2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Η Volkswagen στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018.

Η Volkswagen πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου, την έκθεση Αυτοκίνηση 2018, 10-18 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Η Volkswagen θα παρουσιάσει την πληρέστερη γκάμα αυτοκινήτων που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών των οδηγών. Μοντέλα φυσικού αερίου, ηλεκτροκίνησης, δυναμικές εκδόσεις GTI και R-Line αλλά και τα Best Sellers up!, Polo, Golf, T-Roc και Tiguan θα παρουσιαστούν στο χώρο της έκθεσης. Τέλος, το νέο επιβλητικό Touareg παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Από

Από

Volkswagen Best Sellers.

Η γκάμα των μοντέλων της Volkswagen είναι πιο πλήρης από ποτέ και παρουσιάζεται στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018. Το συναρπαστικό νέο Polo, το ευέλικτο up! αλλά και τα εντυπωσιακά SUVs T-Roc και Tiguan είναι τα best sellers της Volkswagen που, δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018

 • Το Polo στην Αυτοκίνηση 2018

  Ζησ' το όπως Ονειρευόσουν!

  Το Αυτοκίνητο που άλλαξε για πάντα την κατηγορία του είναι στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018 και σας περιμένει να το ανακαλύψετε και με τη δυναμική έκδοση R-Line.

 • Το T-Roc στην Αυτοκίνηση 2018

  Γεννήθηκε ηγέτης.

  Το T-Roc ξεχωρίζει από το πλήθος, γεμάτο αυτοπεποίθηση, με μία εκφραστική crossover σχεδίαση και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης. Απολαύστε το στην Αυτοκίνηση 2018.

 • Το Golf στην Αυτοκίνηση 2018

  Όνειρα. Κάποιοι τα βλέπουν και κάποιοι τα οδηγούν.

  Το αυτοκίνητο ορόσημο για την κατηγορία του, με κορυφαία τεχνολογία και κινητήρες που συναρπάζουν, είναι στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018.

 • Το Tiguan στην Αυτοκίνηση 2018

  Το μέλλον που μπορείς να οδηγήσεις.

  Με τεχνολογίες που συναρπάζουν, σχεδίαση που μαγνητίζει και off-road χαρακτηριστικά, το Tiguan είναι το απόλυτο SUV.

Μοντέλα με φυσικό αέριο.

Η γκάμα των μοντέλων της Volkswagen με φυσικό αέριο είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες για άνετη και οικονομική μετακίνηση. Ανακαλύψτε το Polo TGI και eco up! στην Αυτοκίνηση 2018.

 • Το νέο Polo TGI στην Αυτοκίνηση 2018

  Οικονομία και οδηγική εμπειρία που θα αγαπήσετε.

  Το νέο Polo TGI αποτελεί την νέα εναλλακτική μορφή κίνησης στην πόλη και όχι μόνο. Ο κινητήρας φυσικού αερίου παρέχει οικονομικές μετακινήσεις, μεγάλη αυτονομία και οδηγική απόλαυση αφού δεν στερεί τίποτα σε σχέση με τον κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

 • Το eco up! στην Αυτοκίνηση 2018

  Οικονομία στις μετακινήσεις στην πόλη με 2,5€ για κάθε 100 km.

  Η χρήση αερίου δεν υπήρξε ποτέ πιο απολαυστική. Το eco-up! μπορεί να έχει μήκος μόνο 3,6 m αλλά με γεμάτο ρεζερβουάρ μπορεί να διανύσει 600 km.

Ηλεκτροκίνηση Volkswagen.

Sport εκδόσεις.