• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 45.300 €
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 7,1 s
  • Ισχύς κινητήρα200 PS
  • Μέση Κατανάλωση 5,2 l/100km
  • Χώρος αποσκευών374 lt

Περισσότερη δύναμη, περισσότερη οδηγική απόλαυση. Νέο Golf GTD.

Ισχυρό και αποδοτικό, χωρίς να έχει ανάγκη να κάνει επίδειξη: Το νέο Golf GTD κερδίζει πόντους με τον σπορ χαρακτήρα, την αυτοπεποίθηση και την ξεκάθαρη σχεδίασή του.

Το Golf GTD έχει πολλά highlights. Δείτε μερικά από αυτά εδώ:

Focus on hood and engines of the Golf GTD

Κινητήρας 2.0 TDI 200 PS (147 kW).

Δυνατό αλλά ταυτόχρονα και οικονομικό.

Front side view Golf GTD

Εξωτερικό.

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Interior of the Golf GTD, view of the cockpit

Εσωτερικό.

Απολαύστε τη μοναδική σπορ άνεση.

Εξωτερικό.

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Το Golf GTD με τη χαρακτηριστική κυψελωτή μάσκα, την επιγραφή GTD και τους σπορ προφυλακτήρες δείχνει σε όλους τη δυναμική του εμφάνιση. Εντυπωσιακή είναι και η αντίθεση που δημιουργεί η λωρίδα σε γκρι silver η οποία εκτείνεται σε όλο το εμπρός μέρος μέχρι τους προβολείς LED. Στο πλάι, η δυναμική του σχεδίαση ενισχύεται σε συνδυασμό με τα φαρδύτερα πλαϊνά μαρσπιέ. Και στο πίσω μέρος το Golf GTD εντυπωσιάζει με τη διπλή επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, την αεροτομή οροφής και τα πίσω φώτα LED. 

Τεχνολογία.

Απόδοση που την απολαμβάνεις.

Η πραγματική υπεροχή του Golf GTD κρύβεται κάτω από το καπό του. Η σύγχρονη τεχνολογία του κινητήρα του Golf GTD διακρίνεται για την οικονομία, τη δύναμη και την απόδοσή του. Ο δίλιτρος TDI κινητήρας με τον ξεχωριστό του ήχο, αποδίδει την εντυπωσιακή ισχύ των 200 PS (147 kW) σε συνδυασμό με την υψηλή ροπή στρέψης 400 Nm. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν πρέπει και θέλετε περισσότερη δύναμη, ενώ συγχρόνως θέλετε να παραμένει χαμηλά η κατανάλωση. Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 7,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που φθάνει τα 245 km/h, το Golf GTD κάνει την οδήγηση συναρπαστική.

Εσωτερικό.

Εξωτερικά: Γρήγορο.
Εσωτερικά: Χαλαρό.

Όλα τα στοιχεία στο εσωτερικό του Golf GTD είναι άριστα εναρμονισμένα μεταξύ τους ώστε να αναδεικνύουν τη μοναδική σπορ εμφάνισή του. Αυτό αρχίζει από τα ανοξείδωτα πεντάλ, συνεχίζεται με τις διακοσμητικές επενδύσεις και τις εντυπωσιακές ραφές, για να ολοκληρωθεί με την εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο χρώμα. Ο εσωτερικός φωτισμός Ambient δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαι­ρα φωτισμού ενώ με την πρώτη ματιά στο ταμπλό θα διαπιστώσετε ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ.  Αυτό γιατί κυριαρχούν οι υψηλής ανάλυσης οθόνες, ενώ ο έλεγχος αρκετών λειτουργιών, όπως του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού ή ο φωτισμός γίνεται με χειριστήρια αφής.

Περισσό­τερες πληροφορίες για το Golf GTD:

Πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης σας προσφέρουν επιπλέον την ευκαιρία να δημιουργήσετε το προσωπικό σας Golf GTD.  

Περισσότερα χαρακτηριστικά