Δύο νέες γυναίκες στα αυτοκίνητά τους VW, ID.4 και Beetle Cabriolet, μπροστά σε έναν πολύχρωμο τοίχο – Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales VW

Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales

Βρείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας, όπως τα γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ και παράλληλα γνωρίστε όλες τις μοναδικές υπηρεσίες Volkswagen After Sales.

Ένας υπάλληλος Service της VW δίπλα σε δύο Volkswagen.

Service & γνήσια ανταλλακτικά

Για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα και με ασφάλεια κάθε σας διαδρομή, σάς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα σας σε κάθε διαδρομή, καθ’ όλη τη διάρκεια κατοχής του Volkswagen σας.

Μία υπάλληλος service στέκεται μπροστά από το συνεργείο δίπλα σε ένα VW.

Πρόγραμμα συντήρησης και ΚΤΕΟ

Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και εργασίες συντήρησης στο Volkswagen σας, ώστε να απολαμβάνετε κάθε σας ταξίδι με ασφάλεια.

Μία υπάλληλος service VW από την οδική βοήθεια για αυτοκινητιστικό ατύχημα ή βλάβη βοηθά έναν άνθρωπο με το Volkswagen του.

Οδική βοήθεια Volkswagen Totalcare

Ατύχημα ή βλάβη; Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας!

Φροντίζουμε το Volkswagen σας

Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους στο Volkswagen σας, όπως για παράδειγμα έλεγχο στη Μπαταρία ή στα Φρένα. Ενημερωθείτε επίσης για όλες τις εργασίες στον Κινητήρα και σασί. Χάρη στους γνήσιους λαμπτήρες και τα γνήσια φανάρια εξασφαλίζετε ανεμπόδιστη ορατότητα κατά την οδήγηση, ενώ παράλληλα με το σύστημα κλιματισμού & τα γνήσια φίλτρα καμπίνας έχετε καθαρό αέρα απαλλαγμένο από αλλεργιογόνες και βλαβερές ουσίες στο εσωτερικό. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες για Αμάξωμα και βαφή εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και εξαιρετική εμφάνιση για το Volkswagen σας.

Για το αγαπημένο σας Volkswagen, 
μόνο τα κατάλληλα ελαστικά!

Goodyear από €375
Dunlop από €399

Sava από €281

Goodyear από €375
Dunlop από €399

Sava από €281

Επισκεφθείτε το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen και επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα ελαστικών το κατάλληλο για το δικό σας αυτοκίνητο. Γιατί μόνο στη Volkswagen θα επωφεληθείτε από:

 • Δωρεάν εγγύηση ελαστικών 3 ετών
 • Δωρεάν τεχνικό έλεγχο στο σύστημα κύλισης και διεύθυνσης του αυτοκινήτου
 • Εγγυημένη τοποθέτηση ελαστικών, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή
1.
Οι τιμές αφορούν σε σετ 4άδας με διάσταση ελαστικού 205/55R16 91V και περιλαμβάνουν τοποθέτηση, τέλος ανακύκλωσης και Φ.Π.Α. 24%.
Ένας άνδρας μεταφέρει την κόρη του στην πλάτη του και γελάει, στο πίσω μέρος βρίσκεται ένα αυτοκίνητο VW.
Στοιχεία και πληροφορίες για το Volkswagen σας

Σχετικά με το Volkswagen σας

Μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο σας Volkswagen.

 • Ένα ζευγάρι δίπλα στην ανοιχτή πόρτα οδηγού ενός Volkswagen.

  myVolkswagen

  Μείνετε συνδεδεμένοι με το Volkswagen σας, όπου κι αν βρίσκεστε! Χάρη στην εφαρμογή myVolkswagen, μπορείτε να έχετε συνεχή επαφή με το αγαπημένο σας αυτοκίνητο και να ενημερώνεστε για όλες τις πληροφορίες που το αφορούν άμεσα και γρήγορα.

 • Δύο Volkswagen στον δρόμο σε χιονισμένο τοπίο.

  Σημαντικές πληροφορίες

  Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες πετρελαίου τις ενέργειες ανάκλησης φυσικού αερίου καθώς και την ανακύκλωση του αυτοκινήτου σας, είναι διαθέσιμες, ώστε να ενημερώνεστε αναφορικά με τα νομικά θέματα που αφορούν το Volkswagen σας.

Ενημερώσεις λογισμικού ID.

Ενημερώσεις λογισμικού ID.

Μία υπάλληλος Service VW παραδίδει το κλειδί του VW ID.3 στον πελάτη.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ενημερώσεις λογισμικού για όλα τα Volkswagen ID. μοντέλα και πώς να τις πραγματοποιείτε. Επωφεληθείτε από τις νέες, βελτιωμένες λειτουργίες και διασφαλίστε ότι το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα είναι πάντα ενημερωμένο.