Κυρία κοιτάει ένα smartphone με την εφαρμογή We Connect Go.
1

We Connect Go
Για όλους

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Ο προσωπικός σας βοηθός στο αυτοκίνητο

Χάρη στην εφαρμογή «We Connect Go» (iOS / Android), μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο σας άμεσα προσβάσιμες στο smartphone σας. Απλά, συνδέστε το Volkswagen σας με το κινητό σας μέσω της ειδικής συσκευής Data-Plug και όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται αυτόματα στο κινητό σας μέσω Bluetooth.Η υπηρεσία αυτή είναι συμβατή σε όλα τα μοντέλα Volkswagen από το 2008 και μετά. Διαβάστε παρακάτω όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα του «We Connect Go».

--:--

Έξυπνη οδήγηση με το We Connect Go

Όλες οι πληροφορίες για το Volkswagen σας άμεσα και γρήγορα

Στην ενότητα «Το Volkswagen μου» της εφαρμογής «We Connect Go» θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας, όπως τη χιλιομετρική ένδειξη, τη στάθμη πλήρωσης του ρεζερβουάρ, τον αριθμό πλαισίου του οχήματος ή τα απαιτούμενα διαστήματα σέρβις.

Στην ενότητα «Τα ελαστικά μου» καταχωρείτε απλώς τον κατασκευαστή, τον τύπο των ελαστικών, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και την ημερομηνία παραγωγής. Έτσι, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε με ένα κλικ να κλείσετε ένα ραντεβού για αλλαγή ελαστικών στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη  Service Volkswagen της επιλογής σας.

Έχετε ήδη τη συσκευή DataPlug; Δείτε πώς θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή We Connect Go.

Εφαρμογή We Connect Go

Λήψη εφαρμογής και σύνδεση

Με το «We Connect Go», στέλνονται όλες οι σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου σας στο smartphone σας μέσω σύνδεσης Bluetooth. Συνδέστε το DataPlug στη διαγνωστική θύρα (OBD) του αυτοκινήτου σας και κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή «We Connect Go» στο smartphone σας.

Εναλλακτικά, επιτρέψτε σε έναν από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες μας Service Volkswagen, να σας βοηθήσουν στην εγκατάστασή του. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή «We Connect Go» στο κινητό σας.

Δεν έχετε τη συσκευή DataPlug; Δείτε πως θα συνδέσετε το Volkswagen σας με το We Connect Go.

Εφαρμογή We Connect Go και Dataplug

3 απλά βήματα και είστε έτοιμοι!

  1. Ελέγξτε, εάν το Volkswagen σας είναι συμβατό με το We Connect Go.
  2. Κατεβάστε την εφαρμογή «We Connect Go» για Android ή iOS.
  3. Εγκαταστήστε το DataPlug με τη βοήθεια του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας και ακολουθήστε τα βήματα ενεργοποίησης στην εφαρμογή.

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnectgo-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Έτσι περνάτε πιο ξεκούραστα την ημέρα. Με τις online υπηρεσίες του Car-Net.

We Connect. Έτσι μετατρέπετε το Volkswagen σας σε δικτυωμένο αυτοκίνητο.