Το VW T-Roc R-Line, σε λευκό χρώμα, μπροστά από ένα κτήριο. Φαίνεται το μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του.

Νέο T‑Roc

Born Confident.

Born Confident.

Προγράμματα απόκτησης Volkswagen

Eπιλέξτε το ηλεκτρικό Volkswagen ID. των ονείρων σας και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης, γιατί αναλαμβάνουμε εμείς όλες τις υποχρεώσεις για εσάς! Το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living ήρθε και φέρνει τη λύση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, είτε με πλάνο χρηματοδότησης (Auto Credit) είτε μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing).

Τώρα η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα. Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά είναι γεγονός και μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας ηλεκτρικό όχημα με επιδότηση.

Το Volkswagen Group και η Ελληνική Δημοκρατία έχουν επιλέξει το νησί της Αστυπάλαιας για ένα πρωτοποριακό και για τις δύο πλευρές project. Μέσα από κοινές δράσεις, η Αστυπάλαια μεταμορφώνεται σε νησί πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοικοι μπορούν τώρα να απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια και ειδικές τιμές όσον αφορά στην απόκτηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, φορτιστή και scooter. Δείτε τις σημαντικές επιδοτήσεις και εκπτώσεις και επωφεληθείτε σήμερα!

Επιπλέον όλων των μοναδικών πλεονεκτημάτων των μοντέλων της οικογένειας Volkswagen ID., σας προσφέρουμε ξενοιασιά: 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία. Ζήστε και εσείς τη νέα εμπειρία οδήγησης!

Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales

Δύο νέες γυναίκες στα αυτοκίνητά τους VW, ID.4 και Beetle Cabriolet, μπροστά σε έναν πολύχρωμο τοίχο – Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales VW

Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales

Βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας και γνωρίστε όλες τις μοναδικές υπηρεσίες Volkswagen After Sales.

Μία υπάλληλος Service VW παραδίδει το κλειδί του VW ID.3 στον πελάτη του

Ενημερώσεις λογισμικού ID.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ID.

MyServiceNow

MyServiceNowΚλείστε ραντεβού για service με ένα κλικ!

Κλείστε γρήγορα και εύκολα το ραντεβού σας online και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.

Συνδεσιμότητα και Εφαρμογές

Volkswagen News

VW ηλεκτρικά οχήματα στο νησί της Αστυπάλαιας για το project "Έξυπνο και Αειφόρο νησί"

Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Το λογότυπο της Volkswagen σε αντιπροσωπεία της Volkswagen.

Ενημέρωση για τους χρόνους παράδοσης οχημάτων

3 ηλεκτρικά μίνι-βαν Volkswagen ID. BUZZ στην τελετή παράδοσης για την υπηρεσία Astybus, στην Αστυπάλαια.

Το νέο εμβληματικό ηλεκτρικό μίνι-βαν Volkswagen ID. BUZZ στην αστική συγκοινωνία της Αστυπάλαιας

Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Volkswagen

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για την αγορά ενός νέου Volkswagen, είτε για οτιδήποτε χρειαστείτε μετά την απόκτησή του.