Μία υπεύθυνη service VW ελέγχει ένα όχημα και συνομιλεί με τον πελάτη.

Συντήρηση & Επισκευή Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen

Πάντα στη διάθεσή σας

Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen είναι πάντα κοντά σας, ώστε ο πιστός σας συνεργάτης να βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση! Πραγματοποιεί όλες τις εργασίες φροντίδας, συντήρησης και επισκευής για το επαγγελματικό σας όχημα Volkswagen. Από τον έλεγχο του οχήματος μέχρι την άριστη αποκατάσταση όλων των ζημιών (όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα κ.λπ.) που τυχόν έχουν προκληθεί στο αγαπημένο σας Volkswagen.

Service επιθεώρησης

Αναθέστε όλες τις εργασίες συντήρησης στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen της προτίμησής σας. Το υψηλά καταρτισμένο - μέσω συνεχών εκπαιδεύσεων - και έμπειρο προσωπικό του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε τις ανάγκες του οχήματός σας, τις οποίες ικανοποιεί απόλυτα κάνοντας χρήση εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, στα πλαίσια μιας επιθεώρησης το όχημά σας ελέγχεται λεπτομερώς, με στόχο τη βέλτιστη απόδοση και λειτουργικότητα του αγαπημένου σας Volkswagen και τη δική σας μέγιστη ασφάλεια.

Μία μηχανικός της VW ελέγχει με φακό ένα όχημα..

Service επισκευής κρυστάλλων

Το παρμπρίζ λειτουργεί ως το παράθυρό σας προς τον κόσμο και παρέχει προστασία από τον άνεμο και τη βροχή. Γνωρίζετε όμως ότι η αποτελεσματική λειτουργία των αερόσακων κατά το άνοιγμα τους εξαρτάται από την άψογη κατάσταση του παρμπρίζ στο Volkswagen σας; Ακόμα και μικρά χτυπήματα από πέτρες μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες ρωγμές. Αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια της οδήγησης, τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και αυτή των επιβατών σας τίθεται σε κίνδυνο.

Για αυτό ακόμα και μικρές ζημιές σε αυτό, θα πρέπει να επισκευάζονται μόνο από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen. Έτσι, το επαγγελματικό σας όχημα Volkswagen είναι έτοιμο να βγει ξανά στο δρόμο.

Ενημερωθείτε άμεσα για το χρόνο και το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, σε μία επίσκεψη στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen της προτίμησής σας.

Μία μηχανικός της VW επιθεωρεί το παρμπρίζ ενός οχήματος.