We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1
We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1
We Upgrade - Πάντα ενημερωμένοι
1

We Upgrade.
Προγραμματισμένο για το μέλλον.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον! Εκ των υστέρων.

Η υπηρεσία We Connect 2 είναι η πύλη εισόδου σας στην πιο πρόσφατη γενιά κινητών online υπηρεσιών και υπηρεσιών σε πολλά μοντέλα Volkswagen. Εφόσον το επιθυμείτε, δυνατότητα χρήσης του διαδικτύου από την αρχή. Έχετε στη διάθεσή σας πάμπολλες υπηρεσίες We Connect. Μετά την πρώτη ενεργοποίηση και τη σύνδεση με το Volkswagen ID, η υπηρεσία We Connect δεν κάνει την καθημερινότητά σας μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο άνετη. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης επιλεγμένων νέων λειτουργιών στο Volkswagen σας ακόμη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Δυνατότητα εκ των υστέρων εξατομίκευσης. Πολύ εύκολα online στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment. Εδώ εμφανίζονται στον βασικό χρήστη We Connect οι διαθέσιμες λειτουργίες «We Upgrade»1 για το αυτοκίνητό σας.

Δεν σταματούν ποτέ οι δυνατότητες για το Volkswagen σας: Λειτουργίες We Upgrade για συμβατά με We Connect αυτοκίνητα

We Upgrade – Διαισθητική πλοήγηση

Πλοήγηση: Για να ξέρετε πού πηγαίνετε

Επιθυμείτε καλύτερο προσανατολισμό; Ενεργοποιήστε εκ των υστέρων τις λειτουργίες πλοήγησης για το σύστημα Infotainment σας «Ready 2 Discover» και αναβαθμίστε το όχημά σας με διαισθητικές λειτουργίες πλοήγησης. Με την ενεργοποίηση, έχετε στη διάθεσή σας ένα ενσωματωμένο, διαισθητικό σύστημα πλοήγησης με δισδιάστατη προβολή χαρτών της Ευρώπης και πρόσβαση σε ειδικούς προορισμούς (POI). Οι λειτουργίες αυτές παραμένουν διαθέσιμες μετά την ενεργοποίηση στο όχημα και δεν εξαρτώνται από τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή από συμβάσεις We Connect. Εκτός από αυτές τις πρακτικές offline λειτουργίες, σε συνδυασμό με την άδεια We Connect Plus αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετες χρήσιμες online υπηρεσίες. Χάρη στις online πληροφορίες κυκλοφορίας, ως βασικός χρήστης ενημερώνεστε για αλλαγές και κινδύνους κατά μήκος της διαδρομής σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και ο online υπολογισμός διαδρομής φροντίζει για βελτιστοποιημένη και προνοητική καθοδήγηση στον προορισμό. Το υλικό χαρτών ενημερώνεται αυτόματα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάρη στην online ενημέρωση χαρτών με επιλογή της ρύθμισης «Κοινοποίηση τοποθεσίας» στο σύστημα Infotainment, μόλις το όχημα συνδέεται στο διαδίκτυο.

We Upgrade - Διαισθητικός φωνητικός χειρισμός

Φωνητικός χειρισμός: «Γεια σου Volkswagen»

Το Volkswagen σάς καταλαβαίνει. Με την εκφώνηση της εντολής «Γεια σου Volkswagen» ενεργοποιείτε έναν φυσικό διάλογο που καθιστά δυνατό τον άνετο χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών, όπως της τηλεφωνίας, των μέσων ή της πλοήγησης. Ενεργοποιήστε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές για το σύστημα Infotainment «Ready 2 Discover» 3 ή «Discover Media» και χειριστείτε πάμπολλες λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Ανάλογα με το μοντέλο οχήματος και τον εξοπλισμό, μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στον δρόμο και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την οδήγηση.

We Upgrade - Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του smartphone

App Connect4: Μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο

Με το App-Connect μεταδίδονται επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα στο όχημά σας Volkswagen, στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Μπορείτε να χειρίζεστε αυτές τις εφαρμογές και το περιεχόμενο άνετα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία. Η Volkswagen παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink®. Επίσης, η χρήση του Apple CarPlay™ και του Android Auto™ της Google είναι δυνατή και ασύρματα με τη μορφή λειτουργίας «We Upgrade» για το σύστημα πλοήγησης «Discover Media» και «Ready 2 Discover». Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. 

Πρόσθετες λειτουργίες We Upgrade για το νέο σας Golf

We Upgrade - Αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, χωρίς να θαμπώνετε

«Light Assist»: Χωρίς να θαμπώνετε. Σε σχεδόν όλες τις καταστάσεις.

Με τη ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων «Light Assist», αλλάζει πλήρως ο φωτισμός του νέου Golf. Με μια τοποθετημένη πίσω από το μπροστινό παρμπρίζ κάμερα, η ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων αναγνωρίζει προπορευόμενα αυτοκίνητα και αυτοκίνητα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας εντός των ορίων του συστήματος και αλλάζει αυτόματα μεταξύ των φώτων διασταύρωσης και της μεγάλης σκάλας φώτων. Δεν σας αρέσει αυτή η θέα;

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος): Για εσωτερική ηρεμία.

Προσφέρετε προσωπικότητα στο νέο Golf. Με τη διεύρυνση του βασικού φωτισμού Ambiente μπορείτε να φωτίζετε τον εσωτερικό χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας χάρη στην εξατομικευμένη επιλογή χρωμάτων. Με τον φωτισμό Ambiente (πολύχρωμο) έχετε στη διάθεσή σας ένα διευρυμένο πακέτο χρωμάτων με τη μορφή λειτουργίας «We Upgrade» και, συνεπώς, μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων για διαμόρφωση του φωτισμού. Είτε επιθυμείτε πιο ψυχρή είτε πιο θερμή ατμόσφαιρα, στη φωτισμένη μητρόπολη ή κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους: σε κάθε διαδρομή μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

We Upgrade - Κατάλληλος φωτισμός του εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου

We Upgrade. Και εσείς;

Διαθέτετε το νέο Golf και μια έγκυρη σύμβαση We Connect; Εάν ναι, δοκιμάστε τώρα ως βασικός χρήστης We Connect επιλεγμένες λειτουργίες για έναν μήνα δωρεάν μέσω του In-Car Shop.

Επισκόπηση των λειτουργιών We Upgrade για το Volkswagen σας

Εμφανίζεται μια μη δεσμευτική πρώτη εικόνα των επιλεγμένων λειτουργιών «We Upgrade» που μπορούν να ενεργοποιηθούν εκ των υστέρων στο όχημα της επιλογής σας. Γενικά, το όχημα πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές λειτουργίες και το υλικό για το εκάστοτε «We Upgrade». Για να μάθετε συγκεκριμένα ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για το Volkswagen σας, επισκεφτείτε το In-Car Shop του συστήματος Infotainment.  Εδώ, ο βασικός χρήστης μπορεί να δει τις διαθέσιμες λειτουργίες «We Upgrade» συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό σας.

Το νέο Golf

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα

Πλοήγηση

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

Φωνητικός χειρισμός

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

App-Connect

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

Ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων

-

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος)

-

Το νέο Golf

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα

Θα διατίθεται σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο

Disclaimer by Volkswagen
1.
Για τη χρήση προϊόντων We Upgrade απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, έγκυρη σύμβαση We Connect και η πιστοποίησή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για το εκάστοτε προϊόν τεχνικές λειτουργίες και το αντίστοιχο υλικό. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να εμφανίζουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα προϊόντα We Upgrade στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment. Για προϊόντα με χρέωση απαιτείται η εφάπαξ καταχώρηση ενός τρόπου πληρωμής στο We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Οι αποκτημένες και ενεργοποιημένες λειτουργίες «We Upgrade» συνδέονται με το όχημα και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.
2.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Ο χειρισμός με φωνητικές εντολές των λειτουργιών πλοήγησης του «Ready 2 Discover» είναι δυνατός κατόπιν ενεργοποίησης της πλοήγησης μέσω «We Upgrade».
4.
Το App-Connect περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Apple CarPlay™, Android Auto™ και MirrorLink®. Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένες εφαρμογές δεν προσφέρονται και για τις τρεις τεχνολογίες και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/ios/carplay/ για το Apple CarPlay™, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/de_de/auto/ για το Android Auto™ και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink®. 

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.