We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1
We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1
We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1

We Upgrade.
Προγραμματισμένο για το μέλλον.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον! Εκ των υστέρων.

Η υπηρεσία We Connect 2 είναι η πύλη εισόδου σας στην πιο πρόσφατη γενιά κινητών online υπηρεσιών και υπηρεσιών στο νέο Golf. Εφόσον το επιθυμείτε, δυνατότητα χρήσης του διαδικτύου από την αρχή. Έχετε στη διάθεσή σας πάμπολλες υπηρεσίες We Connect. Μετά την πρώτη ενεργοποίηση και τη σύνδεση με το Volkswagen ID, η υπηρεσία We Connect δεν κάνει την καθημερινότητά σας μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο άνετη. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης επιλεγμένων νέων λειτουργιών στο όχημά σας Volkswagen ακόμη και μετά την αγορά του οχήματος. Δυνατότητα εκ των υστέρων εξατομίκευσης. Και εύκολα online. Στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment. Εδώ εμφανίζονται στον βασικό χρήστη We Connect οι διαθέσιμες λειτουργίες «We Upgrade»1 για το όχημά σας.

Δεν σταματούν ποτέ οι δυνατότητες για το όχημά σας Volkswagen: Λειτουργίες We Upgrade για το νέο Golf

We Upgrade - Διαισθητικός φωνητικός χειρισμός

Φωνητικός χειρισμός: «Γεια σου Volkswagen»

Το Golf σάς καταλαβαίνει. Με την εκφώνηση της εντολής «Γεια σου Volkswagen» ενεργοποιείτε έναν φυσικό διάλογο που καθιστά δυνατό τον άνετο χειρισμό της τηλεφωνίας, των μέσων ή της πλοήγησης. Ενεργοποιήστε τον φωνητικό χειρισμό για το σύστημα πλοήγησης «Discover Media» και χειριστείτε πάμπολλες λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Ανάλογα με το μοντέλο οχήματος και τον εξοπλισμό, μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στον δρόμο και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την οδήγηση.

We Upgrade - Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του smartphone

App Connect3: Μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο

Με το App-Connect μεταδίδονται επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα ενσύρματα στο όχημά σας Volkswagen, στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Μπορείτε να χειρίζεστε αυτές τις εφαρμογές και το περιεχόμενο άνετα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία. Η Volkswagen παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink®. Επίσης, η χρήση του Apple CarPlay™ είναι δυνατή και ασύρματα με τη μορφή λειτουργίας «We Upgrade» για το σύστημα πλοήγησης «Discover Media». Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. 

We Upgrade - Αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, χωρίς να θαμπώνετε

«Light Assist»: Χωρίς να θαμπώνετε. Σε σχεδόν όλες τις καταστάσεις.

Με τη ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων «Light Assist», αλλάζει πλήρως ο φωτισμός του νέου Golf. Με μια τοποθετημένη πίσω από το μπροστινό παρμπρίζ κάμερα, η ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων αναγνωρίζει προπορευόμενα οχήματα και οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας εντός των ορίων του συστήματος και αλλάζει αυτόματα μεταξύ των φώτων διασταύρωσης και της μεγάλης σκάλας φώτων. Δεν σας αρέσει αυτή η θέα;

Πολύχρωμος φωτισμός Ambiente: Για εσωτερική ηρεμία.

Προσφέρετε προσωπικότητα στο νέο Golf. Με τη διεύρυνση του βασικού ατμοσφαιρικού φωτισμού μπορείτε να φωτίζετε τον εσωτερικό χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας χάρη στην εξατομικευμένη επιλογή χρωμάτων. Φωτίστε τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου με έως 32 παραλλαγές χρώματος. Είτε επιθυμείτε πιο ψυχρή είτε πιο θερμή ατμόσφαιρα, στη φωτισμένη μητρόπολη ή κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους: σε κάθε διαδρομή μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

We Upgrade - Κατάλληλος φωτισμός του εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου

We Upgrade. Και εσείς;

Διαθέτετε το νέο Golf και μια έγκυρη σύμβαση We Connect; Εάν ναι, δοκιμάστε τώρα ως βασικός χρήστης We Connect επιλεγμένες λειτουργίες για έναν μήνα δωρεάν μέσω του In-Car Shop.

Disclaimer by Volkswagen
1.
Για τη χρήση προϊόντων «We Upgrade» απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, έγκυρη σύμβαση We Connect και η πιστοποίησή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για την εκάστοτε υπηρεσία «We Upgrade» τεχνικές λειτουργίες και το αντίστοιχο υλικό. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να εμφανίζουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα προϊόντα We Upgrade στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment. Για προϊόντα με χρέωση απαιτείται η εφάπαξ καταχώρηση ενός τρόπου πληρωμής στο We Connect Webshop  https://shop.volkswagen-we.com. Οι αποκτημένες και ενεργοποιημένες λειτουργίες «We Upgrade» συνδέονται με το όχημα και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.
2.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Το App-Connect περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Apple CarPlay™, Android Auto™ και MirrorLink®. Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένες εφαρμογές δεν προσφέρονται και για τις τρεις τεχνολογίες και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/ios/carplay/ για το Apple CarPlay™, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/de_de/auto/ για το Android Auto™ και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink®. 

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.