Κυρία κοιτάει ένα smartphone με την εφαρμογή We Connect Go.
1

We Connect Go
Για όλους

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Ο προσωπικός σας βοηθός στο αυτοκίνητο

Χάρη στην εφαρμογή «We Connect Go» (iOS / Android), μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο σας άμεσα προσβάσιμες στο smartphone σας. Απλά, συνδέστε το Volkswagen σας με το κινητό σας μέσω της ειδικής συσκευής Data-Plug και όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται αυτόματα στο κινητό σας μέσω Bluetooth.Η υπηρεσία αυτή είναι συμβατή σε όλα τα μοντέλα Volkswagen από το 2008 και μετά. Διαβάστε παρακάτω όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα του «We Connect Go».

--:--

Έξυπνη οδήγηση με το We Connect Go

Όλες οι πληροφορίες για το Volkswagen σας άμεσα και γρήγορα

Στην ενότητα «Το Volkswagen μου» της εφαρμογής «We Connect Go» θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας, όπως τη χιλιομετρική ένδειξη, τη στάθμη πλήρωσης του ρεζερβουάρ, τον αριθμό πλαισίου του οχήματος ή τα απαιτούμενα διαστήματα σέρβις.

Στην ενότητα «Τα ελαστικά μου» καταχωρείτε απλώς τον κατασκευαστή, τον τύπο των ελαστικών, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και την ημερομηνία παραγωγής. Έτσι, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε με ένα κλικ να κλείσετε ένα ραντεβού για αλλαγή ελαστικών στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη  Service Volkswagen της επιλογής σας.