Ένα ζευγάρι όρθιοι μπροστά από το γραφείο του σπιτιού τους κοιτάζουν τις υπηρεσίες Click&Service Volkswagen - Υπηρεσία Volkswagen Online Service

Volkswagen Online Service
Ενημερωθείτε και εγκρίνετε τις εργασίες από όπου κι αν βρίσκεστε.

Στόχος μας είναι να παραμείνετε ασφαλείς και παράλληλα να υιοθετήσουμε λύσεις που ικανοποιούν και ακολουθούν τον δικό σας τρόπο ζωής. Αντιμετωπίζοντας λοιπόν τις προκλήσεις της εποχής, δημιουργήσαμε την υπηρεσία “Online Service”, προσφέροντας απεριόριστα οφέλη για εσάς:

  • Απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας του service, μέσω της αποστολής οπτικοακουστικού υλικού (video/φωτογραφίες) των επιπλέον εργασιών που προέκυψαν κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας. 
  • Διαφάνεια και εμπιστοσύνη αφού λαμβάνετε ταυτόχρονη ενημέρωση σχετικά με το κόστος των επιπλέον εργασιών.
  • Eυκολία και ευελιξία γιατί σεβόμαστε το δικό σας τρόπο ζωής και σας δίνουμε τη δυνατότητα να «είστε» στο συνεργείο , χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στο χώρο.
Volkswagen Online Service

Δείτε παρακάτω πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

Πλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαδικασία του service του αγαπημένου σας Volkswagen από το κινητό/tablet σας!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να: 

1. Πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο (link) που θα σας αποσταλεί με μήνυμα SMS στο κινητό ή στο e-mail σας. Εκεί θα ενημερωθείτε: 

  • Για τις οποιεσδήποτε επιπλέον εργασίες προκύψουν από τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας, μέσω εικόνων ή και video.
  • Για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης των εργασιών, αφού τις ιεραρχούμε βάσει σπουδαιότητας. 
  • Για το κόστος αυτών, αφού λαμβάνετε και τη σχετική προσφορά.

2. Εγκρίνετε με ένα κλικ την πραγματοποίηση των προτεινόμενων εργασιών.

3. Εισάγετε τον 4ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης (PIN) που έχετε λάβει με μήνυμα στο κινητό ή στο email σας, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα λανθασμένης αποστολής αναφορικά την αποδοχή ή μη των εργασιών.  

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.