Μία κοπέλα κοιτάζει το κινητό της ακουμπώντας στην οροφή του αυτοκινήτου - Volkswagen Click@Service

Υπηρεσίες Volkswagen Click@Service

Υπηρεσίες Click@Service

Σκεφτείτε πόσα πράγματα κάνετε σήμερα με ένα click: ταξίδια, ψώνια, like, share…
Τώρα κάνετε και το service του Volkswagen σας!

Χάρη στις υπηρεσίες Click@Service, κλείνετε το ραντεβού σας online (MyService Now), ενημερώνεστε για την πορεία του service και εγκρίνετε τις επιπλέον εργασίες από την οθόνη του κινητού σας με ένα κλικ, από όπου κι αν βρίσκεστε (Volkswagen Online Service).

Ένα ζευγάρι έχει ξαπλώσει στον καναπέ και κοιτάζει τις υπηρεσίες Click&Service Volkswagen - Υπηρεσία MyServiceNow

MyServiceNow: Ραντεβού με ένα κλικ

Η Volkswagen ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και κατανοώντας την ανάγκη των καιρών, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία, σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε online ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας, με την υπηρεσία MyServiceNow.

Volkswagen Online service

Η Volkswagen σας δίνει τη δυνατότητα, να κλείσετε online το service του αυτοκινήτου σας και να παρακολουθείτε, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, ανά πάσα στιγμή τις εργασίες. Οι τεχνικοί θα είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουν για την πορεία του ελέγχου με φωτογραφικό υλικό και φυσικά με αναλυτικό κόστος.

Ένα ζευγάρι όρθιοι μπροστά από το γραφείο του σπιτιού τους κοιτάζουν τις υπηρεσίες Click&Service Volkswagen - Υπηρεσία Volkswagen Online Service

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.