Volkswagen Business Relations 

Η κίνηση που προσθέτει αξίες στις εταιρικές σας μετακινήσεις.

Η κίνηση που προσθέτει αξίες στις εταιρικές σας μετακινήσεις.

Γιατί Volkswagen Business Relations; 

Γιατί εδώ οι ανάγκες σας έχουν θέση οδηγού.

Στην Kosmocar, τον επίσημο εισαγωγέα Volkswagen στη χώρα μας, δημιουργήσαμε το τμήμα Business Relations για να σας προσφέρουμε λύσεις απόκτησης εταιρικών οχημάτων που ξεπερνούν τις απλές ανάγκες της δικής σας μετακίνησης ή του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σας. 

Προτεραιότητά μας είναι, με υπηρεσίες που απλοποιούν και διευκολύνουν την εργασιακή σας καθημερινότητά  και διαθέτοντας τα κορυφαία σε αξιοπιστία και απόδοση μοντέλα της αγοράς, να μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να αναπτύξετε την εταιρεία σας, μένοντας επικεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων σας. Επιλέγοντας Volkswagen Business Relations, έχετε στις υπηρεσίες σας το σύνολο των αξιών που συνεπάγεται το όνομά μας: Ευφυείς λύσεις για τον οδηγό και το αυτοκίνητο. Τη σιγουριά που σας δίνει η συνεργασία με μια ηγετική δύναμη στην αυτοκίνηση. Την εξέλιξη της αντίληψης του τρόπου μετακίνησης. Την εμπειρία του να έχετε πάντα κάποιον δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη. Έτσι, μπορείτε να χαράξετε νέους δρόμους και να ορίσετε νέους προορισμούς για την πορεία της επιχείρησής σας.

Γιατί αυτοκίνητο από την γκάμα μοντέλων Volkswagen

Γιατί εδώ, το αντικείμενο εργασίας, ο τίτλος και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες συναντούν το σωστό μοντέλο.

Με τους κορυφαίους εκπροσώπους όλων των κατηγοριών αυτοκινήτων, με την πιο πλήρη οικογένεια SUV αλλά και την προσθήκη των αμιγώς ηλεκτρικών, plug-in hybrid και mild hybrid μοντέλων, με τους πιο ανταγωνιστικούς και προνομιακούς όρους μακροχρόνιας μίσθωσης, καθώς και προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες, η απόκτηση εταιρικού ή εταιρικών οχημάτων Volkswagen γίνεται υπόθεση απλή και αποδοτική. 

Επωφεληθείτε σήμερα από τις υψηλές και εγγυημένες υπολειμματικές αξίες και την ελάχιστη δυνατή φορολόγηση χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους συνδυασμούς μας ώστε ο εταιρικός σας στόλος να μην υπερβαίνει τα προκαθορισμένα όρια χρήσης και τον προϋπολογισμό σας. Διαλέξτε, σήμερα, εσείς και τα στελέχη σας τα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στο μέγεθος της εταιρείας, τη φύση του επαγγέλματος και τις επιδιώξεις σας και κινηθείτε με κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και οικονομία, τεχνολογία και καινοτομία που εγγυάται το όνομα Volkswagen.

Μοντέλα Volkswagen ανάλογα με την ανάγκη σας.

Η ηλεκτροκίνηση της Volkswagen, τώρα στη διάθεση της εταιρείας σας.

Αξιοποιήστε την επανάσταση της ηλεκτροκίνησης, στην οποία πρωταγωνιστεί η Volkswagen, και προς όφελος της εταιρείας σας. Με την μίσθωση των πρωτοποριακών ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen κερδίστε από την οικονομία σε κατανάλωση και χρήση και παρουσιάστε, με τον πιο δυναμικό τρόπο, το οικολογικό εταιρικό σας προφίλ με αυτοκίνητα χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος και μέγιστης αυτονομίας σε κάθε τους διαδρομή.

Γιατί οι υπηρεσίες μας δίνουν αξία στην επιλογή σας;

Γιατί όλες έχουν έναν προορισμό: Να γίνει κάθε εταιρική διαδρομή καλύτερη και πιο αποδοτική.

Στην Volkswagen Business Relations, παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών για να κάνουν τη ζωή του εργαζόμενου οδηγού καλύτερη και τις εταιρικές σας μετακινήσεις πιο αποδοτικές. 

Τest Drive χωρίς χρονικό περιορισμό

Οδηγήστε το νέο σας εταιρικό αυτοκίνητο για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε για να εξοικειωθείτε μαζί του. Επικοινωνήστε σήμερα με την Fleet Team ομάδα της Volkswagen Business Rellations και ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του μοντέλου για το οποίο ενδιαφέρεστε ή τις εναλλακτικές λύσεις που που μπορούμε να σας προσφέρουμε. 

Ενημέρωση των στελεχών σας για την οικογένεια αυτοκινήτων Volkswagen

Mετά από σχετική επικοι νωνία, μπορούμε να οργανώσουμε στον χώρο σας, διεξοδική παρουσίαση των εταιρικών μας μοντέλων για τα στελέχη και τους εργαζόμενούς σας, ώστε να απαντήσουμε σε κάθε τους ερώτηση και να διευκολύνουμε την επιλογή τους.

Εκπαίδευση οδηγών από την Driving Academy

Στην Kosmocar ξεπερνάμε τα αυστηρά όρια του Επίσημου Εισαγωγέα οχημάτων και με την υπηρεσία Business Relations γινόμαστε πραγματικοί Συνεργάτες κάθε επιχείρησης. Ενδιαφερόμαστε στην πράξη για την ασφάλεια αλλά και τον οικονομικό τρόπο οδήγησης, τόσο του δικού σας οχήματος όσο και των συνεργατών σας. Γι’ αυτό και σας παρέχουμε μέσω της έγκυρης και αναγνωρισμένης στο χώρο της σχολής ασφαλούς οδήγησης, Driving Academy, μαθήματα εκπαίδευσης οδηγών στις συνθήκες που επιβάλλουν οι ανάγκες της επιχείρησης, στα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και μετακίνησης καθώς και στην οικονομική οδήγηση.

Γιατί η Volkswagen Business Relations είναι παραπάνω από ένα όνομα; 

Γιατί πίσω της βρίσκεται μια ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Για κάθε θέμα που σας απασχολεί σχετικά με τη μακροχρόνια μίσθωση εταιρικών οχημάτων, υπάρχει η fleet team της Volkswagen Business Relations. Εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που είναι στη διάθεσή σας με άμεση ανταπόκριση και λύσεις που ανοίγουν νέους δρόμους για το εταιρικό σας αυτοκίνητο και τις μετακινήσεις σας στα πλαίσια της εργασίας σας. 

Γνωρίστε τους εδώ:

Σινανίδης Δημήτρης: Key Account Manager Volkswagen

Τηλέφωνo: + 30 210 9981133

Κινητό: + 30 6978332163

Email: Dimitrios.Sinanidis@kosmocar.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 566-568, 164 52 Αργυρούπολη 

Φλάκας Αθανάσιος: Key Account Executive Volkswagen 

Τηλέφωνο: + 30 210 9981147 

Κινητό: + 30 6978332147 

Email: Athanasios.Flakas@kosmocar.gr 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 566-568, 164 52 Αργυρούπολη

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.