Μπροστινή όψη του Volkswagen Touran σε χώρο στάθμευσης μπροστά από ένα σπίτι στη θάλασσα

Touran

  • Τιμή συμπεριλ. ΦΠΑΑπό 34.100 €
  • Ισχύς κινητήρα150 PS
  • Μέση Κατανάλωση5,3-6,5 l/100 km
  • Χώρος αποσκευών (5-θεσιο)633 lt
  • Χώρος αποσκευών (7-θεσιο)137 lt

  Η οικογένεια θέλει σκληρή δουλειά. Απολαύστε τη.

  Το Touran εντυπωσιάζει με το υψηλό επίπεδο άνεσης, τους άφθονους χώρους και την εντυπωσιακή σχεδίαση του. Το ίδιο εντυπωσιακό όμως είναι και το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει χάρη στα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τις σύγχρονες λειτουργίες ασφάλειας.

  Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Touran με IQ.Drive.

  Volkswagen Touran

  Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

  Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα σε καταστάσεις διατήρησης απόστασης ασφαλείας από προπορευόμενο όχημα ("ACC") και προσφέρουν την ιδανική ορατότητα στις νυχτερινές διαδρομές ("Light Assist").

  Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

  Το Touran με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

  Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Touran:

  Περισσότερα Χαρακτηριστικά

  Το Touran εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά άνεσης που διαθέτει. 

  Εικόνα από μέσα στην πανοραμική οροφή ενός Volkswagen Touran

  Πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανακλινόμενη και συρόμενη.

  Μετατρέπει τα ταξίδια σε απολαυστικές διαδρομές.

  Επτά καθίσματα.

  Όταν θέλουν να έρθουν όλοι μαζί.

  Πακέτο R-Line.

  Αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με σπορ στυλ και αυτό φαίνεται και από την εμφάνισή του.

  Πλαϊνή όψη ενός Volkswagen Touran χωρίς πόρτες κοιτάζοντας τις τρεις σειρές καθισμάτων
  Εσωτερικό ενός Volkswagen Touran με εξοπλισμό R-Line και λογότυπο R-Line στο σύστημα Infotainment "Discover Pro"

  Άνεση.

  Εύκολο άνοιγμα. Εύκολο κλείσιμο. Απλά και εύκολα ακόμα κι όταν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα.

  Κλασική περίπτωση: Στέκεστε φορτωμένοι με πράγματα μπροστά από τον χώρο αποσκευών και δεν έχετε κανένα ελεύθερο χέρι για να τον ανοίξετε. Με το προαιρετικό σύστημα "Easy Open" αυτό γίνεται με το πόδι καθώς το σύστημα αναγνωρίζει το κλειδί του αυτοκινήτου στην τσέπη σας. Μία μικρή κίνηση του ποδιού κάτω από το πίσω μέρος αρκεί – και αμέσως το καπό του χώρου αποσκευών ανοίγει. Το ίδιο εύκολα κλείνει ξανά πατώντας το κουμπί στο εσωτερικό της πόρτας. Εξίσου εντυπωσιακό: Ο ίδιος ο χώρος αποσκευών, ο οποίος χάρη στην έξυπνη διαμόρφωσή του με τις ανεξάρτητα αναδιπλούμενες πλάτες πίσω καθισμάτων διαθέτει χωρητικότητα έως 1.857 λίτρων. 

  Σχεδίαση.

  Νέα προοπτική: εντυπωσιακή θέα.

  Εντυπωσιακές διαστάσεις για συναρπαστικές εντυπώσεις: Η προαιρετική ηλεκτρικά ανοιγόμενη και συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια της οροφής και προσφέρει ακόμα και στους πίσω επιβάτες άπλετη θέα. Θέλετε λίγο επιπλέον αέρα; Με το πάτημα ενός κουμπιού το μπροστινό τμήμα της οροφής ανοίγει και οδηγείται πλήρως πάνω από το πίσω τμήμα.

  R-Line.

  Έμφαση στο εξωτερικό.

  Το πακέτο εξωτερικής σχεδίασης R-Line με γρίλια εισαγωγής αέρα σε μαύρο χρώμα με διακοσμητική λωρίδα χρωμίου και λογότυπο "R-Line" χαρίζει στο Touran σπορ χαρακτήρα.

  Ακόμη περισσότερα για το Touran.

  Επιδόσεις στο δρόμο και ευελιξία στην καθημερινότητα. Πληθώρα συστήματων υποβοήθησης και πολύπλευρη ψυχαγωγία καθ' οδόν. Το Touran έχει πολλά να προσφέρει.

  Περισσότερα χαρακτηριστικά