Νέο Volkswagen Polo
Νέο Volkswagen Polo
Νέο Volkswagen Polo

Polo. Μόνο Polo. 

Νιώσε. Ζήσε. Οδήγησε.

Νιώσε. Ζήσε. Οδήγησε.

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 14.927
Ισχύς κινητήρα
80-150 PS
Μέση Κατανάλωση
5,2-6,4l/100 km
Χώρος αποσκευών
351lt

To Polo με κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων.

Το Volkswagen Polo αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Ένας από τους τομείς στον οποίο κυριαρχεί είναι και αυτός της ασφάλειας, όπου το Polo απολαμβάνει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. 

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να λάβει μεγάλη βαθμολογία, πετυχαίνοντας σκορ 96% στην προστασία των ενηλίκων ενώ παράλληλα να αποσπάσει 85% στην ασφάλεια των παιδιών, 76% στην ασφάλεια των πεζών και 59% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας του. Από την πρώτη έκδοση, το Polo εξοπλίζεται με το IQ.Drive, το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία συστημάτα ασφαλείας όπως είναι το "Front Assist", το "City Emergency Braking" με Αναγνώριση Πεζών αλλά και το Multi-collision Brake (Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), καθιστώντας το, ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

https://www.euroncap.com/en/results/vw/polo/28459

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Polo με IQ.Drive.

Volkswagen Polo

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά τη στάθμευση (Park Assist) και βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρόληψη ατυχημάτων (Front Assist με City Emergency Brake).

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το Polo με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Polo:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Το Polo εντυπωσιάζει με τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης και τεχνολογίας. 

Polo Roof Pack

Roof Pack.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Πανοραμική οροφή. 

Εξαιρετική εμφάνιση. Εξαιρετική ορατότητα.

Επιλογή προφίλ οδήγησης.

Το Polo προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας.

Panoramic sunroof open
Driving profile selection

Επιλογές εξατομίκευσης.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Βρήκατε ένα χρώμα που επιθυμείτε; Τότε συνδυάστε το με μια συναρπαστική αντίθεση: Μια μαύρη οροφή σε συνδυασμό με εξωτερικούς καθρέφτες επίσης σε μαύρο χρώμα. Το Roof Pack διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στις εκδόσεις εξοπλισμού Comfortline και Highline. 

Άνεση.

Τα καθίσματα του Polo δίνουν προτεραιότητα στην άνεσή σας.

Μια μεγάλη διαδρομή στο Polo σάς προσφέρει την απαραίτητη άνεση που χρειάζεστε, χάρη στα εργονομικά καθίσματα. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη σας φροντίζει το ορθοπεδικό στήριγμα μέσης, το οποίο διατίθεται προαιρετικά για την έκδοση εξοπλισμού Comfortline. Αποφορτίζουν την πλάτη σας στη διάρκεια του ταξιδιού και είναι τόσο άνετα που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο.