Μια γυναίκα αποβιβάζεται χαρούμενα από το Volkswagen Tiguan
Μια γυναίκα αποβιβάζεται χαρούμενα από το Volkswagen Tiguan
Μια γυναίκα αποβιβάζεται χαρούμενα από το Volkswagen Tiguan

Νέο Tiguan.

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 25.756
Ισχύς κινητήρα
122-200PS
Χώρος αποσκευών
420lt

Επαναπροσδιορίζει την έννοια του εφικτού.

Πιο ισχυρό, πιο άνετο και πιο δικτυωμένο από ποτέ, το νέο Tiguan δείχνει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Και χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και στα ευφυή συστήματα υποβοήθησης, το δυναμικό SUV ορίζει νέα όρια στην ασφαλή, ημιαυτόνομη και περιπετειώδη οδήγηση. 

Το νέο Tiguan εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει. Δείτε μερικά με μια ματιά:

IQ.LIGHT LED-Matrix προβολείς.

Εντυπωσιακά διορατικό.

Ηχοσύστημα «Harman Kardon».

Ακούστε τη μουσική σας διαφορετικά.

Travel Assist.

Σας υποστηρίζει.

Σχεδίαση.

Εξωτερικά συναρπαστικό.

Το νέο Tiguan δείχνει τι σημαίνει να ανακαλύπτεις κάθε φορά το καινούργιο. Σε αυτό συμβάλλει και ο μοντέρνος σχεδιασμός του. Με τις ισχυρές αναλογίες του δυναμικού εμπρός μέρους, τις καθαρές γραμμές και το εντυπωσιακό πίσω μέρος, η ξεχωριστή σιλουέτα του τραβάει τα βλέμματα με τον δυναμισμό της. Καινοτομία, κυριαρχία και λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς.

IQ.Drive.

Σας υποστηρίζει.

Το νέο Tiguan φέρνει τεχνολογίες στον δρόμο, που σας οδηγούν πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας. Μεταξύ αυτών είναι και το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης οδηγού «Travel Assist». Με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζει άνετη οδήγηση* σε υψηλό επίπεδο, καθώς σας υποστηρίζει σε μονότονες και κουραστικές συνθήκες οδήγησης:

  • Ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο και σε καλά κατασκευασμένους επαρχιακούς δρόμους, το «Travel Assist» μπορεί να διατηρεί το όχημα στη λωρίδα και την ταχύτητα σταθερή και να λαμβάνει υπόψη την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.
  • Σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, οδηγείτε χωρίς άγχος σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

* Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά με το αυτοκίνητο.