• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 49.100 €
  • Ισχύς κινητήρα245 PS
  • Κατανάλωση7,4 l/100km
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 6,2 s
  • Χώρος αποσκευών374 λίτρα
Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
1.
Όποιο επέλθει πρώτο

Απόδοση που θα σας συναρπάσει. Golf GTI.

Όπου εμφανίζεται το GTI κερδίζει τις εντυπώσεις. Και σε όσους το οδηγούν, προσφέρει ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση και ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές.

Red VW Golf GTI at night in a car park, the headlights are lighting a wall, light ground mist.

Κινητήρας TSI: 2.0 l TSI 245 PS

Δυνατό. Σπορ. Στιβαρό.

Ένα κόκκινο VW Golf GTI, πλάγια λήψη τη νύχτα σε δρόμο έξω από ένα κτίριο που φωτίζεται με κόκκινο.

Εξωτερικό

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Cockpit του VW Golf GTI με κόκκινο φωτισμό φόντου πάνω από το ντουλαπάκι και στο χώρο των ποδιών, μια γυναίκα που χρησιμοποιεί οθόνη αφής.

Εσωτερικό

Απολαύστε μοναδική σπορ άνεση.

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Το highlight για το Golf GTI: IQ.LIGHT

Το Golf GTΙ διαθέτει προβολείς LED Plus στο βασικό εξοπλισμό, που εκτείνονται με εμφανή δυναμικό τρόπο μέχρι τα φτερά στο πλάι. Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα στενά φωτιστικά σώματα LED. Προαιρετικά μπορείτε να εξοπλίσετε το Golf GTI σας με προβολείς IQ.LIGHT, ώστε να φωτίζουν τον δρόμο σας οι ιδιαίτερα ισχυροί προβολείς LED Matrix μαζί με το δυναμικό σύστημα υποβοήθησης μεγάλης σκάλας φώτων "Dynamic Light Assist". Επιπλέον, στο πακέτο ανήκει και το καινοτόμο δυναμικό φλας που υποδεικνύει την κατεύθυνση στροφής με τη μορφή μιας κινούμενης φωτεινής δέσμης.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Όλα είναι προσανατολισμένα γύρω από εσάς

Το Digital Cockpit Pro σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης "Discover Media" αναβαθμίζεται σε Innovision Cockpit. Αυτό σημαίνει, ότι διατίθενται δύο οθόνες: 10'' (25,4 cm) και 10'' (26 cm). Στη μεγάλη επιφάνεια που δημιουργείται από τις δύο οθόνες, εκτός από τα κλασικά στοιχεία, όπως στροφόμετρο, μετρητής ταχύτητας και χιλιομετρητής, έχετε πρόσβαση και σε άλλα χρήσιμα δεδομένα σε ακόμα πιο ξεκάθαρη και λεπτομερή απεικόνιση. Επίσης, στην αρχική οθόνη μπορούν να εμφανίζονται οι αγαπημένες λειτουργίες σας, όπως στο Smartphone σας.

Το Golf GTI διαθέτει το Digital Cockpit Pro στον βασικό εξοπλισμό του.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Ένα Golf GTI σε κίνηση εξοπλισμένο με το προαιρετικό Travel Assist. Το γράφημα δείχνει πώς λειτουργεί το Travel Assist.

Το Golf GTI περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό του το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" και το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist". Επίσης, αν το επιθυμείτε, το Golf GTI μπορεί να εξοπλιστεί και με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης όπως το "Travel Assist".

Υψηλή οδηγική απόλαυση

Επιβιβαστείτε και πατήστε το γκάζι: Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG με νέα σχεδίαση μίνιμαλ αισθητικής εξασφαλίζει απόλαυση στην οδήγηση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η επιλογή του προφίλ οδήγησης ενεργοποιείται μέσω του κιβωτίου ταχυτήτων, τεχνολογίας shift-by-wire. Σε συνδυασμό με το Travel Assist οδηγείτε χωρίς άγχος σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

6.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Golf. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Σημείωση από Volkswagen

3.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσό­τερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

5.
Der Einsatz der Felge Adelaide erfolgt zu einem späteren Zeitpunkt. Ihr Volkswagen Partner berät Sie gern.