2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Το Tiguan.

Συνεχίστε την πορεία σας. Προς κάθε κατεύθυνση.

Η ελκυστική σχεδίαση του νέου Tiguan δείχνει ακριβώς αυτό που μπορεί να κάνει, ενώ το προαιρετικό πακέτο off-road το επιβεβαιώνει αυτό οπτικά και λειτουργικά. Και όπου σας βγάλει ο δρόμος σας, οι κινητήρες υψηλής ροπής και η προαιρετική τετρακίνηση 4MOTION με μια πλούσια γκάμα προφίλ οδήγησης εξασφαλίζουν εξαιρετική απόλαυση στην οδήγηση σε συνδυασμό με τον μέγιστο δυνατό έλεγχο.

Από

Από

Εξοπλισμός και σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό Tiguan. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το Tiguan σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Υποβοήθηση οδηγού.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του Tiguan αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Αποδοτικότητα.

Η σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων του Tiguan χαρακτηρίζεται από οικονομία, υψηλή ροπή και ισχύ. Είναι ιδανική για εσάς εάν σας αρέσει να οδηγείτε και κάνετε πολλά χιλιόμετρα, αλλά θέλετε να κρατάτε την κατανάλωση χαμηλά.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο Tiguan σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε τις 4 εκδόσεις του Tiguan.

Επόμενα βήματα.