2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

GTI – συνώνυμο των σπορ επιδόσεων.

Το GTI ήταν ανέκαθεν συνώνυμο των εξαιρετικών επιδόσεων και της γνήσιας οδηγικής απόλαυσης. Το νέο Polo GTI συνεχίζει αυτή την παράδοση, προκαλώντας θαυμασμό με την δυναμική του εμφάνιση.

Επιδόσεις.

Διάσημη και εντυπωσιακή, η “ισχύς GTI” είναι σήμα κατατεθέν της οδηγικής απόλαυσης πάνω από 40 χρόνια. Σίγουρα θα ενθουσιαστείτε τόσο από τις επιδόσεις, όσο και από τα προηγμένα σύστηματα υποβοήθησης του οδηγού.

Σχεδίαση & Εξοπλισμός.

Η δυναμική εμφάνιση προδίδει αμέσως τι κρύβεται κάτω από το καπό. Εσωτερικά και εξωτερικά, τα λογότυπα GTI συνεχίζουν μία μακριά παράδοση σύγχρονης σχεδίασης και προηγμένης τεχνολογίας.

 • Εξωτερικό.

  Κλέβει τις εντυπώσεις!

  Ένα GTI αναγνωρίζεται από μακριά – χάρη στα ιδιαίτερα GTI χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με την μοντέρνα σχεδίασή του. Αυτή περιλαμβάνει την κόκκινη διακοσμητική λωρίδα, την κυψελοειδή μάσκα, τις κόκκινες δαγκάνες φρένων και τις δυναμικές ζάντες αλουμινίου.

  Δείτε περισσότερα
 • Εσωτερικό.

  Αφεθείτε στην αίσθηση GTI.

  Η εμβληματική σχεδίαση GTI συνεχίζεται και στο εσωτερικό του οχήματος, με τις διακοσμητικές ραφές στο τιμόνι και στα πατάκια, και με τα καρό καλύμματα καθισμάτων “Clark”. Ακόμα μεγαλύτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση.

  Δείτε περισσότερα
 • Φώτα.

  Συνδυάζοντας καλή ορατότητα με ελκυστική εμφάνιση.

  Πολλαπλές λειτουργίες φωτισμού: Υψηλής αισθητικής προβολείς με φωτισμό στροφών και φώτα ομίχλης βελτιώνουν την ορατότητα. Τα λαμπερά πίσω φώτα υιοθετούν τεχνολογία LED, στάνταρ.

  Δείτε περισσότερα
 • Ζάντες.

  Πόλος έλξης.

  Οι στάνταρ ζάντες αλουμινίου “Milton Keynes” 17 ιντσών είναι εντυπωσιακές και δηλώνουν αυτοπεποίθηση. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ζάντες “Brescia” 18 ιντσών, που επίσης αποκαλύπτουν τις κόκκινες δαγκάνες.

  Δείτε περισσότερα

Άνεση.

Μπορεί το σπορ στυλ να συνδυαστεί με καθημερινή οδήγηση; Είναι μία τέχνη στην οποία έχει εντρυφήσει το GTI. Απολαύστε άφθονη άνεση – κάθε μέρα.

 • Καθίσματα Comfort.

  Το κάθισμα που σας υποστηρίζει.

  Θέλετε ένα κάθισμα που ενσαρκώνει την παράδοση GTI και ταυτόχρονα υποστηρίζει ένα πιο σπορ στυλ οδήγησης; Το Polo GTI διαθέτει σπορ καθίσματα που παρέχουν αξιόπιστη στήριξη όταν οδηγείτε πιο δυναμικά, ενώ με τη λειτουργία οσφυϊκή υποστήριξης περιορίζουν την καταπόνηση της σπονδυλικής σας στήλης.

  Δείτε περισσότερα
 • Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display.

  Cockpit που θα γοητεύσει ακόμα και τους οδηγούς αγώνων.

  Στον βασικό εξοπλισμό του νέου Polo GTI, προστίθεται ο Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display, που συνδυάζει ενδείξεις ταχύμετρου, στροφόμετρου, χάρτη πλοήγησης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που προβάλλονται στην οθόνη πίσω από το τιμόνι.

  Δείτε περισσότερα
 • Ηλιοροφή.

  Ήλιος, αέρας και πολλά ακόμα: η ηλιοροφή έχει πολλές λειτουργίες.

  Απολαύστε την όμορφη θέα: χάρη στην πανοραμική, ανακλινόμενη/συρόμενη οροφή, έχετε ένα παράθυρο στον ουρανό ενώ η λιακάδα και ο ευχάριστος φρέσκος αέρας αναζωογονούν το εσωτερικό του Polo σας.

  Δείτε περισσότερα

Infotainment.

Είτε χρειάζεται να τηλεφωνήσετε, είτε χρειάζεστε πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, ή να φτάσετε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας το σύστημα ραδιοπλοήγησης, ή απλά να ακούσετε μουσική, το Polo GTI σας προσφέρει τα πιο εξελιγμένα συστήματα Infotainment για να τα χρησιμοποιήσετε άνετα και χωρίς περιπλοκές.

 • Ηχοσύστημα.

  Αν θέλετε, ακούτε απλά μουσική.

  Στο νέο Polo το ηχοσύστημα είναι προσανατολισμένο προς τον οδηγό και εργονομικά τοποθετημένο στο ταμπλό οργάνων. Οι αεραγωγοί είναι πλέον τοποθετημένοι κάτω από την οθόνη, η οποία βρίσκεται πιο ψηλά, πράγμα που επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό και προσφέρει καλύτερη οπτική.

  Δείτε περισσότερα
 • Συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου.

  Κάνοντας την επικοινωνία ακόμα πιο εύκολη.

  Μιλήστε ελεύθερα – αλλά έχετε και τα δύο σας χέρια το τιμόνι. Το νέο Polo προσφέρει επίσης την προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Comfort”.

  Δείτε περισσότερα
 • Car-Net.

  Συνδεδεμένοι με ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

  Σχεδόν είστε πάντα online με το smartphone σας. Γιατί όχι και με το αυτοκίνητό σας; Το Car-Net με τις online υπηρεσίες του οδηγεί το Polo στη λεωφόρο της πληροφορικής - και αυτό έχει πολλά θετικά για εσάς. Σύντομα, θα σας γίνει απαραίτητη η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό τον πλούτο πληροφοριών.

  Δείτε περισσότερα

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του Polo GTI σας προσφέρουν αυξημένη οδηγική άνεση και μπορούν να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε σε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφύγετε. Ακόμα και αν δεν γίνονται αντιληπτά, είναι καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν.

 • «Front Assist» και ACC.

  Χαλαροί και ξεκούραστοι σε πολυσύχναστους δρόμους.

  Μερικές φορές μπορεί να συμβεί το απροσδόκητο. Το Polo GTI μπορεί να είναι χρήσιμο.

  Δείτε περισσότερα
 • Αισθητήρας Τυφλού Σημείου.

  Το Polo σας βοηθά να αλλάζετε λωρίδες και να βγαίνετε από χώρους στάθμευσης.

  Καθώς οδηγείτε, ο προαιρετικός Αισθητήρας Τυφλού Σημείου (Blind Spot Sensor) με Rear Traffic Alert σας προειδοποιεί, εντός των δυνατοτήτων του συστήματος, για οχήματα που βρίσκονται στο τυφλό σημείο σας. Επίσης παρακολουθεί τις περιοχές στο πλάι και στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου σας καθώς εξέρχεστε με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης.

  Δείτε περισσότερα
 • Σύστημα Αναγνώρισης Kόπωσης.

  Μην αφήνετε την κόπωση να σας καταβάλει.

  Σύστημα Αναγνώρισης Kόπωσης: Επαγρυπνά συνεχώς δίπλα σας. Το σύστημα αξιολογεί τη συμπεριφορά του οδηγού και προτείνει ένα διάλειμμα εάν διαπιστώσει ότι δεν είστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση.

  Δείτε περισσότερα

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε το Polo GTI.

Επόμενα βήματα.