2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Το νέο up!

Το νέο up! σε βάζει στο παιχνίδι.

Το νέο up! σε βάζει στο παιχνίδι με ανανεωμένη εμφάνιση και πολλές επιλογές εξατομίκευσης που ικανοποιούν όλες σας τις επιθυμίες. Ευέλικτο για τις καθημερινές σας διαδρομές και αρκετά ευρύχωρο, το νέο up! χωράει τους φίλους, χωράει και τους followers!

Από

Από

Εξοπλισμός και Σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό up!. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Συστήματα Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το νέο up! σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Συστήματα υποβοήθησης.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου up! αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Αποδοτικότητα.

Η σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων του νέου up! χαρακτηρίζεται από οικονομία, υψηλή ροπή και ισχύ. Είναι ιδανική για εσάς εάν σας αρέσει να οδηγείτε και κάνετε πολλά χιλιόμετρα, αλλά θέλετε να κρατάτε την κατανάλωση χαμηλά.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο νέο up! σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

easy up!

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε τις 4 εκδόσεις του up!.

Επόμενα βήματα.