Νομικές Λεπτoµέρειες.

Νομική Σημείωση

Με την επίσκεψη σας στο site της Kosmocar Volkswagen, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους:

Περιεχόμενο

Το web site της Kosmocar Volkswagen περιέχει πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα προϊόντα της Volkswagen που πωλούνται στην Ελληνική Αγορά. Τα περιεχόμενα αυτού του site παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Τα αυτοκίνητα που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Volkswagen στην περιοχή σας, είναι πρόθυμος να σας ενημερώσει για τυχόν αποκλίσεις καθώς και επιπλέον πληροφορίες. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης (Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂). Επισήμανση, σύμφωνα με την οδηγία 1999/94/EG, βάσει της ισχύουσας έκδοσής της: Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα μεμονωμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν μόνο για τη σύγκριση διαφόρων μοντέλων. Η κατανάλωση καυσίμων και οι εκπομπές ρύπων ενός αυτοκινήτου δεν εξαρτώνται μόνο από την αποδοτική εκμετάλλευση του καυσίμου μέσω του αυτοκινήτου, αλλά επηρεάζονται και από την οδηγική συμπεριφορά και άλλους μη τεχνικούς παράγοντες. Το CO2 ευθύνεται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ενας οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO2, που συμπεριλαμβάνει στοιχεία για όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τιμές των προϊόντων Volkswagen

Οι πληροφορίες για τις τιμές που περιλαμβάνονται ή παρέχονται μέσω του site, έχουν ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και δεν συνιστούν προσφορά. Οι τιμές που παρουσιάζονται αφορούν ενδεικτικές τιμές λιανικής. Η αγορά οποιουδήποτε αυτοκινήτου Volkswagen μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar Volkswagen υπόκειται στους όρους και κανονισμούς του σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Kosmocar Volkswagen και της Volkswagen AG. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση των πνευματικών ιδιοκτητών.

Εμπορικά Σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στο site αποτελούν ιδιοκτησία της Volkswagen AG ή τρίτων.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών

Ενώ η Kosmocar Volkswagen καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών αυτού του site, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό, λόγω πιθανών παρεμβολών από μη εξουσιοδοτημένους ηλεκτρονικούς εισβολείς.

Περιορισμένη ευθύνη

Η Kosmocar Volkswagen αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια, ή με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του παρόντος site, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς όμως να περιορίζεται, οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί απο ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του site της. Το παρόν site περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους (links) για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η Kosmocar Volkswagen αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στο site.


Σε περίπτωση περαιτέρω ερωτήσεων σχετικά με το θέμα της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας από την «Kosmocar A.Ε.», παρακαλούμε απευθυνθείτε είτε μέσω αλληλογραφίας είτε μέσω e-mail στην παρακάτω διεύθυνση:

Kosmocar A.Ε.

Λ. Βουλιαγμένης 566 – 568

164 52 Αργυρούπολη

Τηλ. 210 99 81 100

E-mail: customercare@Kosmocar.gr

Χρήσιμα Links

Φόρμα συναίνεσης Volkswagen.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Volkswagen ζητά τη συναίνεσή σας για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας.

Ακολουθήστε μας στη νέα εποχή, σε ό,τι αφορά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές, τις νέες τεχνολογίες και τα μοντέλα των Επιβατικών και Επαγγελματικών αυτοκινήτων της Volkswagen.

Για να λαμβάνετε τις παραπάνω επικοινωνίες από την Volkswagen, απλά πατήστε παρακάτω στο link "Θέλω να ενημερώνομαι".