Ένας υπάλληλος Service VW και μια γυναίκα βρίσκονται έξω από ένα VW T-Cross σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης - Pickup & Delivery Service

Pick Up & Delivery
Η Volkswagen έρχεται στον χώρο σας.

H ασφάλειά σας ήταν πάντα σημαντική για εμάς. 

Σήμερα, γίνεται προτεραιότητά μας! Με την πρωτοπόρα υπηρεσία Pick Up & Delivery, ερχόμαστε, παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητό σας από τον χώρο σας  και σας το επιστρέφουμε μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών. Έτσι, μπορείτε να φροντίσετε το αγαπημένο σας Volkswagen από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Pick Up & Delivery

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Κλείστε ένα  ραντεβού για service μέσω του MyServiceNow: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε κλείστε ένα ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας. Ο σωστός προγραμματισμός με βάση την δική σας διαθεσιμότητα αλλά και του δικτύου μας, είναι βασικό στοιχείο για την άμεση εξυπηρέτησή σας.
  • Προστατεύουμε εσάς και το αυτοκίνητο σας: Ακολουθούνται πιστά όλα τα απαραίτητα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα υγιεινής τόσο κατά την παραλαβή και παράδοση του αγαπημένου σας Volkswagen, όσο και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του service.
  • Ενημερωθείτε για το κόστος παροχής της υπηρεσίας Παραλαβής και Παράδοσης. Λόγω ότι ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανά συνεργάτη service, για την πληρέστερη ενημέρωση σας επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη που επιθυμείτε.
  • Φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια: Προκείμενου να καλύψουμε ακόμη και το πιο απίθανο ενδεχόμενο, το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών Service Volkswagen παρέχει ασφαλιστική κάλυψη, για οποιασδήποτε φθορά υποστεί το αυτοκίνητό σας κατά την μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας.

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.