2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

#MoreThan1Thing

Το νέο T-Cross είναι τόσο πολύπλευρο όσο και οι άνθρωποι για τους οποίους κατασκευάστηκε. Για ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί. Γιατί είναι κάτι παραπάνω, γιατί θέλουν κάτι παραπάνω – και παίρνουν κάτι παραπάνω. Αφήστε να σας εντυπωσιάσει ένα αυτοκίνητο που είναι πέρα από τα συνηθισμένα όρια και ξεχωρίζει από κάθε άποψη. Ακριβώς όπως κι εσείς.

Η πολύπλευρη και πολύτάλαντη Cara Delevingne.

H Cara Delevingne δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά περισσότερα. Όπως ακριβώς το νέο T-Cross, η Cara είναι πολύπλευρη και πολυτάλαντη και εκφράζεται κάθε μέρα με μια διαφορετική αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα πτυχή της προσωπικότητάς της. Η Cara και το νέο T-Cross είναι πάνω από όλα: #MoreThan1Thing

 • Η Cara ως μοντέλο

  "Στη μόδα σημασία έχει να είσαι τολμηρός. Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις και κανόνες, δεν υπάρχουν περιορισμοί."

  Δείτε τι πιστεύει η Cara για το χώρο της μόδας, τους κανόνες και τις απαιτήσεις του. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη συνέντευξη.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως Surfer

  "Το να πιάνεις το πρώτο σου κύμα είναι σαν να πετάς."

  Η Cara είναι μια παθιασμένη surfer. Σε αυτή τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε τι πιστεύει και τι σημαίνει για αυτήν το surfing.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως drummer

  "Ο ρυθμός είναι ζωή."

  Ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμα της Cara, πάντα βρίσκει χρόνο να παίξει drums. Σε αυτή τη συνέντευξη μιλάει για το πάθος της για τη μουσική και τα drums.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως σκηνοθέτης

  "Όταν υπάρχει χάος και άγχος, τότε εγώ είμαι ήρεμη."

  Δείτε τι πιστεύει η Cara για την δουλειά της ως σκηνοθέτης και πώς αντπιμετωπίζει τις προκλήσεις του χώρου.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως ηθοποιός

  "Κάθε ρόλος είναι καλός αν έχει ελαττώματα."

  Για την Cara η υποκριτική είναι πολύ περισσότερα από το να υποδύεσαι διαφορετικούς ρόλους. Σε αυτή τη συνέντευξη αποκαλύπτει πόσα μαθαίνει για τον εαυτό της όταν παίζει κάποιο ρόλο.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως μποξέρ

  "Είναι καλό να ιδρώνεις."

  Η Cara αγαπά τη γυμναστική. Σε αυτή τη συνέντευξη εξηγεί τί της αρέσει περισσότερα στον αθλητισμό και πόσο συχνά γυμνάζεται.

  Δείτε περισσότερα
 • Η Cara ως φωτογράφος

  "Αγάπησα αμέσως τη φωτογραφία."

  Σε αυτή τη συνέντευξη η Cara εξηγεί τί λειτούργησε ως έναυσμα για την αγάπη της στη φωτογραφία και αυτά που την εμπνέουν για τις φωτογραφίες της.

  Δείτε περισσότερα

Κατακτώντας την κορυφή στην ασφάλεια!

Το νέο T-Cross κατέκτησε την κορυφή στην ασφάλεια πετυχαίνοντας εντυπωσιακά υψηλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες του Euro NCAP.

Και όμως, η καθημερινότητα μπορεί να είναι τόσο ιδιαίτερη.

Ξεχάστε τη ρουτίνα! Με το νέο T-Cross Style αφήνετε πίσω την καθημερινότητα. Αυτό φαίνεται αμέσως με την πρώτη ματιά χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Και όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στο T-Cross, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεται η επιλογή σας.

 • Εσωτερικό

  Τόσο ιδιαίτερο όσο και το γούστο σας.

  Στα Highlight του εσωτερικού ανήκουν ο κρυφός φωτισμός, τα υψηλής ποιότητας υφασμάτινα καθίσματα καθώς και τα προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα σχεδίασης σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Ο εσωτερικός εξοπλισμός δεν προσφέρει μόνο άνεση σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορεί επίσης να διαμορφωθεί όπως επιθυμείτε.

  Δείτε περισσότερα
 • Φώτα

  Συνθήκες φωτισμού που σας χαρίζουν λάμψη.

  Το νέο T-Cross ακτινοβολεί λάμψη: Με τα φώτα ημέρας LED και τους προβολείς αλογόνου του βασικού εξοπλισμού, αυτό το City SUV βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Η έκδοση Style διαθέτει επιπλέον προβολείς LED.

  Δείτε περισσότερα
 • Ζάντες

  Γύρω από τις επιθυμίες σας και το στυλ σας: η γκάμα ζαντών του T-Cross.

  Από σας εξαρτάται με ποιες ζάντες θα εντυπωσιάσει πιο πολύ το T-Cross σας. Διότι με τέτοια ευρεία γκάμα ζαντών* καλείστε εσείς να αποφασίσετε για την τελική επιλογή:
  Οι ζάντες αλουμινίου 16 έως 18 ιντσών χαρίζουν στο T-Cross σας μια εντελώς προσωπική νότα, όπως π.χ. οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών «Nevada»** σε μαύρο, με γυαλιστερή επιφάνεια.

  * Τα αυτοκίνητά μας διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό θερινά ελαστικά.
  ** Ζάντες αλουμινίου της Volkswagen R.

  Δείτε περισσότερα

Προσωπική έκφραση με χρώμα.

Το νέο T-Cross είναι τόσο ικανό να μεταμορφώνεται όσο κανένα άλλο: Με τα προαιρετικά πακέτα σχεδίασης «Black», «Energetic Orange» και «Bambus Garden Green», από την έκδοση Life και πάνω, του δίνετε μια απαράμιλλη εμφάνιση ορίζοντας νέα πρότυπα στο στυλ.

Απόλυτα προσαρμοσμένο σε εσάς.

Προσαρμόστε το νέο T-Cross στις προσωπικές σας προσδοκίες και επιλέξτε ανάμεσα στις εκδόσεις Life και Style. Όποια και αν επιλέξετε, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας ως προς την ποιότητα και την άνεση.

Έτοιμο για τα αυθόρμητα σχέδιά σας.

Είστε αυθόρμητος; Τότε το νέο T-Cross είναι ο ιδανικός συνοδός σας στα ταξίδια. Χάρη στην αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού και τον μετακινούμενο πάγκο των πίσω καθισμάτων, είναι ευρύχωρο και προσαρμόζεται ευέλικτα στις επιθυμίες της στιγμής. Το ψηφιακό σας Cockpit: ο πρωτοποριακος, μοντέρνος Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display, προαιρετικά. Σας εμφανίζει τα δεδομένα οδήγησης και παρουσιάζει οπτικά τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

 • Πίσω χώρος

  Περισσότερος χώρος για τη δική σας άνεση.

  Το T-Cross διαθέτει μεγάλες δυνατότητες μετατροπής χάρη στον μετακινούμενο και διαιρούμενο πίσω πάγκο καθισμάτων και τον αυξημένο χώρο για τα πόδια.
  Αυτό σημαίνει: περισσότερος χώρος για εσάς και τους συνεπιβάτες σας, περισσότερος αποθηκευτικός χώρος για όλους.

  Δείτε περισσότερα
 • Εμπρός καθίσματα

  Άνεση όπως σας αρέσει.

  Εσείς απλώς καθίστε αναπαυτικά! Το προαιρετικό στήριγμα μέσης προστατεύει την πλάτη σας, ιδιαίτερα σε μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο. Και η αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού του T-Cross σας είναι εξαιρετικά πρακτική: Προσφέρει φυσικό αποθηκευτικό χώρο για αποσκευές και τσάντες με ψώνια.

  Δείτε περισσότερα
 • Χώρος

  Περισσότερος χώρος για τη δική σας ευελιξία.

  Θέλετε περισσότερο ελεύθερο χώρο; Μπορείτε να τον έχετε: Το T-Cross με το πολύπλευρο εσωτερικό και τον μεγάλο όγκο αποσκευών προσφέρει πολύ χώρο για τους επιβάτες, τις αποσκευές και για αυθόρμητες εξορμήσεις.

  Δείτε περισσότερα
 • Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display

  Εδώ βλέπετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

  Τα αναλογικά όργανα αποτελούν παρελθόν. Αντικαταστήστε προαιρετικά τα κλασικά στρογγυλά όργανα με μια ψηφιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης. Ο πρωτοποριακός, μοντέρνος Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display μπορεί να σας εμφανίζει πολύ περισσότερες πληροφορίες από την ταχύτητα και την ένδειξη ρεζερβουάρ καυσίμου.

  Δείτε περισσότερα

Δημιουργεί έντονες συγκινήσεις.

Είτε χρειάζεστε στην οδήγηση τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, είτε θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας μέσω πλοήγησης, ή επιθυμείτε να ακούσετε μόνο τη μουσική σας, το T-Cross σάς προσφέρει διάφορες δυνατότητες χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας, βολικά και εύκολα.

 • Συνδεσιμότητα

  Είστε συνδεδεμένοι με όλα όσα είναι για εσάς σημαντικά.

  Με το Smartphone σας είστε σχεδόν πάντα online. Γιατί όχι και με το T-Cross σας;
  Το Car-Net «Guide & Inform» κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και σας φέρνει ευχάριστα στον προορισμό σας. Σύντομα δεν θα μπορείτε χωρίς τις χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και τις πρακτικές λειτουργίες. Και με την εφαρμογή Volkswagen Connect βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα σημαντικά δεδομένα οδήγησης του T-Cross σας. 

  Δείτε περισσότερα
 • Τηλεφωνία

  Σας διευκολύνει την επικοινωνία.

  Περισσότερη ενέργεια για κινητό τηλέφωνο, Tablet και MP3 Player. Συνδέστε τις συσκευές σας βολικά μέσω της ενσωματωμένης διεπαφής USB. Κινητά τηλέφωνα με πρότυπο Qi μπορούν να φορτιστούν πολύ άνετα: Τοποθετήστε απλά το τηλέφωνό σας μέσα στην μπροστινή αποθηκευτική θήκη – μέσω της επαγωγικής φόρτισης αποκτά ξανά γρήγορα πλήρη ισχύ.

  Δείτε περισσότερα
 • Apple Music

  Απολαύστε το Apple Music δωρεάν για έως 6 μήνες με το Car-Net.

  Με τo Apple Music, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική στο νέο T-Cross και μπορείτε να κάνετε stream από μια συλλογή από περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια. To Apple Music είναι διαθέσιμo δωρεάν για διάστημα έως 6 μηνών - τόσο για offline όσο και για online χρήση.

  Δείτε περισσότερα

Κινείται έξω από τα συνηθισμένα, όχι έξω από τη λωρίδα.

Τα συστήματα υποβοήθησης στο T-Cross, συμβάλλουν σε μεγαλύτερη οδήγική άνεση, και ταυτόχρονα σας υποστηρίζουν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμη και να τις αποφεύγετε τελείως. Ακόμη και αν δεν είναι πάντα αισθητή αυτή η τεχνολογία, θα έχετε ένα ευχάριστο αίσθημα, επειδή θα ξέρετε ότι υπάρχει.

 • Ασφάλεια

  Τα 5 αστέρια του σας παρέχουν ασφάλεια.

  Στη δοκιμή Euro NCAP τα νέα αυτοκίνητα δοκιμάζονται στη δύσκολη διαδρομή
  με Crashtests, αλλά και με πολλούς άλλους ελέγχους που ελέγχουν την ενεργητική
  και την παθητική ασφάλεια. Εσείς πάντως μπορείτε να είστε ήσυχοι γιατί το T-Cross
  ανήκει στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα της κατηγορίας του, παίρνοντας στη σχετική
  δοκιμασία τη μέγιστη βαθμολογία:5 αστέρια *.
  * Πηγή: Euro NCAP, περισσότερες πληροφορίες στο http://www.euroncap.com/

  Δείτε περισσότερα
 • Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  Θα ανυπομονείτε να το οδηγήσετε.

  Η οδήγηση του νέου T-Cross σάς επιφυλάσσει πολλή διασκέδαση. Σε αυτό μπορούν να συμβάλλουν τα πρακτικά συστήματα υποβοήθησης, τα οποία κάνουν πολλά πράγματα πιο εύκολα και πιο άνετα για σας. Απολαύστε περισσότερη άνεση και υποστήριξη σε καθημερινές αλλά και σε μεγάλες διαδρομές.

  Δείτε περισσότερα
 • Συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης

  Η οδήγηση είναι διασκεδαστική. Τώρα και η στάθμευση.

  Η στάθμευση μπορεί να δοκιμάζει την υπομονή σας.
  Είναι πολύ ευχάριστο ότι στο νέο T-Cross, διάφορα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης παρέχουν χρήσιμη υποστήριξη και κάνουν τη διαδικασία στάθμευσης εξαιρετικά εύκολη.

  Δείτε περισσότερα

Πρόγραμμα χρηματοδότησης Volkswagen 4all.

Αποκτήστε το νέο T-Cross με 187€ / μήνα και 4 χρόνια εγγύηση, service και ασφάλιση.

Επόμενα βήματα.