2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56

Υπηρεσίες ηλεκτρικών οχημάτων.

Για την εξυπηρέτησή σας.

Προσφέρουμε μία σειρά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένων να απλουστεύουν την καθημερινότητα με το ηλεκτρικό σας όχημα.

image

Πόσο μακριά θα φτάσω;

Πόσα χιλιόμετρα θα διανύετε κάθε μέρα; Ρυθμίστε τον controller και τις τιμές στον υπολογιστή αυτονομίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι το e-Golf μπορεί να ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πώς επαναφορτίζω τη μπαταρία μου;

Φορτίστε το όχημά σας μέσω ενός επιτοίχιου πίνακα (wall box), μιας πρίζας ή ταχυφορτιστή.

image

Φόρτιση.

Υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες για τη φόρτιση της μπαταρίας σας…

Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

Εξασφαλίστε ότι το ηλεκτρικό σας όχημα θα παραμένει απόλυτα καθαρό.

image

Καλό ταξίδι. Με καλή ενέργεια.

Σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τα παρακάτω κριτήρια όταν επιλέγετε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας: 100 % χωρίς CO2, ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές και πιστοποιητικό προέλευσης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ή άλλο επίσημο φορέα (Πιστοποίηση TÜV North/South). 

Συνδεδεμένοι. Με Car-Net.

Καλύτερη ενημέρωση. Για καλύτερο ταξίδι.

 • App-Connect.

  Το App-Connect προσφέρει τρεις καινοτόμες τεχνολογίες για να μεταφέρετε εύκολα τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment.

 • Guide & Inform.

  Αναζητήστε ενδιαφέροντες προορισμούς στην περιοχή σας ή ενημερωθείτε με τα τελευταία δελτία κυκλοφορίας μέσω Διαδικτύου.

 • Security & Service.

  Ανεξάρτητα αν πρόκειται για προγραμματισμό σέρβις, αυτόματη ειδοποίηση ατυχήματος, κλήσεις οδικής βοήθειας ή online αντικλεπτικό συναγερμό: οι προσωπικοί σας βοηθοί μπορούν να σας υποστηρίξουν σε μία ευρεία γκάμα διαφορετικών συνθηκών.

 • e-Remote.

  Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του ηλεκτρικού μοντέλου σας. Χρησιμοποιήστε το με άνεση από το υπολογιστή σας, ή μέσω της εφαρμογής Car-Net στο smartphone σας.

Όλα τα χαρακτηριστικά του Car-Net με μια ματιά.

Επόμενα βήματα.