Εικόνα του Volkswagen Passat GTE καθώς κινείται μπροστά από δέντρα και πολυόροφα κτίρια

Passat GTE.

Το υβριδικό plug-in που δεν γνωρίζει συμβιβασμούς.

Το υβριδικό plug-in που δεν γνωρίζει συμβιβασμούς.

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 52.580
Ισχύς κινητήρα
218PS
Μέση Κατανάλωση Βενζίνης
1,1lt/100km
Μέση Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
15,1kWh/100km
Χώρος αποσκευών
586lt

Η επιτομή της τεχνολογίας, της οικονομίας και της άνεσης.

Οδήγηση up to date: Το Passat GTE με τεχνολογία Plug-in-Hybrid δεν είναι μόνο ισχυρό, αλλά και εξαιρετικά οικονομικό στην κατανάλωση. Με μια μεγάλη αυτονομία αντιπροσωπεύει έναν πρωτοποριακό και υπεύθυνο τρόπο μετακίνησης. Και επιπλέον είναι ιδιαίτερα κομψό.

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Passat GTE με IQ.Drive.

Volkswagen Passat

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα σε μονότονες και κουραστικές διαδρομές ("Travel Assist") ή κατά την αποφυγή εμποδίων ("Emergency Steering Assist") και βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών φωτισμού και ορατότητας (IQ.LIGHT - LED Matrix).

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το Νέο Passat GTE με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Passat GTE:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Το Passat GTE εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και άνεσης που διαθέτει.

Νέο Volkswagen Passat GTE: Πλήκτρα αριστερά δίπλα στον μοχλό ταχυτήτων, το LED του πλήκτρου GTE είναι αναμμένο, κουμπί Start-Stop

Επιλογή οδήγησης GTE.

Οδηγική απόλαυση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Mobile Key.

Το Smartphone σας παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Plug-in-Hybrid.

Διπλός κινητήρας. Διπλή οδηγική απόλαυση.

Εξωτερικό του Νέου Volkswagen Passat, mobile key Γυναίκα ανοίγει το αυτοκίνητο με το Smartphone
Πίσω όψη του νέου Volkswagen Passat GTE και μπροστινή όψη του νέου Volkswagen Passat GTE Variant το ένα δίπλα στο άλλο σε χώρο στάθμευσης, γυναίκα επιχειρηματίας περπατά από τον χώρο στάθμευσης προς ένα κτίριο

Υβριδική τεχνολογία.

Οδηγική απόλαυση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αμιγώς ηλεκτρικό ή με τον συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα βενζίνης, εσείς επιλέγετε τον τρόπο κίνησης, πιέζοντας απλά ένα πλήκτρο. Στην επιλογή GTE συνδυάζεται η ισχύς και των δύο κινητήρων, για ιδιαίτερα υψηλή ροπή. Στο λεγόμενο "Boost" ο ηλεκτροκινητήρας συνεργάζεται με τον βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού TSI, προσδίδοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο.

Συνδεσιμότητα.

Το Smartphone σας παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με το mobile key μπορείτε να ανοίξετε και να βάλετε μπροστά το Νέο Passat GTE άνετα και γρήγορα με το Smartphone σας. Μέσω ασφαλούς σύνδεσης μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε φίλους και συγγενείς για να χρησιμοποιήσουν και αυτοί το Passat σας. Εξαρχής έχετε στη διάθεσή σας δύο άδειες εξουσιοδότησης, που ισχύουν για ένα έτος η καθεμία. Πρόσθετα κλειδιά μπορείτε να αγοράσετε στο Webshop1.  Εσείς μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό.

1Διατίθεται μόνο με το σύστημα πλοήγησης "Discover Pro" και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες We Connect. Αρχικά έχετε στη διάθεσή σας δύο δωρεάν mobile keys, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα στα πρώτα 4 έτη από τη σύναψη του συμβολαίου We Connect. Η εξουσιοδότηση ενός mobile key προϋποθέτει την ταυτοποίηση του αποστολέα μέσω της διαδικασίας ταυτοποίησης Volkswagen. Μετά την εγκατάσταση σε ένα συμβατό Smartphone το mobile ισχύει για ένα έτος στη σχετική τερματική συσκευή.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το Passat GTE.

Ξεχωρίζει με τις σπορ-κομψές γραμμές, την αποκλειστική άνεση και τη χαρακτηριστική λιτή σχεδίαση.

Περισσότερα χαρακτηριστικά