Το Volkswagen Tiguan Allspace
Το Volkswagen Tiguan Allspace
Το Volkswagen Tiguan Allspace

Το Tiguan Allspace.

Άπλετος χώρος για περιπέτεια.

Άπλετος χώρος για περιπέτεια.

Τιμή (με όφελος 2.000€ & ΦΠΑ)
Από 33.510
Δόση
Από 279€/μήνα
Ισχύς κινητήρα
150-200PS
Μέση Κατανάλωση
5,7-8,5l/100 km

Τεχνολογία που συναρπάζει και άνετοι χώροι για τις απαιτητικές σας ανάγκες.

Το Tiguan Allspace σας πηγαίνει στα πιο όμορφα και πιο συναρπαστικά μέρη του κόσμου. Και ταυτόχρονα φέρνει μαζί του άπλετο χώρο. 

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Tiguan Allspace με IQ.Drive.

Volkswagen Tiguan Allpsace

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά την ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας ("Lane Assist") ή σε καταστάσεις διατήρησης απόστασης ασφαλείας από προπορευόμενο όχημα ("ACC") και βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρόληψη ατυχημάτων ("Front Assist με City Emergency Brake").

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το Tiguan Allspace με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Tiguan Allspace:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Το Tiguan Allspace εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά άνεσης και σχεδίασης που διαθέτει.

Το Volkswagen Tiguan Allspace παρκάρει σε μια λίμνη.

Διαθέσιμος χώρος.

Με 7 καθίσματα στον βασικό εξοπλισμό.

Το Πακέτο Easy Open / Close.

Εύκολο άνοιγμα. Εύκολο κλείσιμο. Απλά πρακτικό.

Πανοραμική οροφή.

Απεριόριστη θέα στον ουρανό.

Ένας άντρας ανοίγει τον χώρο αποσκευών στο Volkswagen Tiguan Allspace με το πόδι κάτω από το αυτοκίνητο
Απεικόνιση ενός Volkswagen Tiguan Allspace που κινείται σε έναν δρόμο, ηχητικά κύματα συμβολίζουν τις κάμερες και τους αισθητήρες

Άνεση.

Με 7 καθίσματα στον βασικό εξοπλισμό.

Είναι ο χώρος μια νέα πολυτέλεια; Αν ναι, τότε το Tiguan Allspace είναι πραγματικά πολυτελές. Χάρη στην τρίτη σειρά καθισμάτων μεταφέρει έως 7 άτομα1 και ο χώρος αποσκευών του είναι έως 1.775 λίτρα.

Ιδιαίτερα πρακτικό: Με μια μόνο χειρολαβή μπορείτε να αναδιπλώσετε τα εξωτερικά καθίσματα της δεύτερης και της τρίτης σειράς καθισμάτων και έτσι δημιουργείτε χώρο για αντικείμενα με μεγάλο μήκος. 

1) Μέγιστο ύψος για επιβάτες στην τρίτη σειρά καθισμάτων: 1,60 m