ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019.

Η Volkswagen στην έκθεση αυτοκινήτου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019".

Η Kosmocar-Volkswagen, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρωταγωνιστεί στην Έκθεση αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών), το διάστημα 09- 17 Νοεμβρίου. 

Η εντυπωσιακή 8η γενιά του Golf, τα δυναμικά T-Roc Cαbriolet και T-Roc R, το 7θέσιο Tiguan Allspace και οι νέες προτάσεις ηλεκτροκίνησης, το Plug in hybrid Passat GTE και το νέο e-up!  δίνουν δυναμικό παρόν στην Έκθεση "Αυτοκίνηση Anytime 2019".

Παράλληλα στην Έκθεση θα βρίσκεται το best-seller της μάρκας, Polo με 3 διαφορετικές εκδόσεις: το Polo TGI για κορυφαία οικονομία, το Polo R-Line για μια πιο σπορ αίσθηση και το Polo GTI για κορυφαίες επιδόσεις. Τέλος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το μικρό και ευέλικτο Crossover της Volkswagen, το νέο T-Cross.

Το πιο προηγμένο Golf όλων των εποχών στην "Αυτοκίνηση Anytime 2019".

Μόλις δύο εβδομάδες από την παγκόσμια παρουσίασή του, το Νέο Golf έρχεται στην Ελλάδα μόνο για 10 ημέρες στην Έκθεση "Αυτοκίνηση Anytime 2019". 

Η 8η γενιά του πιο επιτυχημένου ευρωπαϊκού μοντέλου όλων των εποχών, θέτει νέα δεδομένα εξέλιξης και σχεδίασης στην κόμπακτ κατηγορία. Με ιδανικές αναλογίες και δυναμικές γραμμές διαθέτει μια ηγετική παρουσία στο δρόμο. Διασυνδεμένο, προνοητικό και ευφυές, το νέο Golf ανήκει πλέον στην ψηφιακή εποχή. Η πιο εξελιγμένη γενιά του Golf σας περιμένει στην Έκθεση "Αυτοκίνηση Anytime 2019".

Νέες εντυπωσιακές εκδόσεις T-Roc.
Το μέλλον στην ηλεκτροκίνηση.

Tiguan Allspace: Μοναδική ευρυχωρία που συναρπάζει.

Το Tiguan αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Το νέο 7-θέσιο Tiguan Allspace αποτελεί την έκδοση του μοντέλου με μεγαλύτερες διαστάσεις, αυξημένη ευρυχωρία και έξυπνη διαρρύθμιση.

Το Tiguan Allspace προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία, συνδυάζοντας τεχνολογία με κορυφαία πρακτικότητα. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν απαιτητικές οικογενειακές ανάγκες αλλά και ένα δραστήριο lifestyle. Στην Έκθεση "Αυτοκίνηση Anytime 2019" θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Tiguan Allspace από κοντά.

Νέο T-Cross: #MoreThan1Thing.

Ξεχωριστό από κάθε άποψη, αφήστε να σας εντυπωσιάσει ένα αυτοκίνητο που είναι πέρα από τα συνηθισμένα: Tο νέο T-Cross. Το νέο Compact SUV της Volkswagen που παρουσιάστηκε επίσημα την άνοιξη, έχει ήδη κατακτήσει το ελληνικό κοινό. Η ελκυστική σχεδίαση, ο πλούσιος εξοπλισμός και η ικανότητα του να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας, του χαρίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία του. Με το νέο μικρό Crossover της Volkswagen είναι απολύτως λογικό να μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας. Αν δεν έχετε πειστεί ακόμη, τότε έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε από κοντά στην "Αυτοκίνηση Anytime 2019" και να ανακαλύψετε πόσο ξεχωριστό είναι το νέο T-Cross.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there