2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Μπαταρίες.

Μπαταρίες.

Τα όλο και περισσότερα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού εξασφαλίζουν ότι έχετε μια πιο βολική και περιβαλλοντικά υπεύθυνη οδηγική εμπειρία. Το προαπαιτούμενο είναι μια ισχυρή μπαταρία που παρέχει στο Volkswagen σας αξιόπιστα ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενέργειας.

image

Γνήσιες Μπαταρίες Volkswagen

Ενέργεια ακριβώς προσαρμοσμένη στο Volkswagen σας.

Τα δικά σας οφέλη

  • Προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις.
    Παρέχει ακριβώς την ενέργεια που χρειάζεται το Volkswagen σας.
  • Υψηλότερες επιδόσεις.
    Χάρη στη μεγαλύτερη από το μέσο όρο περιεκτικότητα μολύβδου και τα υψηλής ποιότητας υλικά.
  • Σταθερή ενέργεια.
    Χαμηλή αυτο-εκφόρτιση σε όλο τον κύκλο ζωής.

Πληροφορίες προϊόντος

Η Γνήσια Μπαταρία Volkswagen παρέχει ακριβώς την ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται το Volkswagen σας, για σίγουρη εκκίνηση ακόμη και σε συνθήκες παγετού. Για λειτουργίες φιλικές προς το περιβάλλον όπως το σύστημα Start-Stop. Και για μεγαλύτερη βολικότητα χάρη στη βοηθητική θέρμανση, το ηχοσύστημα και όλα όσα κάνουν τη διαδρομή σας ακόμη πιο ευχάριστη και πιο όμορφη.

8 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζατε για την μπαταρία σας.

Η μπαταρία σας πρέπει να αντικαθίσταται κατά καιρούς. Ο λόγος: Όποτε εκφορτίζεται η μπαταρία, στις πλάκες μολύβδου της μπαταρίας σχηματίζονται κρύσταλλοι θειικού μολύβδου που μειώνουν τη ροή ενέργειας μακροπρόθεσμα. Όσο περισσότεροι κρύσταλλοι θειικού μολύβδου έχουν σχηματιστεί στις επιφάνειες των πλακών, τόσο μικρότερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Μεγάλα διαστήματα χωρίς φορτίο, πολλές σύντομες διαδρομές: Το πότε είναι ώρα για αντικατάσταση, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο, ως γενικό κανόνα, πρέπει να ελέγχετε την μπαταρία σας κάθε τέσσερα χρόνια. Έτσι, θα μπορείτε να βασίζεστε σε αυτήν συνεχώς.

Ασφάλεια για εσάς και το Volkswagen σας: Αναθέστε την αντικατάσταση της μπαταρίας σας σε εκπαιδευμένους ειδικούς. Τελικά, πολλά πράγματα πρέπει να ληφθούν εδώ υπόψη: Το οξύ της μπαταρίας είναι εξαιρετικά διαβρωτικό, τα αέρια που διαφεύγουν μπορεί να εκραγούν και μια λανθασμένα τοποθετημένη μπαταρία θα προκαλέσει ζημιά στο Volkswagen σας.

 

Πολλά Volkswagen διαθέτουν διαχείριση ενέργειας μπαταρίας. Μεταξύ άλλων πραγμάτων, αυτή ανιχνεύει την κατάσταση της μπαταρίας και ελέγχει τη διαχείριση ενέργειας του οχήματος. Αυτό λειτουργεί μόνο αν η μπαταρία αντιστοιχιστεί ακριβώς στο όχημα και το σύστημα την αναγνωρίσει μέσω κωδικού. Διαφορετικά, μπορεί να ασκηθεί περιττό φορτίο στην μπαταρία ή μπορεί να εκφορτιστεί υπερβολικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά.

Δεν είστε βέβαιοι για το πόσο παλιά είναι η Γνήσια Μπαταρία Volkswagen σας; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε να το διαβάσετε στον αρνητικό πόλο όπου έχουν χαραχτεί η ημερολογιακή εβδομάδα και το έτος.

Γνήσιες Μπαταρίες Volkswagen.

Αξιόπιστη ενέργεια και υψηλότερες επιδόσεις χάρη στην υψηλότερη περιεκτικότητα μολύβδου από τον μέσο όρο και τα υψηλής ποιότητας υλικά: Αυτές είναι οι Γνήσιες Μπαταρίες Volkswagen που προσφέρουμε. Οι Γνήσιες Μπαταρίες που δεν απαιτούν συντήρηση είναι το καλύτερο ανταλλακτικό για το Volkswagen σας, αν χρειαστείτε μια.

image

Πριν η μπαταρία σας αφήσει.

Γνήσια Μπαταρία Μολύβδου-Ασβεστίου Volkswagen Πάντα σε ετοιμότητα για αναχώρηση.

6 σύντομες συμβουλές για μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Περισσότερη ενέργεια για περισσότερο χρόνο και χωρίς αυξομείωση τον χειμώνα: Αξιοποιήστε ακόμη περισσότερο την μπαταρία σας τώρα.

Πλήρης ενέργεια προς όφελος του περιβάλλοντος.

Θέλετε να κάνετε κάτι για το περιβάλλον; Πολλά μοντέλα Volkswagen θα σας βοηθήσουν σχετικά με αυτό όπως το σύστημα start-stop ή η αναγέννηση ενέργειας πέδησης, δηλαδή η ανάκτηση. Προαπαιτούμενο: μια ισχυρή μπαταρία.

image

Ανάκτηση.

Ανακτά την ενέργεια φρεναρίσματος

Όταν επιβραδύνετε ή φρενάρετε, ένα μέρος της κινητής ενέργειας του Volkswagen σας κατά κανόνα χάνεται. Ένα μέρος αυτής της ενέργειας ανακτάται μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας: Σε αυτή τη φάση χρησιμοποιεί σκόπιμα το δυναμό πιο έντονα, παρέχοντας έτσι στην μπαταρία περισσότερη ενέργεια. Το δυναμό μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική – όπως ένα δυναμό ποδηλάτου. Όταν το όχημα επιταχύνει, το δυναμό χρησιμοποιείται λιγότερο ή καθόλου. Ο λόγος: Το όχημα χρησιμοποιεί την ενέργεια που αποθήκευσε προηγουμένως η μπαταρία. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές.

image

Σύστημα Start-Stop.

Κερδίστε στα καύσιμα

Το σύστημα Start-Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα και τον ανάβει ξανά όταν βγάζετε το πόδι σας από τον συμπλέκτη ή το φρένο ή το πατάτε ξανά. Αυτό σάς επιτρέπει να καταναλώνετε έως 0,2 l λιγότερο καύσιμο για κάθε 60 μίλια (100km) κατά την οδήγηση στην πόλη. Προαπαιτούμενο: μια μπαταρία ιδιαίτερα ανθεκτική σε πολλούς κύκλους φορτίσεων-εκφορτίσεων, δηλαδή που παραμένει αποτελεσματική ακόμη και με συχνές φορτίσεις και εκφορτίσεις.

 

 

 

image

Έλεγχος Ασφάλειας Οχήματος.

Ασφάλεια με πιστοποιητικό και σε ελάχιστο χρόνο

Ελέγχουμε το Volkswagen σας από τον κινητήρα μέχρι τα φρένα – και στο Express Service. Αποτέλεσμα: Καλή διατήρηση αξίας. Ένα πιστοποιητικό ποιότητας. Και, φυσικά, το καλό αίσθημα που έρχεται από το να είστε πιο ασφαλείς στον δρόμο.