Μπορείτε να επιλέγετε και να εγκαθιστάτε τις λειτουργίες We Upgrade από το In-Car Shop στην οθόνη του αναβαθμιζόμενου οχήματός σας VW.
1

We Upgrade.
Προγραμματισμένο για το μέλλον.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον! Εκ των υστέρων.

Η υπηρεσία We Connect 2 είναι η πύλη εισόδου σας στην πιο πρόσφατη γενιά κινητών online υπηρεσιών και υπηρεσιών σε πολλά μοντέλα Volkswagen. Εφόσον το επιθυμείτε, δυνατότητα χρήσης του διαδικτύου από την αρχή. Έχετε στη διάθεσή σας πάμπολλες υπηρεσίες We Connect. Μετά την πρώτη ενεργοποίηση και τη σύνδεση με το Volkswagen ID, η υπηρεσία We Connect δεν κάνει την καθημερινότητά σας μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο άνετη. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης επιλεγμένων νέων λειτουργιών στο όχημά σας Volkswagen ακόμη και μετά την αγορά του οχήματος. Δυνατότητα εκ των υστέρων εξατομίκευσης. Όλα αυτά, εύκολα στο In-Car-Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect WebshopOpens an external link. Εδώ εμφανίζονται στον βασικό χρήστη We Connect οι διαθέσιμες λειτουργίες «We Upgrade» 1 για το όχημά σας τις οποίες μπορεί να αποκτήσει άνετα online.

--:--

Δεν σταματούν ποτέ οι δυνατότητες για το Volkswagen σας: Λειτουργίες We Upgrade για συμβατά με We Connect αυτοκίνητα

Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για όχημα T-Roc, Tiguan, Touran ή Polo, εάν σας λείπει μια λειτουργία πλοήγησης στο όχημά σας VW, μπορείτε να την αγοράσετε εκ των υστέρων.

Πλοήγηση: Για να ξέρετε πού πηγαίνετε

Επιθυμείτε καλύτερο προσανατολισμό; Ενεργοποιήστε εκ των υστέρων τις λειτουργίες πλοήγησης για το σύστημα Infotainment σας «Ready 2 Discover» και αναβαθμίστε το όχημά σας με διαισθητικές λειτουργίες πλοήγησης. Με την ενεργοποίηση, έχετε στη διάθεσή σας ένα ενσωματωμένο, διαισθητικό σύστημα πλοήγησης με δισδιάστατη προβολή χαρτών της Ευρώπης και πρόσβαση σε ειδικούς προορισμούς (POI). Οι λειτουργίες αυτές παραμένουν διαθέσιμες μετά την ενεργοποίηση στο όχημα και δεν εξαρτώνται από τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή από συμβάσεις We Connect. Εκτός από αυτές τις πρακτικές offline λειτουργίες, σε συνδυασμό με την άδεια We Connect Plus αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετες χρήσιμες online υπηρεσίες. Χάρη στις online πληροφορίες κυκλοφορίας, ως βασικός χρήστης ενημερώνεστε για αλλαγές και κινδύνους κατά μήκος της διαδρομής σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και ο online υπολογισμός διαδρομής φροντίζει για βελτιστοποιημένη και προνοητική καθοδήγηση στον προορισμό. Το υλικό χαρτών ενημερώνεται αυτόματα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάρη στην online ενημέρωση χαρτών με επιλογή της ρύθμισης «Κοινοποίηση τοποθεσίας» στο σύστημα Infotainment, μόλις το όχημα συνδέεται στο διαδίκτυο.

Ο χειρισμός με φωνητικές εντολές ενεργοποιείται εκ των υστέρων. Στη συνέχεια, μπορείτε να χειρίζεστε το όχημά σας VW με φωνητικές εντολές.

Χειρισμός με φωνητικές εντολές3: «Γεια σου Volkswagen»

Το Volkswagen σάς καταλαβαίνει. Με την εκφώνηση της εντολής «Γεια σου Volkswagen» ενεργοποιείτε έναν φυσικό διάλογο που καθιστά δυνατό τον άνετο χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών, όπως της τηλεφωνίας, των μέσων ή της πλοήγησης. Ενεργοποιήστε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές για το σύστημα Infotainment «Ready 2 Discover» 4 ή «Discover Media» και χειριστείτε πάμπολλες λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Ανάλογα με το μοντέλο οχήματος και τον εξοπλισμό, μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στον δρόμο και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την οδήγηση.

We Upgrade - Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του smartphone

App Connect5: Μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο

Με το App-Connect μεταδίδονται επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα στο όχημά σας Volkswagen, στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Μπορείτε να χειρίζεστε αυτές τις εφαρμογές και το περιεχόμενο άνετα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία. Η Volkswagen παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink®. Επίσης, η χρήση του Apple CarPlay™ και του Android Auto™ της Google είναι δυνατή και ασύρματα με τη μορφή λειτουργίας «We Upgrade» για το σύστημα πλοήγησης «Discover Media» και «Ready 2 Discover». Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. 

Πρόσθετες λειτουργίες We Upgrade για το όχημά σας Golf

Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης αποτελεί ένα σύστημα με δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης στο όχημα VW Golf, το οποίο αναγνωρίζει προπορευόμενα οχήματα και διατηρεί αυτόματα την προκαθορισμένη απόσταση από αυτά.

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης: Διατηρεί αποστάσεις. Επίσης, τηρεί όρια ταχύτητας κίνησης.

Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης (Adaptive Cruise Control) διατηρεί σταθερή τη ρυθμισμένη από εσάς ταχύτητα κίνησης έως τα 210 km/h. Όταν το όχημά σας Golf προσεγγίζει ένα προπορευόμενο όχημα, το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης στα πλαίσια των ορίων του συστήματος και διατηρεί τη ρυθμισμένη από εσάς απόσταση από αυτό.

Μέσω του We Upgrade μπορείτε να τοποθετείτε εκ των υστέρων και το σύστημα υποβοήθησης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων για το όχημα Golf 8.

«Light Assist»: Χωρίς να θαμπώνετε. Σε σχεδόν όλες τις καταστάσεις.

Με τη ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων «Light Assist», αλλάζει πλήρως ο φωτισμός του οχήματος Golf. Με μια τοποθετημένη πίσω από το μπροστινό παρμπρίζ κάμερα, η ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων αναγνωρίζει προπορευόμενα οχήματα και οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας εντός των ορίων του συστήματος και αλλάζει αυτόματα μεταξύ των φώτων διασταύρωσης και της μεγάλης σκάλας φώτων. Δεν σας αρέσει αυτή η θέα;

Στα οχήματα Golf 8 μπορείτε να εγκαθιστάτε την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας με χρέωση και εκ των υστέρων.

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας: Σας δείχνει ό,τι είναι σημαντικό.

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας μπορεί, εντός των ορίων του συστήματος, να αναγνωρίζει περιορισμούς ταχύτητας κίνησης καθώς και απαγορεύσεις προσπέρασης και πινακίδες κινδύνου μέσω κάμερας και να τα εμφανίζει στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, έχετε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης της κυκλοφορίας.

Με το We Upgrade έχετε τη δυνατότητα διεύρυνσης της επιλογής χρωμάτων του φωτισμού Ambiente στο όχημα VW Golf 8.

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος): Για εσωτερική ηρεμία.

Προσφέρετε προσωπικότητα στο όχημά σας Golf. Με τη διεύρυνση του βασικού φωτισμού Ambiente μπορείτε να φωτίζετε τον εσωτερικό χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας χάρη στην εξατομικευμένη επιλογή χρωμάτων. Με τον φωτισμό Ambiente (πολύχρωμο) έχετε στη διάθεσή σας ένα διευρυμένο πακέτο χρωμάτων με τη μορφή λειτουργίας «We Upgrade» και, συνεπώς, μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων για διαμόρφωση του φωτισμού. Είτε επιθυμείτε πιο ψυχρή είτε πιο θερμή ατμόσφαιρα, στη φωτισμένη μητρόπολη ή κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους: σε κάθε διαδρομή μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Λήψη εσωτερικού χώρου ενός οχήματος Golf τη νύχτα. Αναγνωρισιμότητα: ο εκ των υστέρων αποκτημένος μέσω We Upgrade φωτισμός Ambiente (εφέ)

Φωτισμός Ambiente (εφέ): φωτισμός με ενημερωτικό χαρακτήρα

Με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό (εφέ) διευρύνετε τον βασικό ατμοσφαιρικό φωτισμό με διαισθητική οπτικοποίηση διάφορων λειτουργιών. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, περιλαμβάνεται περιεχόμενο προειδοποίησης και ενημέρωσης, όπως π.χ. η ένδειξη επιτάχυνσης ή προειδοποίησης θυρών.

We Upgrade. Και εσείς;

Διαθέτετε ένα όχημα Golf και μια έγκυρη σύμβαση We Connect; Εάν ναι, δοκιμάστε ως βασικός χρήστης We Connect τώρα επιλεγμένες λειτουργίες για έναν μήνα δωρεάν.

Επισκόπηση των λειτουργιών We Upgrade για το Volkswagen σας

Εμφανίζεται μια μη δεσμευτική πρώτη εικόνα των επιλεγμένων λειτουργιών «We Upgrade» που μπορούν να ενεργοποιηθούν εκ των υστέρων στο όχημα της επιλογής σας. Γενικά, το όχημα πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές λειτουργίες και το υλικό για το εκάστοτε «We Upgrade». Για να μάθετε συγκεκριμένα ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για το όχημά σας Volkswagen, επισκεφτείτε το In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή το We Connect WebshopOpens an external link. Εδώ, ο βασικός χρήστης μπορεί να δει και να αποκτήσει τις διαθέσιμες λειτουργίες «We Upgrade» συγκεκριμένα για το όχημά σας.

Golf 8 και παραλλαγές μοντέλου

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα

Πλοήγηση

Φωνητικός χειρισμός

App-Connect

Ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων

-

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος)

-

Φωτισμός Αmbiente (εφέ)

-

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης

-

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας

-

Golf 8 και παραλλαγές μοντέλου

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για την απόκτηση προϊόντων We Upgrade απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, έγκυρη σύμβαση We Connect και η πιστοποίησή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για το εκάστοτε προϊόν τεχνικές λειτουργίες και τον αντίστοιχο εξοπλισμό, τα οποία εξαρτώνται από το έτος του μοντέλου και την ημερομηνία παραγωγής. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να βλέπουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα προϊόντα We Upgrade στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect Webshop στη διεύθυνση shop.volkswagen-we.com. Τα προϊόντα με χρέωση μπορούν να αποκτηθούν τόσο από το In-Car Shop όσο και από το We Connect Webshop με τους τρέχοντες εμφανιζόμενους και διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Επίσης, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες από έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen σε περίπτωση ερωτήσεων σχετικά με τις λειτουργίες We Upgrade και τη διαθεσιμότητά τους. Οι αποκτημένες και ενεργοποιημένες λειτουργίες «We Upgrade» συνδέονται με το όχημα, μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους οδηγούς και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.
2.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή στην εφαρμογή «Volkswagen We Connect» (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store) και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της συμφωνημένης δωρεάν περιόδου.
Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).
Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτούνται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. 
Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.connect.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Προς το παρόν, ο (online) φωνητικός χειρισμός είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά (ΗΒ και ΗΠΑ), Γαλλικά, Ισπανικά, Τσεχικά και Ιταλικά. 
4.
Ο χειρισμός με φωνητικές εντολές των λειτουργιών πλοήγησης του «Ready 2 Discover» είναι δυνατός κατόπιν ενεργοποίησης της πλοήγησης μέσω «We Upgrade».
5.
Το App-Connect περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink. Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. Λάβετε επίσης υπόψη, ότι ορισμένες εφαρμογές δεν προσφέρονται και για τις τρεις τεχνολογίες, ότι οι λειτουργίες υπόκεινται σε αλλαγές στο περιεχόμενο από τον πάροχο κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης ή ενδέχεται να διακοπούν από τον πάροχο και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/ios/carplay/ για το Apple CarPlay, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/de_de/auto/ για το Android Auto και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink. Το Apple CarPlay αποτελεί εμπορικό σήμα της Apple Inc. Το Android Auto αποτελεί εμπορικό σήμα της Google LLC. Το MirrorLink αποτελεί σήμα κατατεθέν της Car Connectivity Consortium LCC.