2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Το νέο Touareg.

Μία νέα γενιά SUV.

Η επιβλητική σχεδίαση του νέου Touareg διαμορφώνει ένα μοναδικό στυλ. Καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές δοκοί, προβολείς IQ. Light – LED Matrix και το Innovision Cockpit, προάγουν την άνεση, την οδηγική εμπειρία και τον ενθουσιασμό σε νέα επίπεδα.

Σχεδίαση.

Το Touareg θέτει νέα πρότυπα με την εκφραστική και μοντέρνα σχεδίασή του. Οι άφθονες στιλιστικές επιλογές για το εσωτερικό σίγουρα εντυπωσιάζουν.

 • Ανακλινόμενη και συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή με πανοραμική ηλιοροφή πίσω.

  Η τέλεια εικόνα για την επόμενη περιπέτειά σας.

  Η προαιρετική, ανακλινόμενη και συρόμενη ηλιοροφή με πανοραμική ηλιοροφή πίσω, δημιουργεί μία εντυπωσιακή αίσθηση χώρου και ένα ευχάριστο φωτεινό περιβάλλον στο εσωτερικό του Touareg. Φρέσκος αέρας, ένα παράθυρο στον ουρανό και μία αίσθηση απεριόριστης ελευθερίας μέσω ενός μπουτόν.

  Δείτε περισσότερα
 • Ζάντες.

  Ζάντες που θα αγαπήσετε. Σχεδίαση που θα ερωτευθείτε.

  Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Touareg επηρεάζεται σημαντικά από την διακόσμηση. Επιλέξτε από διαφορετικές εκδόσεις προαιρετικού εξοπλισμού, που χαρίζουν στην καμπίνα εξατομικευμένο στυλ και προσωπικότητα.

  Δείτε περισσότερα
 • Διακοσμητικά στοιχεία.

  Τι είδος διακοσμητικά στοιχεία προτιμάτε;

  Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Touareg επηρεάζεται σημαντικά από την διακόσμηση. Επιλέξτε από διαφορετικές εκδόσεις προαιρετικού εξοπλισμού, που χαρίζουν στην καμπίνα εξατομικευμένο στυλ και προσωπικότητα.

  Δείτε περισσότερα

Πολυτελείς εκδόσεις.

Ποιο στυλ σας γοητεύει περισσότερο; μία cool high-tech εμφάνιση, ζεστοί τόνοι από ξύλο και δέρμα ή σπορ λεπτομέρειες; Μπορείτε να εκφράσετε το στυλ σας με τις εκδόσεις εξοπλισμού “Elegance”, “Atmosphere” ή R-Line, όποια κι αν επιλέξετε.

Innovision.

Το Innovision Cockpit είναι από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Touareg. Η φαρδιά, κυρτή οθόνη υψηλής ευκρίνειας προσφέρει μία μοναδικά σαφή διάταξη για τον οδηγό και διαισθητική λειτουργική φιλοσοφία.

Άνεση.

Το Touareg σας επιφυλάσσει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης. Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο του δρόμου μέσα σε ένα άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό, με πρακτικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες για μία εξαιρετική οδηγική εμπειρία στην καθημερινότητά σας.

 • Ηλεκτρικό σύστημα κλεισίματος θυρών.

  Το χτύπημα των θυρών ανήκει στο παρελθόν.

  Δεν έχετε πάντα τη δυνατότητα να κλείνετε με δύναμη τις πόρτες σε στενούς χώρους στάθμευσης. Με το προαιρετικό ηλεκτρικό σύστημα κλεισίματος θυρών, οι πόρτες κλείνουν αυτόματα όταν είναι ελαφρώς ανοικτές, χωρίς να ασκείτε μεγάλη δύναμη.

  Δείτε περισσότερα
 • Σύστημα κλιματισμού "Air Care Climatronic“.

  Επειδή οι ανάγκες ψύξης / θέρμανσης ποικίλουν.

  Σε ποια θερμοκρασία νιώθετε ευχάριστα; Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να κάνουν τις ρυθμίσεις τους ανεξάρτητα με το στάνταρ σύστημα A/C “Air Care Climatronic” με αντιαλλεργικό φίλτρο. Το προαιρετικό “Climatronic” 4 ζωνών λαμβάνει επίσης υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των επιβατών στην καμπίνα.

  Δείτε περισσότερα
 • Easy Open/Easy Close.

  Ανοίγει εντελώς νέες δυνατότητες.

  Τα χέρια σας είναι γεμάτα; Με την λειτουργία “Easy Open” στον βασικό εξοπλισμό ,ανοίγετε το πορτμπαγκάζ χωρίς να αφήνετε τίποτα κάτω. Και με το “Easy Close” επίσης στον βασικό, το κλείνετε το ίδιο εύκολα, μέσω ενός μπουτόν.

  Δείτε περισσότερα

Συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Το Touareg είναι εντυπωσιακό και σε θέματα τεχνολογίας, καθώς διαθέτει συστήματα υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε Volkswagen.

 • Traffic Jam Assist.

  Υποστήριξη σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

  Το ημιαυτόνομο σύστημα Traffic Jam Assist που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, ανακουφίζει τον οδηγό από την πίεση σε μποτιλιαρισμένους δρόμους, βοηθώντας στην αποφυγή ατυχημάτων σε αργή ροή της κυκλοφορίας.

  Δείτε περισσότερα
 • Adaptive Cruise Control ACC με προνοητική λειτουργία.

  Οδηγείτε τέλεια ... από απόσταση.

  Το στάνταρτ Adaptive Cruise Control (ACC) με προνοητική λειτουργία είναι μακράν ένα από τα πιο χρήσιμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Απλά ρυθμίζετε τη μέγιστη ταχύτητα και το σύστημα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, σας βοηθά να την τηρείτε και να μην την ξεπερνάτε. Επίσης, διατηρεί αυτόματα μία ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το προπορευόμενο όχημα, εντός των ορίων του συστήματος.

  Δείτε περισσότερα
 • Park Assist.

  Άνετο παρκάρισμα.

  Το Park Assist σας βοηθά να παρκάρετε με ακρίβεια. Εσείς χειρίζεστε το γκάζι και το φρένο, ενώ το σύστημα φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, εντός των ορίων του.

  Δείτε περισσότερα
 • Σύστημα υποβοήθησης Intersection Assist.

  Για καλύτερη ορατότητα μετά τις στροφές.

  Οι τυφλές έξοδοι και οι διασταυρώσεις με μειωμένη ορατότητα αναγκάζουν τους οδηγούς να επιβραδύνουν. Το Intersection Assist που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ για να «βλέπει» μετά τις στροφές, σε «τυφλές» εξόδους και διασταυρώσεις εντός των ορίων του συστήματος. Έτσι εντοπίζονται νωρίτερα οχήματα ή πεζοί που διασχίζουν το δρόμο.

  Δείτε περισσότερα

Οδηγική Εμπειρία.

Νέες τεχνολογίες χαρίζουν στο Touareg εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά, είτε λατρεύετε την σπορ οδήγηση, είτε προτιμάτε τις off-road διαδρομές.

 • Rear Steering (Ενεργή τετραδιεύθυνση).

  Μεγαλύτερη ευστάθεια και ευελιξία, χάρη στο σύστημα Rear Steering.

  Ένας μικρότερος κύκλος στροφής είναι εφικτός όταν και οι πίσω τροχοί στρέφονται. Κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε επίσης αυτή την τεχνική με το Touareg, που κάνει το όχημα εξαιρετικά ευέλικτο και βελτιώνει την κατευθυντική ευστάθεια.

  Δείτε περισσότερα
 • Αερανάρτηση.

  Πάντα ψηλά.

  Και για να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα σας χαλάσει την οδηγική απόλαυση, μπορείτε να παραγγείλετε το Touareg με άνετη αερανάρτηση. Αυτή προσαρμόζει το ύψος του αμαξώματος σε όλα τα εδάφη.

  Δείτε περισσότερα
 • Πακέτο Offroad.

  Κατακτήστε και τα πιο δύσκολα εδάφη.

  Το Touareg είναι εξοπλισμένο για τις μεγαλύτερες προκλήσεις με το πακέτο Offroad: με πολλές δυνατότητες όπως προστατευτικά καλύμματα ή περισσότερες επιλογές οδηγικών προφίλ, σας βοηθά να ανταπεξέλθετε με άνεση και στις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες.

  Δείτε περισσότερα

Infotainment.

Μπορείτε να είστε άριστα συνδεδεμένοι με το νέο Touareg. Απολαύστε ψυχαγωγία όπως τη θέλετε – με εξαιρετικό surround ήχο. Μπορείτε να ελέγχετε πολύ απλά κάποιες λειτουργίες των συστημάτων ήχου, πλοήγησης και οχήματος μέσω χειρονομιών.

 • Πάντα ενημερωμένοι.

  Πάντα στην κορυφή.

  Στο Touareg ταξιδεύετε online. Μία μόνιμη κάρτα eSIM εγγυάται πρόσβαση στο internet – και επομένως στο κόσμο των mobile online υπηρεσιών του Car-Net, για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να απολαμβάνετε ψυχαγωγία χωρίς διακοπή.

  Δείτε περισσότερα
 • Πλοήγηση.

  Η πλοήγηση γίνεται εξαιρετικά εύκολα.

  Το Touareg προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό το κορυφαίο “Discover Premium”, που μαζί με το Digital Cockpit, παρέχει κυρτή οθόνη με κλίση προς τον οδηγό και νέα διαισθητική, λειτουργική φιλοσοφία, ψηφιοποιώντας πλήρως το cockpit.

  Δείτε περισσότερα
 • Car-Net.

  Ο συνδεδεμένος κόσμος του Car-Net βρίσκεται στη διάθεσή σας.

  Οι mobile online υπηρεσίες σύντομα θα είναι απαραίτητες στο αυτοκίνητο, όπως το smartphone σας στην καθημερινότητα. Η ψηφιακή συνδεσιμότητα βελτιώνει την πλοήγηση και επικοινωνία, βοηθώντας σας να εξοικονομείτε χρόνο, παρέχοντας τις τελευταίες πληροφορίες και ταχεία υποστήριξη όταν την χρειάζεστε.

  Δείτε περισσότερα
 • Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου.

  Διευκολύνει τις επικοινωνίες σας.

  Ξεχάστε την αταξία των καλωδίων στο αυτοκίνητο. Η στάνταρτ διαθέσιμη προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Business” προσφέρει άριστη λήψη και δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης του smartphone σας.

  Δείτε περισσότερα
 • DYNAUDIO.

  Ανακαλύψτε τον κόσμο του ήχου ενώ ταξιδεύετε.

  Κορυφαίος ήχος στο Touareg. Αλλά και βαθιές μπάσες νότες. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να απολαύσετε το φανταστικό 7.1 Dolby-Surround της DYNAUDIO, με 14 ηχεία προσαρμοσμένα με ακρίβεια στην ακουστική του αυτοκινήτου.

  Δείτε περισσότερα
 • App-Connect & Media Control.

  Πάρτε τις αγαπημένες εφαρμογές μαζί σας στο Touareg.

  Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας στο σύστημα Infotainment του Touareg χάρη στο App-Connect και να χρησιμοποιήσετε μία σειρά εφαρμογών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το Volkswagen Media Control επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν ασύρματα το σύστημα Infotainment χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές τους.

  Δείτε περισσότερα

Επόμενα βήματα.