2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Πατήστε γκάζι. Με ηλεκτρική ενέργεια.

Μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση? Πολύ εύκολα με το e-up! Χάρη στον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και με αυτονομία μέχρι 160 km η οδήγηση γίνεται απόλαυση. Ανακαλύψτε τα πάντα για το e-up! και βάλτε το στη ζωή σας να σας συντροφεύει κάθε μέρα.

Εξοπλισμός και σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό e-up!. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Απόδοση.

Νιώστε άνετα μέσα στο e-up! σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Άνεση.

Νιώστε άνετα στο e-up! σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός του και τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης, εξασφαλίζουν ότι θα είστε χαλαροί όσο το οδηγείτε κάθε μέρα.

Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το e-up! σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Υποβοήθηση οδηγού.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του e-up! αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε το e-up!.

Επόμενα βήματα.