2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Δισκόφρενα.

Δισκόφρενα και υγρό φρένων.

Σημειωτόν κυκλοφορία την ώρα αιχμής, μια διαδρομή στα βουνά με μεγάλες κατηφόρες, μια στενή διαδρομή με πολλές στροφές – κάθε διαδρομή είναι διαφορετική. Αυτό που είναι κοινό σε όλες είναι ότι μπορείτε να βασιστείτε στα Γνήσια Δισκόφρενα Volkswagen.

image

Γνήσιοι Δίσκοι Φρένων και Γνήσια Τακάκια Volkswagen.

Προσαρμοσμένα στο Volkswagen σας και στις προσδοκίες σας σχετικά με την ασφάλεια.

Τα δικά σας οφέλη

 • Ασφάλεια.
  Χάρη σε μικρότερες αποστάσεις πέδησης.
 • Προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.
  Έχουν αναπτυχθεί για το Volkswagen σας και αντιστοιχούν στο βάρος, στις επιδόσεις και στη μέγιστη ταχύτητά του.
 • Μεγαλύτερη αντοχή.
  Έχουν επιβεβαιωθεί σε εκτενείς πρακτικές δοκιμές για πάνω από 300.000 μίλια (500.000 km) σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πληροφορίες προϊόντος 

Τα Γνήσια Δισκόφρενα Volkswagen σας επιτρέπουν να σταματάτε με ασφάλεια. Σε κρύο καιρό και σε μια μακριά κατηφορική πλαγιά. Με άδειο χώρο αποσκευών ή με βαρύ φορτίο και με ολόκληρη την οικογένεια στο αυτοκίνητο. Ο λόγος: Τα Γνήσια Δισκόφρενα Volkswagen συνδυάζονται ιδανικά με το σύστημα πέδησής σας. Έχουν σχεδιαστεί για τη μέγιστη ταχύτητα του Volkswagen σας και το βάρος του. Διότι η ποιότητα υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων ECE-R90* βάσει της νομοθεσίας.

 

Πλήρης ισχύς για την ασφάλειά σας.

Για να εξασφαλιστεί ότι θα σταματήσετε με ασφάλεια, τα φρένα σας πρέπει να έχουν μέγιστη απόδοση, αντέχοντας σε τεράστια πίεση και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

image

Αν το χειρόφρενο είναι δεμένο, λύστε το. Στις άλλες περιπτώσεις οδηγήστε αμέσως στον πλησιέστερο ειδικό για την επιδιόρθωση της βλάβης. 
 Σημαντικό:

 • Οδηγήστε αργά.
 • Ρυθμίστε σε μεγαλύτερες αποστάσεις πέδησης.
 • Η πίεση του πεντάλ μπορεί να είναι υψηλότερη.


image

Σηκώστε τον μοχλό προς τα πάνω. Πιέστε το κουμπί ασφάλισης. Τραβήξτε τον μοχλό προς τα κάτω.

 

image

Για να βάλετε ταχύτητα, πατήστε το πεντάλ φρένου.Αναβοσβήνει: 

Το κουμπί ασφάλισης στον μοχλό επιλογής δεν έχει ασφαλίσει στη θέση του.

Η εκκίνηση θα αποτραπεί. Για να βάλετε ταχύτητα, πατήστε το πεντάλ φρένου και ασφαλίστε τον μοχλό επιλογής στη θέση του.

image

Πατήστε μέχρι τέρμα το πεντάλ φρένου.

image

Κατευθυνθείτε προς τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της περιοχής σας: Ελέγξτε και αντικαταστήστε όλα τα τακάκια φρένων, όπου χρειάζεται.

Συμβουλές για όλα τα ζητήματα των φρένων σας.

Σταμάτημα τη σωστή στιγμή, χωρίς ολίσθηση Έτσι τα φρένα σας συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλειά σας. Τι πρέπει να κάνετε για αυτά; Εδώ παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές.

image

Γνήσιο Υγρό Φρένων Volkswagen.

Αποτελεί από μόνο του πρότυπο για την ασφάλειά σας.

Μεγαλύτερη ασφάλεια σε εξαιρετικό κρύο και σε έντονη καταπόνηση, μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο Service. Το Γνήσιο Υγρό Φρένων Volkswagen έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με το σύστημα φρένων σας και υπερβαίνει κατά πολύ τις απαιτήσεις των κοινών προτύπων – για να είμαστε πιο ακριβείς, θέτει το δικό του πρότυπο: Πρότυπο VW 501 14.

image

Έλεγχος Ασφάλειας Οχήματος.

Ασφάλεια με πιστοποιητικό και σε ελάχιστο χρόνο

Ελέγχουμε το Volkswagen σας από τον κινητήρα μέχρι τα φρένα – και στο Express Service. Αποτέλεσμα: Καλή διατήρηση αξίας. Ένα πιστοποιητικό ποιότητας. Και, φυσικά, το καλό αίσθημα που έρχεται από το να είστε πιο ασφαλείς στον δρόμο.