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Επιστροφή στο μέλλον.

Η πηγή ενημέρωσής σας για την ηλεκτροκίνηση.

Έτοιμο ανά πάσα στιγμή: το ID. CROZZ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: