Το ID.3

Η επανάσταση της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ.

Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή. Το μέλλον είναι έτοιμο και περιμένει. Επιβιβαστείτε.

Πρώτο – με την πρώτη ματιά

H αποκλειστική ειδική έκδοση ID.3 1ST.

Οι αποκλειστικές λεπτομέρειες του ID.3 1ST δείχνουν ότι αξίζει την πρωτιά: από το έμβλημα 1ST, τη χαρακτηριστική σχεδίαση της πίσω κολόνας, τα διακοσμητικά τιμονιού 1ST και τα πεντάλ σε σχεδίαση play-and-pause μέχρι το ειδικό καλωσόρισμα στην αρχική οθόνη – αυτή είναι η ειδική 1η έκδοση του ID.3.

Το ID.3. Σας καλωσορίζει. Σας ηλεκτρίζει. Σας πηγαίνει μπροστά.

ID.Light.

Το έξυπνο σύστημα φώτων του ID.3.

Μπαταρία και αυτονομία.

Υψηλές επιδόσεις. Γρήγορη φόρτιση.

Χαιρετισμός.

Το ID.3 λέει "Γεια σου". Με φως.

Εσωτερικό ενός Volkswagen id-3
Χαμογελαστή γυναίκα βγαίνει από το Volkswagen ID.3
Άνεση.

Το έξυπνο σύστημα φώτων του ID.3.

Το ID.Light επικοινωνεί μαζί σας οπτικά και διευκολύνει την οδήγηση μέσα από την κίνηση, σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης. Χρησιμοποιεί φως και φλας για να σας προτρέψει να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας. Μπορεί επίσης να σας προειδοποιήσει και να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια επικύνδυνη κατάσταση, αν βρεθείτε σε λάθος λωρίδα. Αν χρησιμοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο, ένα φωτεινό σήμα θα ανταποκρίνεται στη φωνή σας. Όταν εξέρχεστε από το ID.3, το ID.Light σας αποχαιρετά – με ένα έξυπνο σήμα φωτός.

 

Ηλεκτρική τεχνολογία.
 • Χαμογελαστή γυναίκα βγαίνει από το Volkswagen ID.3
  Χαμογελαστή γυναίκα βγαίνει από το Volkswagen ID.3

Υψηλές επιδόσεις. Ταχεία φόρτιση.

 • Χαμογελαστή γυναίκα βγαίνει από το Volkswagen ID.3
  Χαμογελαστή γυναίκα βγαίνει από το Volkswagen ID.3

Πρέπει να οδηγήσετε το πρωί στη δουλειά, να πάτε τα παιδιά στο σχολείο και να επιστρέψετε το βράδυ – όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μία μόνο φόρτιση. Καθένα από τα τρία διαθέσιμα μεγέθη μπαταρίας για το ID.3 μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 45 kWh, 58 kWh ή 77 kWh. Και δεν είναι μόνο αυτό: η μεσαία μπαταρία επαναφορτίζεται σε αυτονομία περ. 290 km σε 30 λεπτά, στο πρόγραμμα ταχείας φόρτισης με DC (συνεχές ρεύμα) με απόδοση 100 kW. Και με τη μεγαλύτερη μπαταρία (77 kWh, καθαρά), μπορείτε να ταξιδέψετε έως 550 km σε πλήρως φορτισμένη κατάσταση.¹

¹ Αναμενόμενη αυτονομία σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) στο δυναμόμετρο σασί (όχι σειριακή κατάσταση). Οι τιμές αυτονομίας WLTP για τυποποιημένα οχήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία. Ωστόσο ανάλογα με το προφίλ χρήσης, 80% των οδηγών μπορούν να οδηγήσουν από 230 έως 330 km με τη μικρότερη έκδοση μπαταρίας (45 kWh, καθαρά), από 300 έως 420 km με τη μεσαία έκδοση μπαταρίας (58kWh, καθαρά) και από 390 έως 550 km με τη μεγαλύτερη έκδοση μπαταρίας (77kWh, καθαρά) χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης.

Σχεδίαση.
 • Γυναίκα πλησιάζει το Volkswagen ID.3
  Γυναίκα πλησιάζει το Volkswagen ID.3

Το ID.3 σας λέει "hello". Με φως.

 • Γυναίκα πλησιάζει το Volkswagen ID.3
  Γυναίκα πλησιάζει το Volkswagen ID.3

Το ID.3 σας αναγνωρίζει όταν πλησιάζετε το όχημα με το κλειδί όταν είναι εξοπλισμένο με το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης "Keyless Advanced". Οι κομψοί προαιρετικοί προβολείς Matrix LED ανάβουν σύντομα σαν να σας χαιρετούν, κάνοντας το ID.3 να μοιάζει σχεδόν ανθρώπινο. Ο εσωτερικός φωτισμός του ID.3 σας κάνει να νιώθετε αμέσως σαν στο σπίτι σας ενώ όταν εξέρχεστε από αυτό, το ID.Light σας αποχαιρετά με ένα χαρακτηριστικό σήμα φωτός.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.