2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Polo TGI φυσικό αέριο.

Το νέο Polo TGI.

Κλέβει την παράσταση.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχουν εναλλακτικές: το Polo TGI χρησιμοποιεί την υψηλή ενεργειακή πυκνότητα του φυσικού αερίου για άκρως αποδοτικά και οικονομικά ταξίδια.

Οδηγώντας με φυσικό αέριο.

Η χρήση φυσικού αερίου στο Polo TGI μειώνει την κατανάλωση και έχει θετική επίδραση στις εκπομπές ρύπων. Είναι το κατάλληλο σύστημα κίνησης, αν σας αρέσει η οδήγηση και κάνετε πολλά χιλιόμετρα.

Σχεδιασμός & Εξοπλισμοί.

Το νέο Polo TGI με τις έντονες και κομψές γραμμές του συνδυάζει τέλεια το design με τη λειτουργικότητα. Χάρη στην άνεση, την ασφάλεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό κερδίζει συνέχεια θαυμαστές. Με λίγα λόγια: θα απολαύσετε την οδήγηση του Polo TGI.

 • Εξωτερικό.

  Σπορ αυτοπεποίθηση.

  Το νέο Polo TGI διαθέτει μια χαρακτηριστική σπορ εμφάνιση. Χάρη στο μακρύ καπό, το εμπρός μέρος φαίνεται πιο δυναμικό και χάρη στις οριζόντιες γραμμές μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Η σπορ εμφάνιση, οι compact διαστάσεις και οι χαμηλοί πρόβολοι υπόσχονται μέγιστη οδηγική απόλαυση.

  Δείτε περισσότερα
 • Εσωτερικό.

  Περισσότερος χώρος, περισσότερη άνεση.

  Στον εξοπλισμό του εσωτερικού του Polo TGI περιλαμβάνονται τα καθίσματα με υποστήριξη μέσης, τα νέα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό και ο εσωτερικός φωτισμός Ambient. To Polo TGI είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερος χώρος για το κεφάλι και τα πόδια του οδηγού, του συνοδηγού και των επιβατών.

  Δείτε περισσότερα
 • Φωτισμός.

  Περισσότερο φως. Εντυπωσιακή εμφάνιση.

  Το νέο Polo TGI διαθέτει φώτα ημέρας LED και προβολείς αλογόνου στον βασικό εξοπλισμό, πράγμα που του χαρίζει μια μοναδική εμφάνιση, την οποία απολαμβάνετε καθημερινά εσείς. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο σπορ την εμφάνιση αυτή, εξοπλίζοντας το Polo TGI σας με προβολείς LED και με πίσω φώτα LED (βασικός εξοπλισμός στην έκδοση Highline).

  Δείτε περισσότερα
 • Ζάντες.

  Ωραία εμφάνιση: Η γκάμα ζαντών του Polo TGI.

  Το ποια είναι η καλύτερη ζάντα για το Polo TGI, είναι ένα υποκειμενικό θέμα. Γι’ αυτό, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από ζάντες για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο γούστο σας.

  Δείτε περισσότερα

Infotainment.

Είτε χρειάζεται να τηλεφωνήσετε είτε χρειάζεστε στοιχεία για τις κυκλοφοριακές συνθήκες ή να φτάσετε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας το σύστημα ραδιοπλοήγησης ή απλά να ακούσετε μουσική, το Polo TGI σας προσφέρει τα πιο εξελιγμένα συστήματα Infotainment για να τα χρησιμοποιήσετε άνετα και χωρίς περιπλοκές.

 • Ηχοσυστήματα.

  Αν θέλετε, ακούτε απλά μουσική.

  Σας αρέσει να ακούτε μουσική ενώ οδηγείτε, αλλά επίσης θέλετε να έχετε όλες τις πληροφορίες ενώ απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου άνεση. Τότε τα δύο διαθέσιμα ηχοσυστήματα θα σας ενθουσιάσουν.

  Δείτε περισσότερα
 • Συστήματα ραδιοπλοήγησης.

  Ακολουθήστε την καλύτερη διαδρομή.

  Μερικές φορές η ευθεία δεν είναι η πιο σύντομη διαδρομή. Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και ανακαλύψτε νέους προορισμούς με το προαιρετικό σύστημα ραδιοπλοήγησης “Discover Media” συμπεριλαμβανομένων των mobile online υπηρεσιών Car-Net.

  Δείτε περισσότερα
 • Συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου.

  Κάνοντας την επικοινωνία ακόμη πιο εύκολη.

  Μιλήστε ελεύθερα, αλλά έχετε και τα δυό σας χέρια στο τιμόνι. Το νέο Polo TGI σας προσφέρει την προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Comfort”.

  Δείτε περισσότερα
 • Mobile online υπηρεσίες Car-Net.

  Συνδεθείτε με ότι είναι σημαντικό για σας.

  Είστε σχεδόν πάντα online με το smartphone σας. Γιατί όχι και με το αυτοκίνητό σας; Οι mobile online υπηρεσίες Car-Net οδηγούν το Polo TGI στην λεωφόρο της πληροφορικής, και αυτό έχει πολλά θετικά για σας. Σύντομα, δεν θα θέλετε να μην έχετε στη διάθεσή σας όλον αυτόν τον πλούτο πληροφοριών.

  Δείτε περισσότερα

Συστήματα υποβοήθησης.

Τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του νέου Polo TGI, προσφέρουν υψηλή οδηγική απόλαυση και μπορούν σας να βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα σε κρίσιμες περιστάσεις ή ακόμη και να τις αποφύγετε. Ακόμη και αν δεν αντιλαμβάνεστε την ύπαρξη των συστημάτων αυτών, είναι ωραίο να νιώθετε ότι είναι στη διάθεσή σας.

Άνεση.

Η οδήγηση στο Polo TGI είναι τόσο άνετη που θα σας εντυπωσιάσει. Σε μακρινές διαδρομές, μπορείτε τώρα να είστε χαλαροί χάρη στον εξοπλισμό άνεσης που διαθέτει. Ακόμη μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό, χάρη στο αυτόματο σύστημα κλιματισμού «Air Care».

 • Άνετα καθίσματα.

  Με τόση άνεση, δεν θα θέλετε να σηκωθείτε.

  Σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, πάντοτε θα κάθεστε αναπαυτικά στο νέο Polo TGI σας. Τα εργονομικά καθίσματα του βασικού εξοπλισμού φροντίζουν την πλάτη σας στη διάρκεια του ταξιδιού και είναι τόσο άνετα που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο.

  Δείτε περισσότερα
 • Σύστημα κλιματισμού «Air Care»

  Δημιουργήστε το δικό σας κλίμα σε κάθε διαδρομή.

  Πολύ ζέστη, πολύ κρύο ή κάτι ενδιάμεσο; Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τη σωστή θερμοκρασία. Ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε μαζί με άλλους. Με το σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών του Polo TGI, όλα αυτά τα θέματα αποτελούν παρελθόν.

  Δείτε περισσότερα
 • Συρόμενη/ανακλινόμενη ηλιοροφή Panorama.

  Ήλιος, αέρας αλλά και περισσότερα: η ηλιοροφή έχει πολλές λειτουργίες.

  Απολαύστε την υπέροχη θέα του ουρανού και το φως του ήλιου, με την συρόμενη/ανακλινόμενη ηλιοροφή Panorama, ενώ ο αέρας στο εσωτερικό του νέου Polo TGI ανανεώνεται ευχάριστα.

  Δείτε περισσότερα
 • Σύστημα Keyless Access.

  Οι πόρτες ανοίγουν μαγικά.

  Απλά μπείτε χωρίς να έχετε το κλειδί στο χέρι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχετε πάνω σας, χάρη στο προαιρετικό σύστημα «Keyless Access» που ξεκλειδώνει το όχημα. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να βάλετε το κλειδί στη μίζα.

  Δείτε περισσότερα

Επόμενα βήματα.