Μια γυναίκα με κόκκινη ζακέτα στέκεται μπροστά από ένα VW ID. και ένα φωτισμένο λογότυπο VW

ID. Ενημέρωση λογισμικού 2.1

Επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας και απολαύστε όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ενημέρω­σης λογισμικού.

Επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας και απολαύστε όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ενημέρω­σης λογισμικού.

Η ενημέρωση λογισμικού 2.1 πραγματοποιείται μόνο στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη μελλοντικών ενημερώσεων. Χρήσιμες υπηρεσίες και σημαντικές βελτιώσεις σάς περιμένουν να τις απολαύσετε!

Μια οπτικοποίηση από τη λειτουργία «μεγάλης εμβέλειας» (far range) της οθόνης Head-up Επαυξημένης Πραγματικότητας του ID.3
Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση 2.1;

Εκτός από τις πρόσθετες λειτουργίες, όπως το App-Connect και οι μακρινές ενδείξεις της οθόνης Ηead-up AR (Επαυξημένης Πραγματικότητας), διάφορες άλλες αναβαθμίσεις αποτελούν μέρος αυτής της μεγάλης ενημέρω­σης λογισμικού για το όχημά σας. AC φόρτιση (χρονικά ελεγχόμενη) και Connected ACC είναι μόνο μερικές από αυτές.

Έχετε ήδη το λογισμικό ID. 2.1;

Έχετε ήδη το λογισμικό ID. 2.1;

Μια γυναίκα κάθεται μέσα στο VW ID.3 και συνδέει το smartphone της με το αυτοκίνητό της μέσω App Connect.

Τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την ενημέρωση λογισμικού 2.3, χωρίς καν να χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service γι’ αυτήν την ενημέρωση. Πώς λειτουργεί; Ανακαλύψτε το εδώ!

Διαδικασία ενημέρω­σης

Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία για τη λήψη της ενημέρω­σης στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις
Μία εργαζόμενη στο Service VW, στη διάρκεια ενός ραντεβού Service σε ένα συνεργείο.

Κλείστε ραντεβού τώρα

Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση λογισμικού 2.1 στο ID. σας.