2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Ανταλλακτικά Economy.

Ανταλλακτικά Economy Volkswagen.

Τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και οι εξαιρετικές επισκευές είναι πάντα μια επένδυση στην αξία του Volkswagen σας – ακόμη και αν έχουν ήδη περάσει τα 4α γενέθλια του. Με τα Πακέτα Economy Volkswagen, σάς προσφέρουμε ανταλλακτικά και τοποθέτηση στην ποιότητα Volkswagen – αλλά οικονομικότερα έως 30%.*

*Σε σύγκριση με την τοποθέτηση των Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen®.

 

image

Ανταλλακτικά Economy Volkswagen.

Έχουν αναπτυχθεί για Volkswagen 5 ετών και ανω.

Τα δικά σας οφέλη

 • Οικονομικά.
  Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για οχήματα 5ο ετών και ανω. Για οικονομικότερες επισκευές ανάλογα με την αγοραστική αξία.
 • Ποιότητα μάρκας.
  Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen με την τεχνογνωσία της παγκόσμιας μάρκας. Ελεγμένα και εγκεκριμένα από την Ομάδα ανάπτυξης του Ομίλου Volkswagen.
 • Με ή χωρίς τοποθέτηση. 
  Από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της περιοχής σας σε ελκυστική τιμή. Διατίθενται ως πλήρη πακέτα συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης ή ως μεμονωμένα ανταλλακτικά.
 • Κατάλληλη γκάμα.
  Διατίθενται για πολλές επισκευές αναλώσιμων ανταλλακτικών, π.χ. Οικονομικά τακάκια και δίσκους φρένων, εξατμίσεις , μπαταρίες, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και αμορτισέρ.
 • Έξυπνη εναλλακτική.
  Μια έξυπνη και φθηνή εναλλακτική για παλαιότερα οχήματα. Χωρίς προβλήματα.

Πληροφορίες προϊόντος

Τα Ανταλλακτικά Economy προσφέρουν ελεγμένη ποιότητα σε συμφέρουσες τιμές. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για οχήματα από το 5ο έτος τους και πάνω και είναι ελαφρά προσαρμοσμένα ανταλλακτικά σειρών παραγωγής. Η Economy γκάμα αποτελείται από κοινά αναλώσιμα ανταλλακτικά όπως τακάκια και δίσκους φρένων, εξατμίσεις, μπαταρίες, φίλτρα γύρης, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και αμορτισέρ.

image

Πακέτα Economy Volkswagen.

Οικονομικά ανταλλακτικά και οικονομική τοποθέτηση.

Τα δικά σας οφέλη 

 • Ασφαλή.
  Χάρη στα υψηλής ποιότητας Ανταλλακτικά Economy και την τοποθέτηση στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της περιοχής σας.
 • Διαφάνεια.
  Συνολικό πακέτο σε σταθερή τιμή.
 • Χαμηλό κόστος.
  Πλεονέκτημα τιμής έως 30% σε σύγκριση με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®.

Πληροφορίες προϊόντος

Ποια είναι η τέλεια αντιστοιχία για τα φθηνά ανταλλακτικά; Φυσικά, η οικονομική τοποθέτηση. Για αυτό τον λόγο μπορείτε να αποκτήσετε Ανταλλακτικά Economy από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη σας Volkswagen συμπεριλαμβανομένου του κόστους εργασίας σε ιδιαίτερα ελκυστική συνολική τιμή – ως Πακέτο Economy. Το πλεονέκτημα στην τιμή για εσάς: μέχρι 30% σε σύγκριση με την τοποθέτηση Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen®.