Μπλε Volkswagen Polo TGI κινείται σε γέφυρα κοντά στη θάλασσα.
Μπλε Volkswagen Polo TGI κινείται σε γέφυρα κοντά στη θάλασσα.
Μπλε Volkswagen Polo TGI κινείται σε γέφυρα κοντά στη θάλασσα.

Το Polo TGI.

Νιώσε. Ζήσε. Οδήγησε.

Νιώσε. Ζήσε. Οδήγησε.

Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑ
Από 19.600
Ισχύς κινητήρα
90PS
Μέση Κατανάλωση
3,8kg/100km
Χώρος αποσκευών
251lt

Κερδίζει τις εντυπώσεις. Από κάθε άποψη.

Το Polo TGI διαθέτει δυναμική σχεδίαση και χάρη στον κινητήρα φυσικού αερίου κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία του σε θέματα οικονομίας. Ταυτόχρονα τα συστήματα ασφαλείας στο Polo TGI παρακολουθούν όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Κάντε τώρα δικό σας το Polo TGI με 19.600€ και δώρο τα καύσιμα* για 1 έτος αξίας 400€.

*Ο υπολογισμός για τα έξοδα καυσίμου έχει γίνει με βάση τα 12.000χλμ/έτος και μέση κατανάλωση τα 3.3kg/100km

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Polo TGI με IQ.Drive.

Volkswagen Polo TGI

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά τη στάθμευση (Park Assist) και βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρόληψη ατυχημάτων (Front Assist με City Emergency Brake).

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το Polo TGI με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Polo TGI:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία.

Υψηλή δύναμη έλξης, χαμηλή κατανάλωση.

Το Polo TGI προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης για κάθε διαδρομή. Ο TGI είναι ένας δυναμικός και φιλικός προς το περιβάλλον, εναλλακτικός κινητήρας και μπορεί να λειτουργεί με φυσικό αέριο.  Η χρήση φυσικού αερίου μειώνει την κατανάλωση και περιορίζει τις εκπομπές ρύπων. 

Η μέση κατανάλωση του Polo TGI είναι 3,3 kg / 100km που σημαίνει 2,9€/ 100km.

Επιπλέον το Polo TGI έχει πολύ χαμηλές εκπομπές CO₂ συνδυασμένου κύκλου - φυσικό αέριο (CNG) 91 g/km. Αυτό σημαίνει ότι το Polo TGI σας δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το Polo TGI.

Το Polo TGI διαθέτει κινητήρα φυσικού αερίου, αλλά και επιπλέον χαρακτηριστικά, που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Περισσότερα χαρακτηριστικά