Το νέο T-Roc Cabriolet.

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 28.010
Ισχύς κινητήρα
115-150PS
Χώρος αποσκευών
284λίτρα

Ανοιχτό σε όλες τις προκλήσεις.

To νέο T-Roc Cabriolet συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους. Το σπορ στυλ με την κομψότητα, το χαρακτήρα και τη δυναμική εμφάνιση ενός SUV με την απολαυστική οδηγική εμπειρία ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Με την πρωτότυπη, ασυμβίβαστη σχεδίασή του, το νέο T-Roc Cabriolet ανοίγει νέους ορίζοντες στην compact SUV κατηγορία.

Συνδυάζει όλα όσα φέρνουν απόλαυση. Το νέο T-Roc Cabriolet. 

volkswagen T-Roc Cabriolet Style και R-Line Birdview

Μαλακή οροφή.

Αίσθηση ελευθερίας που σας ακολουθεί παντού. 

volkswagen T-Roc Cabriolet με ηχοσύστημα Beats

Μουσική.

Non-stop beats.

Digital Cockpit στο volkswagen T-Roc Cabriolet

Digital Cockpit.

Όλες οι πληροφορίες στη διάθεσή σας.

Σχεδίαση.

 • Μια γυναίκα ανεβαίνει τρέχοντας μια σκάλα, το volkswagen T-Roc Cabriolet παρκάρει στο φόντο
  Μια γυναίκα ανεβαίνει τρέχοντας μια σκάλα, το volkswagen T-Roc Cabriolet παρκάρει στο φόντο

Απεριόριστη ελευθερία.

 • Μια γυναίκα ανεβαίνει τρέχοντας μια σκάλα, το volkswagen T-Roc Cabriolet παρκάρει στο φόντο
  Μια γυναίκα ανεβαίνει τρέχοντας μια σκάλα, το volkswagen T-Roc Cabriolet παρκάρει στο φόντο

Απολαύστε την οδήγηση. Το νέο T-Roc Cabriolet είναι ένα ευέλικτο όχημα που φέρνει νέο αέρα στην καθημερινότητά σας. Διότι κάτω από τη δυναμική σχεδίαση ενός SUV κρύβεται η αίσθηση ελευθερίας ενός Cabriolet. Και αυτό είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. Τα πίσω φώτα LED περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και προαιρετικά μπορείτε να έχετε τους προβολείς LED με τη χαρακτηριστική σχεδίαση. Το νέο T-Roc Cabriolet δίνει άλλον αέρα στην καθημερινότητά σας, όπου επιθυμείτε να πάτε: στην πόλη, στο βουνό ή στη θάλασσα.

Άνεση.

 • "Καθίσματα Style στο volkswagen T-Roc Cabriolet  "
  "Καθίσματα Style στο volkswagen T-Roc Cabriolet  "

Άνεση υψηλού επιπέδου. 

 • "Καθίσματα Style στο volkswagen T-Roc Cabriolet  "
  "Καθίσματα Style στο volkswagen T-Roc Cabriolet  "

Οι υπερυψωμένες θέσεις σας παρέχουν πολύ καλή ορατότητα και η προαιρετικά διαθέσιμη ηλεκτρική οσφυϊκή ρύθμιση στα εμπρός καθίσματα προσφέρει ιδανική στήριξη στην πλάτη σας. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να τονίσετε τον χαρακτήρα του εσωτερικού με τις κομψές επενδύσεις καθισμάτων του πακέτου δέρματος “Vienna”1 σε διάφορες αποχρώσεις.

1 Διατίθεται προαιρετικά

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: T-Roc Cabriolet με IQ.Drive.

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά τη στάθμευση ("Park Assist") ή κατά την ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας ("Lane Assist") και βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρόληψη ατυχημάτων ("Front Assist με City Emergency Brake").

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το νέο T-Roc Cabriolet με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο νέο T-Roc Cabriolet:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά
Ασφάλεια.
Άνεση.
Ημιαυτόνομη Οδήγηση.

Infotainment.

 • volkswagen T-Roc Cabriolet με ραδιόφωνο Composition
  volkswagen T-Roc Cabriolet με ραδιόφωνο Composition

Κορυφαία ψυχαγωγία. Τέλεια ενημέρωση. 

 • volkswagen T-Roc Cabriolet με ραδιόφωνο Composition
  volkswagen T-Roc Cabriolet με ραδιόφωνο Composition

Απολαμβάνετε να ακούτε μουσική όταν οδηγείτε; Ή θέλετε να γνωρίζετε καθ’οδόν, τι συμβαίνει στον κόσμo; Τα συστήματα Infotainment του νέου T-Roc Cabriolet καθιστούν την ψυχαγωγία και την πλοήγηση ακόμη καλύτερη.