2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

100% Volkswagen

Τι σημαίνει 100% Volkswagen;

‘100% Volkswagen’ σημαίνει ότι το αυτοκίνητο σας παραμένει στην ίδια κατάσταση, διατηρεί την ίδια λειτουργική και οδηγική συμπεριφορά και έχει την ίδια απόδοση όπως ακριβώς και όταν ήταν καινούριο. To Volkswagen After Sales φροντίζει να είστε ‘’πάντα σε κίνηση’’ με προγράμματα και οι υπηρεσίες που είναι σχεδιασμένες για εσάς και σας απαλλάσσει από το άγχος του απροόπτου.

Εμπιστευτείτε τα καινοτόμα προϊόντα και τις  υπηρεσίες μας που προσφέρουν με απόλυτη διαφάνεια τις καλύτερες τιμές, σε σχέση πάντα με την ποιότητα που λαμβάνετε! Το έμπειρο και καταρτισμένο  προσωπικό του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service  Kosmocar Volkswagen διαθέτει  καινοτόμα συστήματα και όλα τα απαραίτητα μέσα αλλά προπάντων την διάθεση και το μεράκι για να σας συμβουλέψει και εξυπηρετήσει  σύμφωνα με τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Πραγματοποιώντας την συντήρηση του πολύτιμου Volkswagen σας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen με γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά βιώνετε το ¨100% Volkswagen¨.

  • Μάθετε τα οφέλη χρήσης γνησίων ανταλλακτικών.

  • Πόσο τακτικά αλλάζετε τα λάδια και υγρά του Volkswagen σας;

  • Μάθετε τις δυνατότητες επέκτασης της εγγύησης του Volkswagen σας.

  • Ενημερωθείτε άμεσα για τις τρέχουσες προσφορές και ελέγχους ασφαλείας στο ηλεκτρονικό περιοδικό Volkswagen.

  • Με την αγορά των ελαστικών σας από τους Εξ. Συνεργάτες Service επωφελείστε με δωρεάν εγγύηση ελαστικών για 36 μήνες.

  • Ζήστε την εμπειρία της παραλαβής του αυτοκινήτου μαζί με τον Σύμβουλο Service.

  • Ανανεώστε την Οδική Βοήθεια και νιώστε ασφαλής για κάθε απρόοπτο. 

  • Ανακαλύψτε το κατάλληλο πακέτο εργασιών για το Volkswagen σας με το Πρόγραμμα Εγγυημένη Αξία.

  • Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά άμεσα και εύκολα.

 

image

Προγράμματα Service - 100% Volkswagen.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την προγραμματισμένη συντήρηση -  service του οχήματος σας όπως και ενδιαφέρουσες προσφορές για τα αγαπημένα σας μοντέλα Volkswagen όλων των ηλικιών (έως 4 χρονών, 5 και πάνω η 10 και πάνω).

 

 

image

Γνήσια Ανταλλακτικά - 100% Volkswagen.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen είναι πάντα η σωστή επιλογή. Τα γνήσια ανταλλακτικά μας ταιριάζουν ιδανικά με το όχημά σας. Σας παρέχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, αξιοπιστίας και απόδοσης. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen αντιστοιχούν πλήρως στο πρότυπο σειράς παραγωγής νέων οχημάτων και κατασκευάζονται εξαρχής έτσι ώστε να καθιστούν τις επισκευές εύκολες και οικονομικές. Αλλά προπαντός διατηρείτε το Volkswagen σας σαν καινούργιο και πάντα 100% Volkswagen.

image

Λιπαντικά και Υγρά - 100% Volkswagen.

Τα Γνήσια Υγρά Service Volkswagen εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο σας θα αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο. Παρέχουν προστασία από σκουριά, θερμότητα και επικαθίσεις ασβεστίου, μεταδίδουν δύναμη πέδησης, διατηρούν το οπτικό σας πεδίο και τον αέρα πιο καθαρό.

Ανακαλύψτε τα Γνήσια Λάδια Κινητήρα και Υγρά Service, ακόμη και μια μικρή στάση για συμπλήρωση, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το όχημα σας. Με το AdBlue, εξασφαλίστε ότι το πετρελαιοκίνητο όχημά σας θα παράγει χαμηλότερες εκπομπές οξειδίων αζώτου. Ετσι το αυτοκινητο σας παραμένει παντα 100% Volkswagen.

image

Εγγύησεις - 100% Volkswagen.

Ενδιαφέρεστε για πλήρη κάλυψη κόστους μη αναμενόμενων επισκευών χωρίς προσωπική συμμετοχή; Η Επέκταση Εγγύησης Volkswagen με ευέλικτο χρόνο ισχύος σας παρέχει πλήρη προστασία εντός του πλαισίου της εγγύησης του κατασκευαστή.

image

Εγγύηση Ελαστικών - 100% Volkswagen.

Δωρεάν προστασία για 36 μήνες.

Καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από αιχμηρά αντικείμενα, κράσπεδα ή ακόμη και βανδαλισμό. 36 μήνες και ούτε ένα Ευρώ παραπάνω αν αγοράσετε καινούργια ελαστικά ή πλήρη σετ τροχών.

image

Οδική Βοήθεια.

Ένα ατύχημα η μια αναπάντεχη βλάβη μπορεί ενίοτε να συμβεί. Και όταν συμβεί, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς: Η οδική βοήθεια Volkswagen είναι εκεί για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα - όποτε μας χρειάζεστε. Με τις συμβουλές και τις υπηρεσίες μας, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για οτιδήποτε και θα επιστρέψετε στον δρόμο σε ελάχιστο χρόνο. Σε όποια δύσκολη κατάσταση κι αν βρεθείτε, μπορείτε να βασιστείτε στην ευκολία και την προστασία της Volkswagen.

 

image

Volkswagen Magazine