Μια γυναίκα στο smartphone της με κάλυμμα από τη συλλογή Heritage μπροστά από το αυτοκίνητο VW της με μπαγκαζιέρα οροφής

Ψυχαγωγία και ηλεκτρονικές συσκευές

Για να είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε τη διαδρομή πίσω από το τιμόνι του Volkswagen σας, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ ψυχαγωγίας και εξαρτήματα για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

Κάντε το ταξίδι σας πραγματική απόλαυση

Με τον αντάπτορα στήριξης ταξιδιού και άνεσης, μπορείτε να ψυχαγωγήσετε τους επιβάτες στο πίσω μέρος του Volkswagen σας. Η βασική μονάδα στερεώνεται απλά μεταξύ των οδηγών προσκέφαλου στα μπροστινά καθίσματα και μπορεί να συμπληρωθεί, για παράδειγμα, από την περιστρεφόμενη βάση tablet, τη βάση GoPro® ή πρόσθετες μονάδες.

Αξεσουάρ για το καλοκαίρι και τον χειμώνα

Με τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen, φροντίζουμε να έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε σεζόν: Βρείτε φορητά ψυγεία και θέρμος. Επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen και επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν.

  • Ένας άνδρας κάθεται στον χώρο αποσκευών και φτιάχνει καφέ με τη μηχανή εσπρέσο από την VW

    Μηχανή εσπρέσο

    Δεν υπάρχει σταθμός αναψυχής στον ορίζοντα; Κανένα πρόβλημα. Με αυτή τη μικρή πολυτέλεια στον δρόμο, μπορείτε να απολαμβάνετε τον τέλειο καφέ όπου και όποτε θέλετε – φρέσκος καφές στη μηχανή εσπρέσο.

  • Μια γυναίκα με ένα μπουκάλι νερού κάθεται στον χώρο αποσκευών – πίσω από το κουτί θέρμανσης και ψύξης VW της

    Ψυγείο και θερμός

    Ο πρακτικός σας σύντροφος για σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες: Η λειτουργία ψύξης και θέρμανσης εξασφαλίζει ότι τα σνακ παραμένουν ζεστά τον χειμώνα και τα ποτά σας διατηρούνται δροσερά όταν η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει.

Ένα συνδεδεμένο όχημα

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε διεπαφή για μέσα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Βρείτε ταιριαστά Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές Volkswagen.