Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 69.850
Ισχύς κινητήρα
320PS
Μέση Κατανάλωση
9,9l/100 km
Χώρος αποσκευών
420lt

Επιταχύνοντας προς την ελευθερία.

Το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη και το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως Volkswagen, είναι διαθέσιμο και σε έκδοση R. Είτε στον δρόμο, είτε εκτός δρόμου, το νέο Tiguan R απαντά σε όλες τις προκλήσεις. Είτε για τις καθημερινές διαδρομές είτε για συναρπαστικές αποδράσεις, το πολύπλευρο Tiguan R παρέχει ασφάλεια, άνεση και κυρίως δυνατές επιδόσεις παντού.

Το νέο Tiguan R διαθέτει πολλά highlights. Δείτε μερικά εδώ:

A rear view of the VW Tiguan R

Νέα συναισθήματα.

Το νέο Tiguan R δηλώνει τον σπορ χαρακτήρα του, ιδιαίτερα όταν πατάτε το γκάζι και νιώθετε την ισχύ των 320PS.

The powerful VW Tiguan R parked in a landscape

Εξωτερικό.

Η μάσκα ψυγείου με το σήμα R και οι έντονοι προφυλακτήρες αναβαθμίζουν την ήδη πολυτελή του σχεδίαση. 

The VW Tiguan R in blue drives on a road

Το δικό σας SUV.

Διαμορφώστε το Tiguan R σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Εντυπωσιακή απόδοση.

Τεχνολογία που την αισθάνεσαι, αλλά και τη βλέπεις.

Το λογότυπο R στο πίσω μέρος δηλώνει ότι σε αυτό το νέο μέλος της γκάμας Tiguan όλα είναι πιο σπορ και προ πάντων πιο γρήγορα. Με 320PS και μέγιστη ροπή στρέψης 420Nm η δύναμή του γίνεται αισθητή σε κάθε διαδρομή. Το σύστημα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων σπορ αναρτήσεων DCC, οι σπορ δαγκάνες φρένων, οι απολήξεις εξατμίσεων R-Performance τιτανίου με τις οποίες βιώνετε μια ξεχωριστή ηχητική εμπειρία και οι ζάντες αλουμινίου "Estoril"  21''1 προσδίδουν στο Tiguan R εναν ιδιαίτερα αγωνιστικό χαρακτήρα. Ο μαύρος βαμμένος διαχύτης συμπληρώνει την σπορ-δυναμική εμφάνιση.

1 Προαιρετικά διαθέσιμες

R-styling.

Ο χαρακτήρας R.

Διακρίνεται εξωτερικά κυρίως από το επανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα. Η μάσκα ψυγείου με το νέο σήμα R και οι έντονοι προφυλακτήρες με τους μαύρους βαμμένους αεραγωγούς αναβαθμίζουν την ήδη πολυτελή σχεδίασή του. Το νέο Tiguan R είναι σαφέστατα ένα πολύπλευρο SUV κατάλληλο για καθημερινή χρήση αλλά και με ξεκάθαρο χαρακτήρα R.