2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Ανταλλακτικά Ανταλλαγής.

Κορυφαία ποιότητα – 40% οικονομικότερα*.

Μαζί με τα Γνήσια Ανταλλακτικά, τα Γνήσια Ανταλλακτικά Ανταλλαγής σάς παρέχουν μια τεχνικά εφάμιλλη και φθηνή εναλλακτική. Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι η διατήρηση πόρων και η οικονομική βιωσιμότητα.

*Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®

image

Τα οφέλη σας με μια ματιά.

Έχουν μικρότερες επιπτώσεις στη γη και στο περιβάλλον.

Τα δικά σας οφέλη

 • Σαν καινούργια. 
  Ποιότητα ίδια με τα ανταλλακτικά μαζικής παραγωγής και υψηλής ποιότητας βιομηχανική επεξεργασία σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες της Volkswagen, με αποτέλεσμα ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας όπως κάθε άλλο Γνήσιο Ανταλλακτικό Volkswagen®.
 • Πολύ καλή τιμή. 
  Η οικονομική λύση επισκευής για πολλά μοντέλα Volkswagen σας παρέχει την ίδια ασφάλεια αγοράς όπως όλα τα άλλα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®, αλλά κατά μέσο όρο οικονομικότερα κατά 40%*. *Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®
 • Αντοχή στον χρόνο. 
  Η Volkswagen δέχεται επιστροφές πολλών χρησιμοποιημένων ανταλλακτικών, καθώς αυτά εξακολουθούν να περιέχουν πολύτιμους πόρους. Δεν είναι μόνο εύκολα για το πορτοφόλι σας, αλλά και εύκολα να τα προμηθευτείτε.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Επιστροφές. 
  Τα επιστρεφόμενα παλιά ανταλλακτικά πρέπει να είναι Γνήσια Ανταλλακτικά από την Volkswagen AG. Η ικανότητα επεξεργασίας του παλιού εξαρτήματος θα ελεγχθεί από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της περιοχής σας.
 • Παρατήρηση. 
  Αναλύοντας τις αιτίες των ελαττωμάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε ακόμη πιο αξιόπιστη κατασκευή νέων γενιών προϊόντων.
 • Ανακύκλωση. 
  Η διαδικασία επιστροφής διατηρεί τους πόρους και παραλείπει το κόστος ενέργειας και εργασίας που απαιτείται για νέα παραγωγή.

 

Η βιομηχανική επεξεργασία μας είναι πολύ περισσότερο από απλά μια γενική βελτίωση επιστρεφόμενων ανταλλακτικών. Ειδικές μέθοδοι επεξεργασίας διασφαλίζουν ότι το κάθε επιμέρους εξάρτημα θα είναι της ίδιας ποιότητας. Ισχύουν τα ίδια πρότυπα για το επίπεδο ποιότητας όπως εκείνα που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της μαζικής παραγωγής καινούργιων ανταλλακτικών.

Χάρη στο χαμηλό κόστος παραγωγής, μπορείτε να ωφεληθείτε από μια σειρά σημαντικών παραμέτρων εξοικονόμησης. Αυτό σημαίνει ότι και τα παλαιότερα οχήματα μπορούν να επισκευαστούν οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να γίνεται συμβιβασμός ως προς την ποιότητα του γνήσιου ανταλλακτικού.

 

Υπάρχει μια σαφής διαφορά στον αριθμό ανταλλακτικού από τον αριθμό των Γνήσιων Ανταλλακτικών. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Ανταλλαγής είναι ενίοτε καλύτερα από το αρχικά τοποθετημένο ανταλλακτικό μαζικής παραγωγής. Αυτό συμβαίνει διότι στην Volkswagen όλες οι τεχνικές τροποποιήσεις που γίνονται στη μαζική παραγωγή ενσωματώνονται αμέσως στη διαδικασία επεξεργασίας.

Το αναβαθμισμένο παλιό ανταλλακτικό πρέπει να επιστραφεί εντός προθεσμίας 28 ημερών. Η προθεσμία ξεκινά με τη δημιουργία του δελτίου παράδοσης για το ανταλλακτικό ανταλλαγής. Η επιστροφή εκτελείται στη συνέχεια με ανταλλαγή ενός προς ένα ή με ανταλλαγή τύπου σύμφωνα με τα εφαρμοζόμενα κριτήρια επιστροφής.

Η Volkswagen συνέλαβε την ιδέα της αντικατάστασης εδώ και 70 χρόνια. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1946 με πέντε ομάδες εξαρτημάτων. Τώρα υπάρχουν περισσότερα από 10.300 ανταλλακτικά, καθιστώντας το πιο ευρύ πρόγραμμα αντικατάστασης στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κάθε νέα γενιά οχημάτων σημαίνει επίσης περαιτέρω ανάπτυξη μέσω τεχνικής βελτίωσης.

image

Ανακαλύψτε μόνοι σας.

Όλοι είναι νικητές με τα Ανταλλακτικά Ανταλλαγής: Διατηρούν τους πολύτιμους πόρους στην παραγωγή, είναι της ίδιας ποιότητας όπως τα καινούργια ανταλλακτικά, αλλά είναι κατά μέσο όρο 40% οικονομικότερα*.

*Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®

 

Η επιλογή είναι δική σας.

Περίπου 10.000 Γνήσια Ανταλλακτικά Ανταλλαγής Volkswagen από περισσότερες από 60 ομάδες προϊόντων.

image

Πώς λειτουργεί η βιομηχανική επεξεργασία.

Όλα ξεκινούν με εσάς. Εσείς επιστρέφετε τον παλιό κινητήρα που έχει αφαιρεθεί. Εμείς στη συνέχεια τον αποσυναρμολογούμε, τον καθαρίζουμε, τον επεξεργαζόμαστε στο εργοστάσιο έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να τον προσφέρουμε ως Γνήσιο Ανταλλακτικό Ανταλλαγής Volkswagen. Ακολουθήστε τα επιμέρους βήματα εδώ.

image

Καλοί Λόγοι.

Μόνο σε σχέση με την επεξεργασία κινητήρων, έχουμε εξοικονομήσει τόσο ατσάλι και ενέργεια που ο Πύργος του Άιφελ θα μπορούσε να κατασκευαστεί με αυτόν πάνω από πενήντα φορές. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Ανταλλακτικών Ανταλλαγής θα συμβάλλετε ενεργά στην προστασία των πόρων. Χάρη στην επιστροφή και την ανακύκλωση χρησιμοποιημένων προϊόντων, μπορείτε να ωφεληθείτε από μια φθηνή λύση επισκευής με την ποιότητα καινούργιων ανταλλακτικών.