• Ισχύς κινητήρα95-110 PS
  • Μέση Κατανάλωση5,2-5,6 l/100km
  • Χώρος αποσκευών351 lt

  Ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα!

  Πρωτοποριακή, μοντέρνα σχεδίαση. Προηγμένη, έξυπνη τεχνολογία. Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ένα compact αυτοκίνητο μπορεί να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα; Φυσικά, αν πρόκειται για το νέο Polo!

  --:--

  Το νέο Polo έχει πολλά Highlights. Δείτε εδώ τρία με μια ματιά:

  Προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix

  Φώτα που εμπνέουν

  Στο προαιρετικό IQ.DRIVE Travel Assist στο VW Polo περιλαμβάνεται, επίσης, ένα τιμόνι χωρητικής τεχνολογίας με αναγνώριση επαφής των χεριών.

  IQ.DRIVE Travel Assist

  Κρατά εσάς στη λωρίδα σας. Και τους άλλους σε απόσταση.

  Κοντινό πλάνο στην προαιρετική Digital Cockpit Pro του νέου VW Polo όπου διακρίνονται, μεταξύ άλλων, το ταχύμετρο και το σύστημα πλοήγησης.

  Digital Cockpit

  Σημαντικές πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο.

  Εξωτερικό & Εσωτερικό

  Ξεχωριστή εμφάνιση, χαρακτηριστική του Polo.

  Με compact διαστάσεις και νέα σχεδιαστικά Highlights, το νέο Polo αποκαλύπτει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του από την πρώτη ματιά. Η νέα σχεδίαση του μπροστινού μέρους τραβάει αμέσως την προσοχή με την προαιρετική λωρίδα φωτισμού LED ανάμεσα στους προβολείς, σε συνδυασμό με τους προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Μία προσεκτικότερη ματιά αποκαλύπτει ότι η εξατομίκευση δεν αφορά μόνο στην επιλογή χρώματος. Κάθε μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού ξεχωρίζει με τα χαρακτηριστικά της.

  Συνδεσιμότητα & Infotainment

  Πρωτοποριακή
  ψυχαγωγία

  Το ακούσατε; Το σύστημα Infotainment "Composition", με έγχρωμη οθόνη 6,5'' (15,5 cm,) φροντίζει διαρκώς ώστε να απολαμβάνετε κορυφαία ψυχαγωγία στο νέο Polo.

  Κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς περιλαμβάνει, επίσης, ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB+, δύο θύρες USB type-C και μία διεπαφή τηλεφώνου.

  Με το σύστημα Infotainment "Ready 2 Discover", διατίθεται έγχρωμη οθόνη TFT 8'' (20,3 cm) και μπορεί εκ των υστέρων να δεχτεί αναβάθμιση3 για τη λειτουργία πλοήγησης μέσω του In-Car Shop.

  Όσοι επιθυμείτε τα πλεονεκτήματα ενός πλήρους συστήματος πλοήγησης, μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά το "Discover Media", που περιλαμβάνει επιπλέον "Streaming & Internet", με οθόνη μεγέθους 8'' (20,3 cm) ή το "Discover Pro", που περιλαμβάνει επιπλέον "Streaming & Internet"4 με οθόνη μεγέθους 9,2'' (23,5 cm). 

  2.
  Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του Polo Life.

  IQ.DRIVE & Τεχνολογία

  IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  Πλάγια λήψη της πλευράς του συνοδηγού ενός VW Polo μπλε, σταθμευμένο κάτω από μια γέφυρα. Ένας άντρας περπατά προς το μέρος του

  Το Polo διαθέτει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist" στον βασικό εξοπλισμό. Περιλαμβάνεται επίσης πάντα το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist", το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει πεζούς και οχήματα και να φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ώστε να μειώσει τη σοβαρότητα ενός ατυχήματος ή ιδανικά να το αποτρέψει. Αν το επιθυμείτε, το Polo μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως το "IQ.DRIVE Travel Assist", το οποίο διευθύνει το όχημα σχεδόν αυτόνομα.

  6.
  Εντός των ορίων του συστήματος.
  7.
  Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.

  Γιατί η ασφάλεια μάς αφορά όλους

  Εκτός από τους συμβατικούς αερόσακους, ο κεντρικός αερόσακος στο νέο Polo προστατεύει τον οδηγό και τον συνοδηγό από το να συγκρουστούν μεταξύ τους. Επιπρόσθετα, το νέο Polo διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του δύο επιπλέον αερόσακους κεφαλής, οι οποίοι σε περίπτωση ανάγκης ξεδιπλώνουν από την εσωτερική επένδυση της οροφής σαν κουρτίνα και καλύπτουν το σύνολο των πλαϊνών περιοχών από μπροστά μέχρι πίσω, συμπεριλαμβανομένης της κολόνας Β. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται όλοι οι επιβάτες στο όχημα, ακόμα και εκείνοι που κάθονται στα πίσω καθίσματα.

  6.
  Εντός των ορίων του συστήματος.