2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Το Passat. Τόσο προηγμένο όσο κι εσείς.

Το Passat, νικητής του Χρυσού Τιμονιού 2014, και νικητής του Ευρωπαϊκού Car of the Year 2015, παρουσιάζει ανώτερη σχεδίαση και τεχνολογία: μια μοναδική συνύπαρξη άνεσης, κομψότητας και δυναμισμού για άτομα που θέτουν προτεραιότητες στη ζωή.

Εξοπλισμός και σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό Passat. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το Passat σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Συστήματα υποβοήθησης.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του Passat αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Απόδοση.

Η σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων του Passat χαρακτηρίζεται από οικονομία, υψηλή ροπή και ισχύ. Είναι ιδανική για εσάς εάν σας αρέσει να οδηγείτε και κάνετε πολλά χιλιόμετρα, αλλά θέλετε να κρατάτε την κατανάλωση χαμηλά.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο Passat σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Επόμενα βήματα.