2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Το eco up! Με 2,6€ για κάθε 100 km.*

Το eco up! επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον. Λόγω της αποδοτικής μετάδοσης κίνησης με φυσικό αέριο δεν περιορίζεται μόνο ο λoγαριασμός στο πρατήριο αλλά και οι εκπομπές CO2. Εάν αδειάσει το ρεζερβουάρ αερίου, μπορείτε να φτάσετε σε ένα πρατήριο φυσικού αερίου με την βοήθεια του πρόσθετου ρεζερβουάρ βενζίνης. Η χρήση αερίου δεν υπήρξε ποτέ πιο απολαυστική. *Η μέτρηση έχει γίνει με κατανάλωση καυσίμου 2,9 kg/100km και τιμή φυσικού αερίου 0,89€/kgr.

Οδήγηση με φυσικό αέριο.

Για όσους δεν θέλουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε βενζίνη- το eco up! στην πρωτοπόρο τεχνολογία EcoFuel BlueMotion φροντίζει για αυτό!

 • Οικονομικό.

  Δεν χρειάζεται πολλά για να πάει μακριά.

  Το eco up! μπορεί να έχει μήκος μόνο 3,60 m, αλλά με γεμάτο ρεζερβουάρ μπορεί να διανύσει έως 600 km. Το κυρίως καύσιμο είναι το φυσικό αέριο - μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική εναλλακτική για τη βενζίνη.

 • Χαμηλές εκπομπές.

  Μια νέα αντίληψη στην οικονομική οδήγηση.

  Χαμηλές εκπομπές CO2: με 81 g/km, το eco up! παράγει χαμηλότερες εκπομπές από τα περισσότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Αυτό σημαίνει ακόμη περισσότερες οικονομικές διαδρομές. Πέραν της οικονομίας στην οδήγηση οι χαμηλές εκπομπές CO2 έχουν ως αποτέλεσμα το eco up! να έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

 • Μειώνει το κόστος.

  Περισσότερη οικονομία.

  Κάθε ανεφοδιασμός είναι διασκεδαστικός με το eco up!. Δυο γεμάτα ρεζερβουάρ φυσικού αερίου κοστίζουν λιγότερο από ένα γεμάτο ρεζερβουάρ diesel ή βενζίνης.

 • Κατανάλωση.

  Με λιγότερο καύσιμο διανύετε μεγαλύτερη απόσταση.

  Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι κανείς ευτυχισμένος. Με 2,9 kg φυσικού αερίου, είστε έτοιμοι για κάθε περιπέτεια. Ουσιαστικά, μόνο αυτό χρειάζεται το eco up! για να διανύσει έως 100 km.

Σχεδίαση.

Το up! κερδίζει τους πελάτες με την νέα και εξατομικευμένη σχεδίασή του. Οι πελάτες ποτέ δεν είχαν τόσες πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση του οχήματός τους σύμφωνα με το ατομικό τους γούστο και στιλ. Διακριτικό και μοναδικό. Το δικό σας στιλ. Το δικό σας up!.

 • Εξωτερικό.

  Εντυπωσιακό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  Δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με την πρώτη ματιά. Το up! κερδίζει τις εντυπώσεις, χάρη στα νέα χρώματα του αμαξώματος και τις επιλογές στις ζάντες - και όχι μόνο!

  Δείτε περισσότερα
 • Εσωτερικό.

  Το up! είναι απλά το καλύτερο μέρος για να βρίσκεται κανείς.

  Το eco-up! δεν προκαλεί μόνο τον θαυμασμό εξωτερικά. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εσωτερικά – με την ελκυστική σχεδίαση και πολυάριθμες τεχνικές λειτουργίες.

  Δείτε περισσότερα
 • Προβολείς.

  Δεν θα περνάτε απαρατήρητοι.

  Το up! δεν φαίνεται ωραίο μόνο από κοντά. Χάρη στα φώτα ημέρας LED που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό θα ξεχωρίζετε και από μακριά.

 • Ζάντες.

  Πάντα στο επίκεντρο.

  Έχετε το δικό σας στιλ –και το up! έχει τις σωστές ζάντες αλουμινίου για εσάς. Επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν.

  Δείτε περισσότερα

Συστήματα υποβοήθησης.

Ένας εκπληκτικός αριθμός συστημάτων υποβοήθησης οδηγού εξασφαλίζουν άνεση στο up!. Ακόμη και αν σπάνια αντιλαμβάνεστε αυτή την τεχνολογία, είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχει.

 • Σύστημα City Emergency Brake.

  Μείνετε ήσυχοι με το σύστημα City Emergency Brake.

  Μια πολύτιμη βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Το σύστημα City Emergency Brake σας βοηθά σε ένα απότομο φρενάρισμα ώστε να αποφύγετε μία πιθανή σύγκρουση.

  Δείτε περισσότερα
 • Αισθητήρες Στάθμευσης.

  Κάθε παρκάρισμα γίνεται εύκολη υπόθεση, με τους αισθητήρες στάθμευσης του νέου up!.

  Βρήκατε θέση πάρκινγκ στην οποία χωράτε ίσα ίσα και δεν έχετε βοήθεια από κάποιον για να παρκάρετε; Με τους αισθητήρες στάθμευσης μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά!

  Δείτε περισσότερα
 • Driver assist pack.

  Κάντε το up! τη δική σας περιοχή άνεσης.

  Ένα μικρό αμάξι με την άνεση και τα συστήματα υποβοήθησης ενός μεγάλου αυτοκινήτου; Αλήθεια πού θα το βρίσκατε αυτό; Στο up! με το προαιρετικό σύστημα City Emergency Brake, αισθητήρα βροχής και άλλες λειτουργίες.

  Δείτε περισσότερα
 • Κάμερα οπισθοπορείας.

  Η πιο προηγμένη οπισθοπορεία.

  Όταν οδηγείτε κοιτάτε πάντα μπροστά. Κατά την όπισθεν όμως πρέπει να έχετε καλή εικόνα του πίσω μέρους. Με την κάμερα οπισθοπορείας που περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από το up! σας.

  Δείτε περισσότερα

Infotainment.

Φτάστε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας την πλοήγηση, μιλήστε στο τηλέφωνο μέσω του συστήματος ανοιχτής ακρόασης, δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για την κυκλοφορία, προβάλετε πληροφορίες του οχήματος ή ακούστε τη δική σας μουσική – το σύγχρονο Infotainment στο up! είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

 • Βάση maps + more.

  Επόμενος προορισμός: το World Wide Web.

  Βιώστε γρήγορη και αποδοτική συνδεσιμότητα – απλά ρυθμίστε το smartphone σας στην βάση του νέου up! σας και χρησιμοποιήστε το όπως συνήθως για τηλεφωνικές κλήσεις, πληροφορίες κυκλοφορίας, πλοήγηση και μουσική.

  Δείτε περισσότερα
 • Εφαρμογή maps + more.

  Η εφαρμογή για το up! σας.

  Ακριβώς στα μέτρα σας - με την εφαρμογή Volkswagen maps + more που σχεδιάστηκε ειδικά για το up!. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android και μετατρέπει το smartphone σας σε ένα πλήρως συμβατό μέρος των συστημάτων infotainment του up!.

  Δείτε περισσότερα
 • Ηχοσύστημα.

  Το ηχοσύστημα στο eco up! σας ανεβάζει ψηλά.

  Με το up! το ηχοσύστημα πρωταγωνιστεί πάντα, προσφέροντας ψυχαγωγία αλλά και πολλά παραπάνω.

  Δείτε περισσότερα

Άνεση.

Το up! σάς προσφέρει μεγάλη άνεση σε μικρό χώρο. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός του, ο απλός χειρισμός και η μεγάλη γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού σας εξασφαλίζουν σε καθημερινή βάση την απόλαυση και την άνεση που επιθυμείτε.

 • Ευρυχωρία.

  Άφθονος χώρος – το νέο up!

  Το νέο eco up! είναι φαινόμενο. Κυρίως επειδή φαίνεται πιο ευρύχωρο από μέσα παρά από έξω. Αυτό οφείλεται στην έξυπνη διάταξη χώρου. Δοκιμάστε το.

  Δείτε περισσότερα
 • Ηλεκτρική συρόμενη / ανακλινόμενη ηλιοροφή.

  Ανοιχτό στα πάντα.

  Απολαύστε την μοναδική θέα του ουρανού με την ηλεκτρική ηλιοροφή που περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και αφήστε το φως του ήλιου να πλημμυρίσει το εσωτερικό του up!.

  Δείτε περισσότερα
 • Climatronic.

  Καθαρές επιδόσεις – το Climatronic με φίλτρο καθαρού αέρα.

  Υπάρχει κάτι στον αέρα. Αλλά δεν θα μπει μέσα στο νέο up! σας. Το προαιρετικό Climatronic με φίλτρο καθαρού αέρα διατηρεί ευχάριστες τόσο τις συνθήκες όσο και τον αέρα μέσα στο νέο up!.

  Δείτε περισσότερα
 • Δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

  Σας βοηθά να έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας όσο οδηγείτε.

  Νιώστε την εμπειρία με τα ίδια σας τα χέρια. Με το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε πολλές σημαντικές λειτουργίες του αυτοκινήτου.

  Δείτε περισσότερα

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all.

Όσο περισσότερες υπηρεσίες προσθέτετε στο πρόγραμμά σας, τόσο χαμηλώνει το επιτόκιο σας.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε το eco up!.

Επόμενα βήματα.