Νέο Volkswagen Polo

Polo.

Η μόνη επιλογή.

Η μόνη επιλογή.

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 16.850 €(ισχύει για περιορισμένο απόθεμα)
Ισχύς κινητήρα
80-150 PS
Μέση Κατανάλωση
5,3-6,4l/100 km
Χώρος αποσκευών
351lt

Polo: Η μόνη επιλογή.

Η ασφάλεια 5 αστέρων, οι πλούσιες τεχνολογίες IQ.Drive και η συνδεσιμότητα του Polo ανεβάζουν την άνεση σε νέα επίπεδα και κάνουν την οδήγηση απλά απολαυστική. Αυτά τα στοιχεία κάνουν το Polo να είναι η μόνη επιλογή. Γιατί είμαστε οι επιλογές μας. Και αυτή είναι η καλύτερη που έκανες ποτέ. 

Νέο Polo Black Style.

Το Volkswagen Polo αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Ξεχωρίζει όχι μόνο για την ασφάλεια, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και την άνεση αλλά και για την μοναδική προσωπικότητά του. 

Έτσι η νέα έκδοση Polo Black style έρχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το Polo με μοναδικά χαρακτηριστικά στον βασικό του εξοπλισμό.  

Πιο συγκεκριμένα η έκδοση Black style περιλαμβάνει:

  • Εντυπωσιακή μαύρη οροφή σε συνδυασμό με 4 χρώματα
  • Ζάντες αλουμινίου «Torsby» 16” με μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις
  • Μαύρη οροφή ορατή και εσωτερικά
  • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
  • Sport comfort καθίσματα εμπρός
  • Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα "Level“
  • Μεταλλικές διακοσμητικές επενδύσεις στο ταμπλό και τα πάνελ

 

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Polo με IQ.Drive.

Volkswagen Polo

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά τη στάθμευση (Park Assist) και βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρόληψη ατυχημάτων (Front Assist με City Emergency Brake).

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το Polo με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Polo:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Το Polo εντυπωσιάζει με τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης και τεχνολογίας. 

Polo Roof Pack

Roof Pack.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Driving profile selection

Επιλογή προφίλ οδήγησης. 

Το Polo προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας. 

Πανοραμική οροφή.

Εξαιρετική εμφάνιση. Εξαιρετική ορατότητα.

Επιλογές εξατομίκευσης.

Χαρίστε στο Polo σπορ εμφάνιση.

Βρήκατε ένα χρώμα που επιθυμείτε; Τότε συνδυάστε το με μια συναρπαστική αντίθεση: Μια μαύρη οροφή σε συνδυασμό με εξωτερικούς καθρέφτες επίσης σε μαύρο χρώμα. Το Roof Pack διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στις εκδόσεις εξοπλισμού Comfortline και Highline. 

Άνεση.

Τα καθίσματα του Polo δίνουν προτεραιότητα στην άνεσή σας.

Μια μεγάλη διαδρομή στο Polo σάς προσφέρει την απαραίτητη άνεση που χρειάζεστε, χάρη στα εργονομικά καθίσματα. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη σας φροντίζει το ορθοπεδικό στήριγμα μέσης, το οποίο διατίθεται προαιρετικά για την έκδοση εξοπλισμού Comfortline. Αποφορτίζουν την πλάτη σας στη διάρκεια του ταξιδιού και είναι τόσο άνετα που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο.