2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56

Όνειρα. Κάποιοι τα βλέπουν και κάποιοι τα οδηγούν.

Golf, με νέες εκδόσεις και νέες τιμές.

Το Golf είναι το αυτοκίνητο που έχει διαμορφώσει τη δική του κατηγορία εδώ και πολλές γενιές. Με νέες τιμές για τη γκάμα των κορυφαίας τεχνολογίας κινητήρων βενζίνης TSI και με την νέα έκδοση R-Line το Golf αποτελεί και πάλι ορόσημο.

Εξοπλισμός & Σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό Golf. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Αποδοτικότητα.

Οι κινητήρες του Golf είναι ιδανικοί για εκείνους που αναζητούν την ισορροπία μεταξύ των υψηλών επιδόσεων και της χαμηλής κατανάλωσης.

Συστήματα Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το Golf σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του Golf αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο Golf σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all.

Όσο περισσότερες υπηρεσίες προσθέτετε στο πρόγραμμά σας, τόσο χαμηλώνει το επιτόκιο σας.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε τις 5 εκδόσεις του Golf.

Επόμενα βήματα.