Νέο Volkswagen Polo
Νέο Volkswagen Polo
Νέο Volkswagen Polo

Το Polo.

Ζήσ'το στο full!

Ζήσ'το στο full!

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 12.950
Κατανάλωση
4,6-5,1 l/100 km
Ισχύς κινητήρα
80 - 150 PS
Χώρος αποσκευών
351λίτρα

Ένας πραγματικός πόλος έλξης για όλα τα βλέμματα.

Το Polo σάς προσέχει. Με ακόμη περισσότερα συστήματα ασφάλειας, παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ταυτόχρονα προσελκύει τα βλέμματα σε κάθε διαδρομή χάρη στη δυναμική του σχεδίαση με έντονες πλευρικές γραμμές, δυναμικές ακμές και με νέας τεχνολογίας προβολείς. Με δύο λόγια στο Polo η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη.

Polo Roof Pack

Polo με Deal Days by Volkswagen.

Το Volkswagen Polo είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση και σας καλεί να ζήσετε την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογική υπεροχή που προσφέρει.

Τώρα το αγαπημένο σας Polo με το νέο τεχνολογικά καινοτόμο κινητήρα 1.0 MPI EVO 80 PS μπορεί να γίνει δικό σας από 12.950€. Οι ειδικές τιμές αφορούν προωθητική ενέργεια για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Άλλες διαθέσιμες προσφορές για το Polo:

Polo 1.0 MPI EVO 8O PS: 12.950€

Polo 1.6 TDI 80 PS: 14.180€

Polo 1.6 TDI 95 PS: 16.200€

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Polo IQ.Drive.

Η Volkswagen, πρωτοπόρος σε συστήματα καινοτομίας, εισάγει το IQ.Drive προκειμένου όλα τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης που διατίθενται σήμερα για οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια να επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες ΙQ.Drive είναι η χαρακτηριστικη απόδειξη ότι το Polo κινείται μπροστά από την εποχή του. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό με την πρώτη ματιά. Τα επίπεδα άνεσης που παρέχονται στον οδηγό σε συνδυασμό με τα έξυπνα συστήματα ασφάλειας και την ημιαυτόνομη οδήγηση εξασφαλίζουν μια ιδαίτερη οδηγική εμπειρία. Η πλειοψηφία των συστημάτων IQ.Drive περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Polo, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από την προνομιακή τιμή των 12.950€.

Ανακαλύψτε το IQ.Drive στο Polo:

Περισσότερα χαρακτηριστικά
Άνεση.
Ασφάλεια.
Ημιαυτόνομη Οδήγηση.
Το Polo εντυπωσιάζει με τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης και τεχνολογίας. 
Polo Roof Pack

Roof Pack.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Πανοραμική οροφή. 

Εξαιρετική εμφάνιση. Εξαιρετική ορατότητα.

Επιλογή προφίλ οδήγησης.

Το Polo προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας.

Panoramic sunroof open
Driving profile selection
Επιλογές εξατομίκευσης.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Βρήκατε ένα χρώμα που επιθυμείτε; Τότε συνδυάστε το με μια συναρπαστική αντίθεση: Μια μαύρη οροφή σε συνδυασμό με εξωτερικούς καθρέφτες επίσης σε μαύρο χρώμα. Το Roof Pack διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στις εκδόσεις εξοπλισμού Comfortline και Highline. 

Άνεση.

Τα καθίσματα του Polo δίνουν προτεραιότητα στην άνεσή σας.

Μια μεγάλη διαδρομή στο Polo σάς προσφέρει την απαραίτητη άνεση που χρειάζεστε, χάρη στα εργονομικά καθίσματα. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη σας φροντίζει το ορθοπεδικό στήριγμα μέσης, το οποίο διατίθεται προαιρετικά για την έκδοση εξοπλισμού Comfortline. Αποφορτίζουν την πλάτη σας στη διάρκεια του ταξιδιού και είναι τόσο άνετα που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο.

Τεχνολογία.

Καταναλώνουν λιγότερο, αποδίδουν περισσότερο.

Οικονομία και άφθονη δύναμη: Οι σύγχρονοι κινητήρες του Polo είναι κατασκευασμένοι για όλους όσοι λατρεύουν την οδήγηση, οδηγούν πολύ και δεν θέλουν να έχουν υψηλή κατανάλωση καυσίμου. To μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε ποιόν κινητήρα θα επιλέξετε.

Ακόμη περισσότερα για το Polo:

Διακρίνεται για τις άνετες, ασφαλείς και σύγχρονες λειτουργίες του.  Δείτε περισσότερα για αυτές.

Περισσότερα χαρακτηριστικά
Συστήματα Υποβοήθησης.
Ραδιόφωνο και πλοήγηση.
Συνδεσιμότητα.
Σχεδίαση.

Εκδόσεις εξοπλισμού.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there