2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Φυσική εξέλιξη. Το e-Golf.

Ειδικά στις σύντομες διαδρομές, όπως στις αστικές περιοχές, ένας αμιγώς ηλεκτρικός κινητήρας είναι η ιδανική λύση. Με το e-Golf, μπορείτε να βγείτε και εκτός πόλης. Η αυτονομία του φτάνει τα 300 km.

Εξοπλισμός & Σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό e-Golf. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Αποδοτικότητα.

Το e-Golf αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες: ο ισχυρός, σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας του, προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση σε συνδυασμό με οικονομική κατανάλωση. Επιπλέον, η ευφυής διαχείριση φόρτισης κάνει τη φόρτιση του e-Golf απλή υπόθεση.

Συστήματα Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το e-Golf σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του e-Golf αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο e-Golf σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε τις 2 εκδόσεις του e-Golf.

Επόμενα βήματα.