Λήψη μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού. Ένας τεχνικός VW service ελέγχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο VW ID.3

ID. Ενημέρωση λογισμικού 2.1

Η ενημέρωση λογισμικού 2.1 πραγματοποιείται μόνο στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη μελλοντικών ενημερώσεων. Επιπλέον, υπάρχει μια γκάμα νέων υπέροχων δυνατοτήτων που μπορείτε να απολαύσετε!

Μια οπτικοποίηση από τη λειτουργία «μεγάλης εμβέλειας» (far range) της οθόνης Head-up Επαυξημένης Πραγματικότητας του ID.3
Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση 2.1;

Εκτός από τις πρόσθετες λειτουργίες, όπως το App-Connect και οι μακρινές ενδείξεις της οθόνης Ηead-up AR (Επαυξημένης Πραγματικότητας), διάφορες άλλες αναβαθμίσεις αποτελούν μέρος αυτής της μεγάλης ενημέρω­σης λογισμικού για το όχημά σας. AC φόρτιση (χρονικά ελεγχόμενη) και Connected ACC είναι μόνο μερικές από αυτές. 

Έχετε ήδη το λογισμικό ID. 2.1;

Έχετε ήδη το λογισμικό ID. 2.1;

Ένας άντρας στέκεται στο παράθυρο με το κινητό στο χέρι. Στο δρόμο που φαίνεται πίσω του, βρίσκεται σταθμευμένο το VW ID αυτοκίνητό του.

Τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την ενημέρωση λογισμικού 2.3, χωρίς καν να χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service γι’ αυτήν την ενημέρωση. Πώς λειτουργεί; Ανακαλύψτε το εδώ!

Διαδικασία ενημέρω­σης

Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία για τη λήψη της ενημέρω­σης στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen και τί να περιμένετε από τα επόμενα βήματα.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Κλείστε ραντεβού τώρα

Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση λογισμικού 2.1 στο ID. σας.