• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 99.100 €
  • Ισχύς κινητήρα462 PS
  • Μέση Κατανάλωση Βενζίνης2,2 l/100km
  • Μέση Κατανάλωση Ηλεκτρικής ενέργειας23,9 kWh/100km
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h5,1 sec

  Το μέλλον είναι η πιο ισχυρή κινητήρια δύναμη.

  Η δύναμη, η επιτυχία και η ισχύς καθορίζονται σήμερα με υπεύθυνη δράση. Το νέο Touareg R eHybrid, το πρώτο Plug-In Hybrid με την υπογραφή της "Volkswagen R", είναι το πιο δυνατό Volkswagen όλων των εποχών. Βασισμένο στο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο ID.R, που έχει σπάσει πολλά ρεκόρ, έχει την ορμή και τον motorsport χαρακτήρα στο αίμα του και μεταφέρει την απόλυτη ισχύ από την πίστα αγώνων στον δρόμο.

  --:--

  Το νέο Touareg R διαθέτει πολλά highlights. Δείτε εδώ μερικά από αυτά:

  e-Mode.

  Oδηγώντας στο "e-Mode" οι μέσες ημερήσιες αποστάσεις μπορούν να καλυφθούν σε αποκλειστικά ηλεκτρική λειτουργία.

  The modern cockpit of a VW Touareg R – Innovision Cockpit

  Innovision Cockpit.

  Μια ματιά στο μέλλον: Μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία.

  A sporty blue VW Touareg R

  R-styling.

  Απόλυτη σπορ εμφάνιση με εντυπωσιακό προφυλακτήρα και κομψά μαύρα στοιχεία όπως η μάσκα και ο διαχύτης.

  Επιδόσεις.

  Το μέλλον είναι ηλεκτρικό.

  Κομψό, σχεδόν αθόρυβο και με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων στις πόλεις, ισχυρό και δυναμικό εξωτερικά. Όταν η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη, ξεκινάτε πάντα σε αποκλειστικά ηλεκτρική λειτουργία “e-Mode“. Στη λειτουργία αυτή για μικρές αποστάσεις και με ταχύτητες έως 130 km/h, το Touareg R eHybrid κινείται με μηδενικές τοπικά εκπομπές ρύπων. Σε λειτουργία Hybrid, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας συνεργάζονται αρμονικά για βέλτιστη αποδοτικότητα.

  R-styling.

  Το νέο πρόσωπο της ισχύος.

  Το νέο Touareg R δεν περνά απαρατήρητο στον δρόμο. Η σπορ αισθητική του τονίζεται ξεκάθαρα απο την εξωτερική του σχεδίαση. Οι ειδικής σχεδίασης προφυλακτήρες, ημάσκα, ο μαύρος διαχύτης και λογότυπο R υπογραμμίζουν τον motorsport χαρακτήρα και δηλώνουν ότι αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δυνατό Volkswagen όλων των εποχών. Το εξωτερικό χρώμα Μπλε Lapiz που διατίθεται αποκλειστικά για τα μοντέλα Volkswagen R, χαρίζει μια λαμπερή και αναμφίβολα ξεχωριστή εμφάνιση. 

  Τεχνολογία.

  Διαδραστικός έλεγχος φωτισμού.

  Οι προβολείς IQ.LIGHT – LED Matrix με δυναμική ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων «Dynamic Light Assist» φωτίζουν ιδανικά το δρόμο σε όλες τις συνθήκες. Ανεξάρτητα από το αν οδηγείτε στην πόλη, το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο ή με κακό καιρό στον αυτοκινητόδρομο, οι προβολείς IQ.LIGHT - LED Matrix προσαρμόζουν την ένταση και το εύρος φωτισμού των τμημάτων LED στις εναλλασσόμενες καταστάσεις της κυκλοφορίας. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι σε διαδρομές με μεγάλη σκάλα φώτων, μια κάμερα εντοπίζει αντίθετα κινούμενα ή προπορευόμενα οχήματα. Ορισμένα τμήματα LED απενεργοποιούνται έτσι ώστε να είναι δυνατή η συνεχής οδήγηση με μεγάλη σκάλα φώτων χωρίς να θαμπώνονται οι άλλοι οδηγοί. Έτσι δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες φωτισμού και ορατότητας για όλους. Διαθέτουν επίσης, δυναμικό φωτισμό στροφής και δυναμικά φλας που υποδεικνύουν την κατεύθυνση στην οποία στρίβετε με μια κινούμενη λωρίδα φωτός.

  Ακόμη περισσότερα για το νέο Touareg R:

  Τα συναρπαστικά σπορ γονίδια R και οι κορυφαίες επιδόσεις ενώνουν τις δυνάμεις του με την ηλεκτρική αποδοτικότητα προσφέορυν τα καλύτερα απο 2 κόσμους.

  Περισσότερα Χαρακτηριστικά