Τhe all-electric ID.3

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 34.600
Πραγματική αυτονομία
Pro Performance: 300-420 | Pro S: 390-548χλμ
Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)
Pro Performance: 290 | Pro S: 350χλμ
Διάρκεια φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)
Pro Performance: 6 ώρες & 15 λεπτά | Pro S: 7 ώρες & 30 λεπτά
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
Pro Performance: 7,3 | Pro S: 7,9δευτερόλεπτα

Αφετηρία μιας νέας εποχής.

Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για τους ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή, το μέλλον είναι εδώ. Επιβιβαστείτε.

Αποκτήστε το ID.3, με δώρο το πακέτο εγκατάστασης ID. Charger.

Αποκτήστε το ID.3 και επωφεληθείτε από το δωρεάν πακέτο εγκατάστασης ID. Charger που περιλαμβάνει τον οικιακό φορτιστή (Wallbox) της Volkswagen «ID. Charger Connect», ισχύος 11kW, μαζί με τη μελέτη και εγκατάσταση φορτιστή στο χώρο σας.

Ζητήστε μια προσφορά και ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα έρθει σε επαφή μαζί σας. 

Volkswagen Way to Zero

Τώρα επιταχύνουμε για έναν πιο καθαρό πλανήτη

Ξεκινήστε με ουδέτερο ισοζύγιο εκπομπών CO2.

Αποτελεί υπόσχεσή μας, ότι κάθε ID.3 που παραδίδουμε στην αγορά θα έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Για να το επιτύχουμε αυτό, μειώνουμε και αποφεύγουμε εκπομπές CO2 καταρχήν στην παραγωγή με διάφορα μέτρα που περιγράφονται στο άρθρο «Μαζί για περισσότερη προστασία του περιβάλλοντος». Σε αυτά περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, η χρήση πράσινης ενέργειας τόσο κατά την παραγωγή των μπαταριών όσο και στο εργοστάσιο στο Zwickau, όπου παράγεται το ID.3. Εκπομπές CO2 που δεν μπορούν να αποφευχθούν από την παραγωγή μέχρι την παράδοση στον πελάτη και οι οποίες υπολογίζονται βάσει του ειδικού οικολογικού ισοζυγίου, αντισταθμίζονται ισόποσα με πιστοποιημένα έργα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Για τα πρώτα ID.3, χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιητικά των έργων δασοπροστασίας Kantingan Mentaya (https://www.katinganproject.com). Αυτά έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους φορείς Verified Carbon Standard (VCS) και Climate, Community & Biodiversity Standard (CCB). Η ηλεκτροκίνηση, μας παρέχει επιπλέον τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε σχεδόν στο μηδέν τις εκπομπές CO2 και κατά τη διάρκεια της χρήσης, μέσω της επιλογής φόρτισης με οικολογικό ρεύμα. Η προστασία του περιβάλλοντος τώρα είναι και στα χέρια σας!

Το ID.3. Σας καλωσορίζει. Σας ηλεκτρίζει. Σας οδηγεί στο μέλλον.

Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Μπαταρία & Αυτονομία.

Ισχυρή απόδοση. Γρήγορη φόρτιση.

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Χαιρετισμός.

Το ID.3 λέει «Hello». Με φως.

ID.Light.

Πανέξυπνο: το ευφυές σύστημα φώτων.

Ηλεκτρική τεχνολογία.

Υψηλές επιδόσεις. Γρήγορη φόρτιση.

Το πρωί πηγαίνετε στο γραφείο αφού αφήσετε τα παιδιά στο σχολείο και το βράδυ επιστρέφετε στο σπίτι. Για αυτές τις μετακινήσεις, συνήθως επαρκεί άνετα μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας. Όλα τα διαθέσιμα μεγέθη μπαταρίας για το ID.3, μπορο