Ένα λευκό VW Golf GTI Clubsport βρίσκεται σε μια άδεια αίθουσα εργοστασίου. Άποψη διαγωνίως στο μπροστινό μέρος, στους τροχούς και στο πλαϊνό μέρος.

To Golf GTI Clubsport

  • Τιμή (με ΦΠΑ)51.300 €
  • Ισχύς κινητήρα 221 kW (300 PS)
  • Κατανάλωση7,3 l/100 km
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h5,6 s
  • Μέγιστη ταχύτητα250 km/h
  • Εκπομπές CO2166 g/km

  Υψηλή ισχύς και εντυπωσιακή εμφάνιση.
  Από κάθε άποψη.

  Το Golf GTI Clubsport αλλάζει εντελώς την καθημερινότητά σας. Και όταν το θελήσετε, σας βοηθά να δραπετεύσετε από αυτήν, με μεγάλες ταχύτητες! Πώς να μην θέλετε λοιπόν να επιβιβαστείτε σε αυτό, το συντομότερο;

  Ένα λευκό VW Golf GTI Clubsport βρίσκεται μπροστά από μια πρόσοψη με παράθυρα σε μια άδεια αίθουσα εργοστασίου. Πλευρική άποψη στο πίσω και στο πλαϊνό μέρος.

  Εξωτερικό

  Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ισχύς – και ο ήχος

  Άποψη του μπροστινού μέρους μέχρι την πόρτα του συνοδηγού σε ένα σταθμευμένο λευκό VW Golf GTI Clubsport. Άποψη στη ζάντα και τον προβολέα.

  Τροχοί

  Εντυπωσιάζει εν κινήσει, αλλά και εν στάσει.

  Το εσωτερικό του VW Golf GTI Clubsport: Sport πολυλειτουργικό τιμόνι, ambiente εσωτερικός φωτισμός σε κόκκινο χρώμα και sport καθίσματα.

  Εσωτερικό

  Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μοναδική αίσθηση

  Το εσωτερικό του VW Golf GTI Clubsport: Άποψη από έξω στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.

  Καθίσματα Top-Sport: Η σωστή θέση για τον νικητή 

  Τα καθίσματα Top-Sport σε ειδική Clubsport σχεδίαση με ενσωματωμένα προσκέφαλα, συνδυάζουν την απόλυτη άνεση για τους επιβάτες με τις κομψές λεπτομέρειες. Όπως, για παράδειγμα, τις χρωματιστές ραφές στο κεντρικό υποβραχιόνιο και τα πεντάλ από ματ ανοξείδωτο χάλυβα.