2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56

Τεχνολογία.

Τεχνογνωσία με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η φιλοσοφία ηλεκτρικής μετακίνησης Volkswagen αντιπροσωπεύει ένα μίγμα εκπληκτικών τεχνολογιών και κορυφαίας αξιοπιστίας. Η εκτενής τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των προγραμματιστών μας, επιτρέπει να διαμορφώνουμε αποφασιστικά τη μετακίνηση του μέλλοντος. Ανακαλύψτε πώς λειτουργούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen.

Ανάκτηση ενέργειας: η πηγή ενέργειας σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Κάθε ηλεκτρικό και υβριδικό μοντέλο Volkswagen παράγει τη δική του ενέργεια. Η ενέργεια ανακτάται όταν ο οδηγός φρενάρει, και επιστρέφει στις μπαταρίες. Η τεχνολογία αυτή που κάνει τα οχήματά μας τόσο οικονομικά είναι γνωστή σαν σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Το βίντεο παρουσιάζει λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας του.

image

Μία ματιά στις λειτουργίες ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Τι είναι αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί τα ηλεκτρικά οχήματα από τα συμβατικά;

image

Το Διάφανο Εργοστάσιο, επίδειξη ηλεκτροκίνησης!

Στο Διάφανο Εργοστάσιο, μπορείτε να γνωρίσετε πώς κατασκευάζεται το νέο e-Golf  (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, kWh/100 km: μικτός κύκλος 12,7, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο, g/km: 0, κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: A+*).

Εκτός από τις ωριαίες περιηγήσεις στο χώρο παραγωγής με τα κρυστάλλινα πάνελ του e-Golf (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, kWh/100 km: μικτός κύκλος 12,7, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο, g/km: 0, κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: A+*), περίπου 50 εκθέματα και οχήματα σας μυούν στο μέλλον της ηλεκτρικής μετακίνησης – με ευχάριστο, διαδραστικό και εποικοδομητικό τρόπο. Παρουσιάζονται καινοτόμες μελλοντικές τεχνολογίες, που μπορείτε να αγγίξετε.

image

e-glossary (Γλωσσάρι ηλεκτροκίνησης).

Τι σημαίνουν BEV, ανάκτηση ενέργειας (recuperation) ή well-to-wheel (από την παραγωγή στην κατανάλωση) Εξηγούμε βασικές έννοιες του τομέα ηλεκτροκίνησης παρακάτω.

Επόμενα βήματα.